Ένας καριόλης

Εκανα μια κουβεντα με μια φιλη μου και στο τελος το συμπερασμα ειναι οτι ειμαι και
εγω ρατσιστης σε μια μεριδα ανθρωπων.Τους δολοφονους με τα κιτρινα.Τους ταξιτζιδες.

Ο πατερας μου ηταν επαγγελματιας οδηγος ταξι … επι 30 χρονια … δεν σε καταλαβα λοιπον , και δεν πρεπει να το λες ουτε για πλακα … τουλαχιστον η μεριδα των επαγγελματιων ηταν αυτη που ανεβασε το επαγγελμα … και οι οδηγοι … που ειναι υπαλληλοι δεν ειναι καν ταξιτζηδες … για αυτο αλλαξε το γιατι θα αρχισω να βριζω παλι :evil:

Ok.Δε νομιζα οτι θα το επερνε κανενας στα σοβαρα.Και εγω εχω φιλους ταξιτζιδες.Απο 'κει και περα αρχησε να βριζεις.

Δεν θελω τωρα με χαλασες που το περιμενεις , θα δρασω ομως σαν κομμαντο εκει που δεν το περιμενεις … :wink:

Ωραιος.Κορδελα στο κεφαλι,φουμο στη μουρη,το μαχαιρι στη μποτα και φυγαμε.
Θα φυλαγομαι.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι ταξιτζήδες δεν σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς. Λέξεις όπως αλάρμ και φλασ τους είναι άγνωστες. Υπάρχει και μια μειοψηφία που οδηγεί σωστά αλλά …

Egw pali aporw giati ti8ete 8ema ratsismou enantiw twn mayrwn,twn pakistanwn,twn rwswn,twn voulgarwn.17 eimai.den exw dei POTE kanenan apo tous parapaw na kanei thn paramikrh poustia+pisteyw pws oi mayroi einai para poly kaloi a8rwpoi,toso ekneyristiko einai pia to "pare cd my friend"pou prepei a tous dio3oume?
to 8ema pou pisteyw prepei n te8ei einai gia tous alvanous kai tous tourkous.tous tourkous tous vlepw sta ghpeda poso arxidia einai me ta pano pou kremane,tis vrisies tous kai ta antikeimena pou petane.tous alvanous e3w alla kai sxoleio ena terastio pososto se enoxloune xwris na tous 3ereis kan kai einai kai tsatsoi tou kerata,alla yparxoune kai poly ok typoi den mporw na pw.gia tous megalous den mporw na exw plhrh apopsi aytoi pou douleyoun stis oikodomes kai stis alles douleies kai einai ok,den yparxei kanena provlhma,exw dei omws kai tous allous pou travane pistoli gia plaka sta kafeneia pou sixnazoun.
Ta pairnw xontra me tous ili8ious stenokefalous ellhnes pou 8ewroune tous mikrasiates tourkou,tous voriohphrwtes alvanous,tous kyprious apo ta katexwmena tourkous,kai tous manedwnes voulgarous.kai vrizw th kiverhsh pou den dinei ellhnikes taytothtes stous parapanw.

δεν εχει δωσει στους Μακεδονες ταυτοτητα???Στους Κυπριους να δωσει η Ελληνικη κυβερνηση ταυτοτητα…χμμμ πραγματικα…Μικρασιατες δεν υπαρχουν πια στην περιοχη,παρα μονο ελαχιστοι…Μηπως λεω μηπως να διαβαζες λιγουλακι ιστορια παραπανω???Ξερω καποια πολυ καλα βιβλια να σου προτεινω…

ΑΑΑΑΑΑ και αυτο που λες στην αρχη περι των μαυρων,των πακιστανων και ολα τα σχετικα και χωριζεις τα εθνη με τα οποια θα εισαι ρατσιστης,δεν σε κανει αντιρατσιστη!

Οταν μάθεις να διαβαζεις ολα τα post απο την αρχη , θα μπορεσεις να εχεις μια ολοκληρωμνη αποψη … και να πεις μια πιο τεκμηριωμενη γνωμη . Και επειδη εισαι μικρουλης και μαλλον δεν βγαινεις εξω μεχρι τα ξημερωματα , δεν εχεις δει πολλα …
Οσο για τους κυπριους που λες , αν εκφερω αποψη πανω σε αυτο το θεμα θα πεσουν ολοι πανω μου για να με φανε , με τις αληθειες που θα ξεστομισω αφου πιστευω οτι ειναι πολυθ πιο κακη φαρα και απο τον τελευταιο Αλβανο , και ας μιλανε Ελληνικα .

Που λες φιλαρακι οι πιο πολυ εδω μεσα βαζω και τον εαυτο μου δεν εχουμε κατι εναντιον των ξενων στην Ελλαδα , αλλα εχουμε εναντιον των εγκληματικων στοιχειων ειτε αυτοι λεγοντε Ελληνες , Αλβανοι , Ρωσοι κλπ κλπ

Ε, φαντάζομαι ότι δε θα ήταν και νορμάλ να ΜΗΝ είχαμε κάτι εναντίον των εγκληματιών! (συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των Ελλήνων!) Δεν είμαστε και αρρωστημένοι να γουστάρουμε τους φόνους…

Συνφωνώ και επαυξάνω… Για παράδειγμα γιατί να είμαστε ρατσιστές με τους μαύρους επειδή μας πουλάνε μαϊμού cd και να μην είμαστε με τον Angel in Black ο οποίος είναι μαύρος κλέφτης Mp3 από το net…

Γιατι ρε λαλακα , τα cd που σου εχω γραψει κατα καιρους και σου ανοιξα τα ματια για να ξεκολλησεις απο τους Europe και δεν τα ηξερες καν … ασχημα σου πεσανε ? Αστα γιατι στα εχω μαζεμενα απο την Δευτερα στο Texas που εδινες Tip στην σερβιτορα για να πει οτι εισαι πιο ομορφος … βλακα ε βλακα …!!!

πες εσυ και εγω μαζι σου…

Angel_In_Black ela ase ta gay-likia kai grapse gia tous kuprious, na ginei tzertzeles na goustaroume 8)
ante giati polu mas tin lene ta “aderfia” mas oi kuprioi :twisted:

Οταν μάθεις να διαβαζεις ολα τα post απο την αρχη , θα μπορεσεις να εχεις μια ολοκληρωμνη αποψη … και να πεις μια πιο τεκμηριωμενη γνωμη . Και επειδη εισαι μικρουλης και μαλλον δεν βγαινεις εξω μεχρι τα ξημερωματα , δεν εχεις δει πολλα …
Οσο για τους κυπριους που λες , αν εκφερω αποψη πανω σε αυτο το θεμα θα πεσουν ολοι πανω μου για να με φανε , με τις αληθειες που θα ξεστομισω αφου πιστευω οτι ειναι πολυθ πιο κακη φαρα και απο τον τελευταιο Αλβανο , και ας μιλανε Ελληνικα .

Που λες φιλαρακι οι πιο πολυ εδω μεσα βαζω και τον εαυτο μου δεν εχουμε κατι εναντιον των ξενων στην Ελλαδα , αλλα εχουμε εναντιον των εγκληματικων στοιχειων ειτε αυτοι λεγοντε Ελληνες , Αλβανοι , Ρωσοι κλπ κλπ[/quote]
de prolava na diavasw olo to 8ema alla oute esy diavases kala tis seires pou egrapsa,den sta8hka ston an oi kyprioi einai kalh fara h oxi,sta8hka se aytous pou tous 8ewroune tourkoys.enta3ei kai ston kanona yparxei h e3airesh den eipa oti einai agioi oi parapanw
nai sto teleytaio symfwnw,alla to 3ewrw dedomeno

Γιατι ρε Ιronboy σε εχει πειραξει ποτε κανας Τουρκος ? μηπως ηρθε στην ελλαδα και σε επιασε τον κωλο παιζοντας το αδικημενος ? Μην ασπαζεσαι την κυβερνητικη και στρατιωτικη προπαγανδα της χωρας μας , ετσι μας συμφερει αλλωστε … και στην τελικη εχω παραδειγματα φιλων μου μουσικων και μη που πηγαν στην Τουρκια και ηξεραν οι γειτονες πως ηταν Ελληνες και τους ειχαν στα ωπα ωπα … Παραδειγμα οι Νightfall που πηγαν και τους ειχαν σαν θεους … οποτε μην σε παινουν κοροιδο … και μην ακους ειδησεις με τις παραβιασεις αερος και θαλασσας … εμεις ειμαστε χειροτεροι .

Οι Κυπριοι ειναι ελληνες ? ειμαστε σοβαροι ? αυτοι ακουν ελλαδα και βγαζουν σπυρια !!! μας θυμουντε μονο οταν κανουν τις μαλακιες τους και βγαζουν τοτε μπροστα την ελληνικη σημαια , ετσι για να δημιουργησουν εντυπωσεις μηπως ?
Εχουν διαφορετικο νομισμα , κυβερνηση , σημαια … το οτι μιλουν Ελληνικα δεν τους κανει Ελληνες … με αυτο το σκεπτικο ο Αγγλοφωνος Καναδας , η Αυστραλια και οπου μιλουν Αγγλικα ειναι Αγγλοι …

dhladh esena sou arese otan phge o vazelos sthn kwn/polh kai to ekanan mpourdelo to ghpedo petwntas mpoukalia,anaptyres,remwntas panw me ton mwame8 na leei “istabul since 1453”,na spane lewforia kai oti allo 8es?de tekomai stis enaeries paraviaseis gt 3erw pws kai emeis kanoume.e stous nightfall phgan osoi tous goustaroun.

kaneis la8os.paradeigma to euro,aytoi de vghkan kai panhghrizan?
e afou thn ekanan diaforetiko kratos pws na mhn ta exei ola ayta?

επιμενω στο να σου προτεινω μερικα βιβλια ιστοριας…εσυ δεν θελεις…μη στεκεσαι σε μεμονωμενα γεγονοτα…δες το λιγο πιο σφαιρικα το θεμα και θα καταλαβεις…αυτο που λες για το γηπεδο για παραδειγμα…στεκεσαι και αναφερεις επιχειρηματα οπαδων φανατισμενων για να δειξεις το μισος που υπαρχει μεταξυ 2 λαων?η’ στεκεσαι στην αντιδραση Κυπριων στην νικη της Ελλαδας στο ευρωπαικο ,για να αποδειξεις τι?η ιστορια δεν κρινεται απο αντιδρασεις ανθρωπων στα γηπεδα και στον αθλητισμο…το λεει και το topic ας σοβαρευτουμε λιγο!!

O Ανδρέας λέει πιπάρες όχι πίπες… Οι Κύπριοι είναι Έλληνες, όπως Έλληνας είναι και όποιος μιλάει πάνω στον πλανήτη την Ελληνική γλώσσα… Με το σκεπτικά του Ανδρέα, ούτε οι Μακεδόνες είναι Έλληνες… Το αν πολλοί Κύπριοι έχουν μια λάθος νοοτροπία, των και καλά φραγκάτων και προηγμένων, που δεν γουστάρουν Ένωση με την υποανάπτυκτη Ελλάδα, την οποία όμως γουστάρουν να τους προστατεύει από τους Τούρκους, δεν σημαίνει ότι δεν είναι Έλληνες… Και οι Κρητικοί κάπως έτσι θα ήθελαν να είναι… Το παράδειγμα των Αγγλόφωνων με τον Καναδά και την Αυστραλία, δεν έχετε παρά να ψάξετε στην ιστορία και να δείτε ότι αυτές οι περιοχές ήταν αποικίες των Άγγλων. Υπήρχε κάμια χώρα Καναδάς στο Μεσαίωνα…;
Επειδή είμαι εκτός Αθηνών και δεν έχω τη δυνατότητα να επεκταθώ, θα πω ότι σαν Έθνος είμαστε “ανάδελφοι”… Οι μόνοι συγγενείς μας είναι οι Ρωμαίοι, οι οποίοι ήταν απόγονοι των Τρώων, δηλαδή Έλληνες…
Και Αντρίκο τις μαλακίες που λες για την Κύπρο μην τις ξαναπείς, γιατί αφενός αν ήσουν από εκεί άλλα θα έλεγες και αφετέρου αν η Κύπριοι δεν είναι Έλληνες, το ίδιο ισχύει για τους Μακεδόνες, για τους Θράκες, τους Κρητικούς και άλλους πολλούς…
Αυτά και καλή Ανάσταση!!!

θΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ?

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ