Ένας καριόλης

θΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ?

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ[/quote]

Άμα σκάσεις 10 εκατομμύρια Ευρώ και τον πλύνεις καλά, όλα γίνονται… ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Κουφάλα άμα είχες γκόμενα καμιά Κύπρια, θα ήσουν υπέρμαχος της Ελληνικότητας της… Δεν σε ξέρουμε νομίζεις… Πες τίποτα για τη Βόρεια Ελλάδα αν τολμάς…

Καλή Ανάσταση φίλε μου…

ΑχαΧααχΑΧΑχαχαχΑΧχααχ
Κοίτα να δεις σύμπτωση…κι εγω έκανα μια συζήτηση με έναν φίλο μου που είναι ρατσιστής με τους taxi drivers και τους βρίζει και σκέφτεται και να τους πλακώσει και με ένα ξύλο που έχει πάντα στο αυτοκίνητό του… :wink:
Κάτι τέτοιοι θέλουν σκότωμα όχι απλά βρίσιμο, Angel In Black, δεν συμφωνάς??

Έχεις δει πως είναι οι περισσότερες κύπριες;;; 8)

επιμενω στο να σου προτεινω μερικα βιβλια ιστοριας…εσυ δεν θελεις…μη στεκεσαι σε μεμονωμενα γεγονοτα…δες το λιγο πιο σφαιρικα το θεμα και θα καταλαβεις…αυτο που λες για το γηπεδο για παραδειγμα…στεκεσαι και αναφερεις επιχειρηματα οπαδων φανατισμενων για να δειξεις το μισος που υπαρχει μεταξυ 2 λαων?η’ στεκεσαι στην αντιδραση Κυπριων στην νικη της Ελλαδας στο ευρωπαικο ,για να αποδειξεις τι?η ιστορια δεν κρινεται απο αντιδρασεις ανθρωπων στα γηπεδα και στον αθλητισμο…το λεει και το topic ας σοβαρευτουμε λιγο!![/quote]

den einai mono oi antidraseis twn opadwn,arxizei apo aytous–>syexizei me tous ypey8ynous twn ghpedwn pou tous epitrepoun na ta kanoun–>me tous anwterous tous pou den edwsan tis aparethtes entoles–>kai paei legontas… ws ton ypourgo a8lhtismou.
sxetika me to euro twra.stous dromous de vghkan mono oi podosfairofyloi se plhroforw pws vghkan kai aytoi pou nomizoun oti sto podosfairo prepei na valeis mia aspromayrh mpala se ena siderenio kiklaki.h istoria krinete apo tis kiniseis twn politikwn kai ti paei na pei ayto?pws einai kalo?
kai sinexizw gia tous alvanous,sthn pleiopsifia tous einai kotes,kolane mono otan tous pairnei.proxorousa xtes sth fokionos me th fanela tou 8rylou kai htan enas alvanos me 3 nterekia trygirw kai leei"re mouni,gamw ton olympiako sou".synexisan na peftoun akoma pio xamhla sth ipolipsh mou.

Είναι όλες ΤΕΖΑ!

με ολα αυτα που γραφεις θελεις να μου αποδειξεις κατι???αν διαβασεις τα posts μου θα καταλαβεις σε τι φαση βρισκομαι με τους αλλοδαπους στην Ελλαδα…επισης πουθενα δεν ειπα οτι η ιστορια επειδη κρινεται απο τους πολιτικους ειναι και καλο…απλα ειναι μια δεδομενη κατασταση την οποια δεν μπορει να αλλαξει κανεις…εκτος και αν αποφασισεις να ασχοληθεις με τα πολιτικα και αναλαβεις ισχυρη θεση…το αν στη φαση του euro βγηκαν να πανυγηρισουν στους δρομους ανθρωποι που ποτε δεν ασχοληθηκαν με το ποδοσφαιρο,δεν το θεωρω μεμπτο.προκειται για μια επιτυχια της Ελλαδας που ανηκει σε ολους ασχετα αν ειναι οπαδοι η’ φιλαθλοι…αυτο που γραφεις για τους Αλβανους ναι οκ το γνωριζουμε ολοι ποσο προκλητικοι μπορουν να γινουν αλλα για αυτο ειμαστε υπευθυνοι ολοι που τους δωσαμε θαρρος να βλεπουν την χωρα μας σαν τσιφλικι δικο τους…απο εκει και περα αν τους παιρνει η’ οχι να κανουν οτι κανουν επισης ειναι αποτελεσμα των κινησεων μερικων να τους δουμε απο την ανθρωπιστικη πλευρα οτι και καλα ‘‘μωρε οι κακομοιροι,ειναι οικονομικοι μεταναστες και ηρθαν για ενα καλυτερο μελλον’’…ηθελεστα και παθεστα φιλε μου!!!

Σοβαρευτείτε…

Μα έλα ντε!

kai pos synenoousastan? me ta liga alvanika pou ikseres? xaxaxaxaxa… giati alithia ta xalasate afou itan kali kopela? kai theogomena? kapoia malakia tha ekanes pali kai se paratise kai afti!..hmmmm oi filoi sou kai i oikogeneia sou to iksere oti vgenate?hmmm…

kai pos synenoousastan? me ta liga alvanika pou ikseres? xaxaxaxaxa… giati alithia ta xalasate afou itan kali kopela? kai theogomena? kapoia malakia tha ekanes pali kai se paratise kai afti!..hmmmm oi filoi sou kai i oikogeneia sou to iksere oti vgenate?hmmm…[/quote]

Θα τον περασε για Ρωσοποντιο ρε !!! :lol:

με ολα αυτα που γραφεις θελεις να μου αποδειξεις κατι???αν διαβασεις τα posts μου θα καταλαβεις σε τι φαση βρισκομαι με τους αλλοδαπους στην Ελλαδα…επισης πουθενα δεν ειπα οτι η ιστορια επειδη κρινεται απο τους πολιτικους ειναι και καλο…απλα ειναι μια δεδομενη κατασταση την οποια δεν μπορει να αλλαξει κανεις…εκτος και αν αποφασισεις να ασχοληθεις με τα πολιτικα και αναλαβεις ισχυρη θεση…το αν στη φαση του euro βγηκαν να πανυγηρισουν στους δρομους ανθρωποι που ποτε δεν ασχοληθηκαν με το ποδοσφαιρο,δεν το θεωρω μεμπτο.προκειται για μια επιτυχια της Ελλαδας που ανηκει σε ολους ασχετα αν ειναι οπαδοι η’ φιλαθλοι…αυτο που γραφεις για τους Αλβανους ναι οκ το γνωριζουμε ολοι ποσο προκλητικοι μπορουν να γινουν αλλα για αυτο ειμαστε υπευθυνοι ολοι που τους δωσαμε θαρρος να βλεπουν την χωρα μας σαν τσιφλικι δικο τους…απο εκει και περα αν τους παιρνει η’ οχι να κανουν οτι κανουν επισης ειναι αποτελεσμα των κινησεων μερικων να τους δουμε απο την ανθρωπιστικη πλευρα οτι και καλα ‘‘μωρε οι κακομοιροι,ειναι οικονομικοι μεταναστες και ηρθαν για ενα καλυτερο μελλον’’…ηθελεστα και παθεστα φιλε μου!!![/quote]

oxi de 8elw na apodi3w tpt.siga mh ginw politikos!! :evil:
ayto gia tous an8rwpous pou vghkan e3w kai panhghrizan xwris na asxolountai phgaie gia tous kiprious.
einai kai kt allo pou 8elw na sta8w,me to ratsismo mionontai ta merokamata mas. :roll:

Pls σταματα νσ λες ασυναρτησιες , αν δεν το κατεχεις μην το ταλαιπωρεις !!!

kai pos synenoousastan? me ta liga alvanika pou ikseres? xaxaxaxaxa… giati alithia ta xalasate afou itan kali kopela? kai theogomena? kapoia malakia tha ekanes pali kai se paratise kai afti!..hmmmm oi filoi sou kai i oikogeneia sou to iksere oti vgenate?hmmm…[/quote]

Θα τον περασε για Ρωσοποντιο ρε !!! :lol:[/quote]

Με παράτησε, επειδή ήθελε γάμο, αλλά εγώ είχα υποσχεθεί σε άλλη…

Και την παράτησα επειδή μου είπε πως είναι Αλβανίδα μετά από 3 μήνες…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κι η Θάλεια γι’αυτό τον παράτησε το Μέμο…Γιατί ήταν μουσουλμάνος και της το’κρυβε! Αντί για Μουράτ σου λέει Πέτρος…ΑΜΕΕΕΕ!!!

Με παράτησε, επειδή ήθελε γάμο, αλλά εγώ είχα υποσχεθεί σε άλλη…

Και την παράτησα επειδή μου είπε πως είναι Αλβανίδα μετά από 3 μήνες…

[/quote]

se poia? stin rosida katharistria sas? hahahahaha

Oχι ρε , τα εχεις ψιλομπερδεψει … η καθαριστρια ηταν Ρουμανα. !!!

poia itan rosida? i grammateas tou? voithise me ligo

Επειδή είναι το μόνο thread που είναι σοβαρό εδωμέσα (εξαιρώντας ίσως τις τελευταίες 4-5 σελίδες) και επειδή έχουμε πολλά καινούρια και νεαρά μέλη στο forum, το ανασύρω γιατί έχει φτάσει πάτο! :wink:

και το αν ιδρωνουμε οταν χεζουμε ειναι σοβαρο αλλα δν βλεπω να ασχολειται πια κανενας… :frowning:

Είσαι λίγο μαλάκας έτσι?? :?: