OXI RE FILE KAI TI THA KANOYME DIXOS MANAVIDES KAI MPAKALIDES?TA KALYTERA SOYVLAKIA TA KANOYN OI MANOWAR RE FILE !!! MI MOY LES TETOIA I CANT STAND IT!!! EIS TIN VARVARIKI POY LEEI KAI O MENTORAS LIAKOPOYLOS (MIPOS EINAI OPADOS TON MANOWAR?)
…και ήμουν έτοιμος ν’αντιστρέψω την ερώτηση!!!
ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ POSERAΔΕΣ???
Άκου Star-Star και hair metal!!!
Ού ρεεεεε!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
psit!!! esi koita na dilitiriaseis avrio ton Fraggo pou tha erthei sta meri sou gia kafe, na ginw ego arxisintaktis, kai min anakatevese me pramata pou den katexeis!!!
ante, kai ama ginw arxisintaktis, tah soou dinw ta kalitera …promo!!!
xa…xa…x.a.x…
Τακτικη Ιζνογκουντ…χαλιφης στη θεση του χαλιφη…
Μην μου πεις οτι βλεπες Λιακο???Μεγαλη πλακα!!!
Του εχω κανει παρα πολλες εκπομπες στο παρελθων.Δεν παιζει τιποτα καλυτερο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Του ειχα παει να ακουσει και την “Οδυσεια” των Reflection!!!
Έγινε!! Θα δολοφονήσω τον Φράγκο για να γίνεις εσύ αρχισυντάκτης, αλλά εσύ θα σταματήσεις ν’ακούς αυτά τα “πράματα” που ακούς! :lol: :lol: :lol:
αν και παρατηρω πως το θεμα του φυλετικου ρατσισμου γυρισε στο μουσικο,πολυ εξυπνα και πολυ καλα για να χαλαρωσουμε και λιγο (παρολο που εγω σε προηγουμενες σελιδες πηγα να το γυρισω και και δυστυχως δεν απαντησε κανεις) ηθελα αγαπημενε μου και κατα τα αλλα απειρως συμπαθη slekkas να σε ενημερωσω οτι καθε αλλο παρα πιθηκισμος λεγεται αυτο που εγινε…οπως δεν προσπαθεις εσυ να με πεισεις για την γνωμη σου ετσι δεν κανω και εγω…ακουω τις διαφορετικες σας αποψεις γιατι διαφορετικα θα ειχα παψει να ασχολουμαι και να μην απανταω…υπεραμυνομαι των αποψεων μου με τον καλυτερο δυνατο τροπο που γνωριζω,οπως το ιδιο κανεις και εσυ!!και καλα κανεις…αν δεν υπηρχε αντιλογος θα ηταν ακομα ενα βαρετο θεμα που δεν θα υπηρχε και λογος να συνεχιστει να συζητιεται…
δεν ταυτιζω τις αποψεις μου με κανενα κομμα και με καμια πολιτικοκοινωνικη ομαδα και συμφωνω με την azza στο οτι δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους…αν και εγω στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι η κακια και ολοι οι υπολοιποι οι καλοι…απλα απο την αρχη υπαρχει ο ρατσισμος οτι να κοιτα αυτη δεν γουσταρει τους αλβανους και τους μαυρους αλλα δεν ειναι φιλανθρωπη η’ φιλευσπαχνη η’ κατι αναλογο…δεν συμβαινει κατι τετοιο αλλα επειδη αν κατσω να ξαναεξηγησω θα χαρακτηριστω οτι παπαγαλιζω η’ οτι μαιμουδιζω εχω ηδη δηλωσει την γνωμη μου και απο εκει και περα δεν περιμενω ουτε να προσυλητισω κανενα,ουτε να ιδρυσω κανενα σωματειο εναντιον των αλλοδαπων,ουτε να οργανωσω καμια ομαδα για να κατεβουμε στις γειτονιες και να δειρουμε τους αλλοδαπους…απλα απανταω σε οσα λεγονται με διαθεση αντιλογου για να γινεται και συζητηση…τωρα αν καποιος δεν καταλαβαινει τον τροπο σκεψης μου και αυτα που γραφω ας στειλει Pm για ιδιαιτερα :lol:
Συγνώμη που το θέμα γύρισε στο κοινωνικοπολιτικό, ειλικρινά δεν το ήθελα…
Θα το γυρίσω λοιπόν στο κινηματογραφικό… Προτείνω σε όλους τους αντιρατσιστές του forum και σε μένα, που θεωρώ τον εαυτό μου γαμώ τα άτομα και κυρίως ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ με την ευρεία έννοια (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) να δείτε την ταινία Η ΠΑΡΑΛΙΑ, (με Λεονάρντο ντι Κάπριο) αντί να τρέχετε στην Κούβα… Θα επαναβεβαιώσετε πόσο κοντά είναι ο παράδεισος με την κόλαση…
Όσον αφορά το μουσικό ρατσισμό, έχω να πω ότι αγαπώ τρελά τους MANOWAR, καθότι και “τελειωμένοι” ποζεράδες είναι και ρατσιστές του θανατά… Σειρηνάκη άσε την προπαγάνδα υπέρ του φλωρομέταλ… Σε μάθαμε κι εσένα… Όλη τη μέρα στον καθρέφτη είσαι φτιάχνοντας το μαλλί σου, ενώ κάθε εβδομάδα του βάζεις άσπρη μπογιά για να δείχνεις γοητευτικός… (Εγώ είμαι πιο ωραίος)
Σημ.Οι SCORPIONS, οι EUROPE, οι BON JOVI, οι MOTLEY CRUE οι POISON και οι CINDERELLA είναι true metalheads… (για να μαθαίνεις αμόρφωτε)
Azza ότι κι αν πεις εσύ και η Hit the lights συγχωρείστε γιατί μου αρέσετε και οι δύο…
chl chillin είσαι το θυληκό alter ego μου και jimlick το αρσενικό… Ξέχασα να σας πω ότι είμαι gay…
Όσο για τον Λιακόπουλο, επειδή γενικά με τους ακροδεξιούς στυλ Πλεύρη και κάτι τέτοιους δεν τα πάω καλά, είναι εκείνος που έχει ανοίξει την επιχείρηση με τα βιβλία;
Στα σοβαρά slekkas τι δεν κατάλαβες όταν έγραψα ότι το πλήρες άνοιγμα των συνόρων οδηγεί μία ώρα αρχύτερα στην παγκοσμιοποίηση; Ποιον πιστεύεις ότι ευννοεί το άνοιγμα των συνόρων; Θεωρείς ότι θα κερδίσει κάτι ο τρίτος κόσμος απ’ αυτό; Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις που μπορούν να σταματήσουν την κατρακύλα; Απλά οι πολυεθνικές δεν θα χρειάζεται να φτιάχνουν εργοστάσια σε υποανάπτυκτα κράτη… Θα πηγαίνουν μετανάστες στην έδρα τους οι σύγχρονοι είλωτες τους και έτσι θα έχουν τα πολυπόθητα φθηνά μεροκάματα μέσα στο σπίτι τους… Θα γλιτώνουν και τα έξοδα μετακίνησης του εργατικού δυναμικού τους και τα φράγκα για τις επενδύσεις… Μήπως δεν έχει ξαναγίνει;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους δίπλα μου, όσοι με έχουν γνωρίσει μπορούν να επιβεβαιώσουν πόσο ανεκτικός είμαι (να φανταστείτε παραμένει φίλος μου ο Ανδρέας ή θεωρώ τον Φράγκο ΚΑΝΟΝΙΚΟ μπασκετμπολίστα, για παράδειγμα), απλά δεν γουστάρω να με λένε ρατσιστή, επειδή είπα ότι δεν γουστάρω τους Αλβανούς ισοβίτες…
καλα καλα…αν οι europe και οι bon jovi ειναι true metalheads τυφλα να εχουν οι metallica… 8O
εγω και η azza πρεπει να νιωθουμε ιδιαιτερα τυχερες για την αφεση αμαρτιων αλλα προσωπικα μου αρεσουν οι αμαρτιες και δεν θελω συγχωροχαρτι…ετσι και αλλιως για αυτο το λογο με εχεις στη καρδια σου… :lol:
αλλα καποια στιγμη πρεπει να χωρισεις τα τσανακια σου και να κανεις μια δικαια επιλογη!!! :lol: :lol:
[quote=“hit_the_lights”]
καλα καλα…αν οι europe και οι bon jovi ειναι true metalheads τυφλα να εχουν οι metallica… 8O
εγω και η azza πρεπει να νιωθουμε ιδιαιτερα τυχερες για την αφεση αμαρτιων αλλα προσωπικα μου αρεσουν οι αμαρτιες και δεν θελω συγχωροχαρτι…ετσι και αλλιως για αυτο το λογο με εχεις στη καρδια σου… :lol:
αλλα καποια στιγμη πρεπει να χωρισεις τα τσανακια σου και να κανεις μια δικαια επιλογη!!! :lol: :lol:[/quote]
Άκου το Scream of Anger, έλα μια μέρα να σου δώσω 20 διασκεύες στο κομμάτι και θα πάψεις σίγουρα να δείχνεις αυτό το μουσικό ρατσισμό…
Η δίκαιη επιλογή είναι να μ’ αρέσετε και οι δύο… Άλλωστε μόνο μ’ αρέσετε… Μην δημιουργείς και ερωτικό ρατσισμό… Όλοι μια οικογένεια είπαμε ότι είμαστε…
[quote=“zouglau”]
Τα περί έξαρσης των αρρωστιών δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Φαντάζομαι θα έχετε διαβάσει κάποια τκμηριωμένη επιστημονική στατιστική για να τα λέτε αυτά hit the lights kai witch. Θα ήθελα να την διαβάσω και εγώ οπότε ή γράφτε το Url ή πείτε μου σε ποια εφημερίδα δημοσιεύθηκε η έρευνα αυτή .
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου παραθέσω σχετική έρευνα αλλά είμαι κάθε μέρα στα νοσοκομεία και ξέρω τι σου λέω. ξέρω τα περιστατικά που νοσηλέυω και τις αναφορές από τις λοιμώξεις 8) :!:
ego tha synexiso pantos…proteina na skotosoume tous alvanous…megalo lathos.yparxoun tosoi aloi…kat arxas as arxisoume me tous kollimaties…nai, milao gi aftous pou den exoun me tipota kalytero n asxolithoun kai xtypiounte an to rock on antigrafei to metal hammer, giati o nikopolidis efyge apo ton pao kai pige stous gavrous, oti aftoi pou akoune metallica einai malakes giati de goustaroun tous megadeth,ktl ktl… kai aftous tha tous skotona… giati edo o kosmos kaigetai ki emeis trompa marina…
Λέω κι εγώ να το συνεχίσω λίγο το θέμα, γιατί είναι προτιμότερο να ανταλλάσσουμε απόψεις για ένα τέτοιο ζήτημα, απ’ το να τσακωνόμαστε για το αν το Rock On είναι αντιγραφή του Hammer, όπως σωστά αναφέρει η chk_chillin.
Ποιός είπε κάτι αντίθετο Telisvas ???
Δεν βρίσκω να έχουμε κάποια διαφωνία σ’αυτά που αναφέρεις για την παγκοσμιοποίηση.
Άλλωστε, οτιδήποτε γίνεται σε “τούτον εδώ τον κόσμο τον μάταιο”, δεν γίνεται προς όφελος δικό μου ή δικό σου, γίνεται προς όφελος των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών, των πολυεθνικών (… και γενικότερα προς όφελος του Κεφαλαίου…κι ας με πείτε “Παπαρηγικό”!)
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους δίπλα μου, όσοι με έχουν γνωρίσει μπορούν να επιβεβαιώσουν πόσο ανεκτικός είμαι (να φανταστείτε παραμένει φίλος μου ο Ανδρέας ή θεωρώ τον Φράγκο ΚΑΝΟΝΙΚΟ μπασκετμπολίστα, για παράδειγμα), απλά δεν γουστάρω να με λένε ρατσιστή, επειδή είπα ότι δεν γουστάρω τους Αλβανούς ισοβίτες…
Ούτε εδώ δεν βρίσκω σε ποιό σημείο διαφωνούμε!
Σου είπε κανείς ότι γουστάρει τους Αλβανούς ισοβίτες???
Κακώς κυκλοφορούν ελεύθεροι και μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή.
Όπως επίσης, να σαπίσουν στη φυλακή και οι Έλληνες εγκληματίες και οι Αμερικανοί τρομοκράτες κτλ…
Δεν σου είπε κανείς ότι όλοι οι αλλοδαποί που είναι στη χώρα μας είναι τα καλύτερα παιδιά. Σαφώς υπάρχει μεγάλη σαβούρα και οφείλουμε να προφυλαχτούμε απ’αυτή.
Δεν είναι, όμως, ΟΛΟΙ ισοβίτες, είναι κι άνθρωποι που προσπαθούν να επιβιώσουν σε μία ξένη γι’αυτούς χώρα. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους σεβαστούμε!!
το οφειλουμε κιολας???σε ποιον και σε τι??στην ανθρωπινη υποσταση μας??στην ευαισθησια που μας διακρινει???αγαπητε μου slekkas οταν εισαι φιλοξενουμενος σε ενα ξενο σπιτι ποιος οφειλει πρωτιστως να δειξει σεβασμο και ευγνωμοσυνη για την φιλοξενια???κατα τη δικη μου αποψη…ο φιλοξενουμενος ειναι αυτος που πρεπει να επιδειξει τον απαιτουμενο σεβασμο οχι πως ο κατοχος του σπιτιου πρεπει να ειναι σταρχιδιστης και να σε γραφει…ο αμοιβαιος σεβασμος ειναι κατι που αρεσει σε ολους μας…οποτε οταν γραφεις οτι οφειλουμε να τους σεβομαστε καλο θα ειναι να συμπληρωνεις και οτι θα πρεπει να μας σεβονται και αυτοι με τη σειρα τους…εκτος και αν πρεπει να σκυψουμε και το κεφαλι και να τους πουμε και ευχαριστω που μας τιμησαν με τη παρουσια τους…ε,δεν νομιζω!!!
το οφειλουμε κιολας???σε ποιον και σε τι??στην ανθρωπινη υποσταση μας??στην ευαισθησια που μας διακρινει???αγαπητε μου slekkas οταν εισαι φιλοξενουμενος σε ενα ξενο σπιτι ποιος οφειλει πρωτιστως να δειξει σεβασμο και ευγνωμοσυνη για την φιλοξενια???κατα τη δικη μου αποψη…ο φιλοξενουμενος ειναι αυτος που πρεπει να επιδειξει τον απαιτουμενο σεβασμο οχι πως ο κατοχος του σπιτιου πρεπει να ειναι σταρχιδιστης και να σε γραφει…ο αμοιβαιος σεβασμος ειναι κατι που αρεσει σε ολους μας…οποτε οταν γραφεις οτι οφειλουμε να τους σεβομαστε καλο θα ειναι να συμπληρωνεις και οτι θα πρεπει να μας σεβονται και αυτοι με τη σειρα τους…εκτος και αν πρεπει να σκυψουμε και το κεφαλι και να τους πουμε και ευχαριστω που μας τιμησαν με τη παρουσια τους…ε,δεν νομιζω!!![/quote]
Αυτοί που έχουν έρθει στη χώρα μας ως οικονομικοί μετανάστες, γλυκιά μου hit_the_lights, είναι αυτοί που σέβονται τη χώρα που ζούνε και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται.
Από κει και πέρα, για να αναφερθώ και στο παράδειγμά σου, σαφώς κι οφείλει ο φιλοξενούμενος να σεβαστεί το σπίτι που τον δέχτηκε.
Αν, όμως, ο σπιτονοικοκύρης συμπεριφέρεται στον φιλοξενούμενο λες και κονόμησε τσάμπα δούλο…είναι λογικό και δίκαιο ο τελευταίος ν’αντιδράσει και να μην σέβεται το σπιτονοικοκύρη!! “Έταιρον - εκάτερον!!”
Πάντως, μία καλή πρόταση για να καταλάβουμε πώς αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι (και όχι οι ισοβίτες, ξανατονίζω) είναι να βάζουμε στη θέση τους εμάς τους ίδιους.
Just thing about it… 8)
το οφειλουμε κιολας???σε ποιον και σε τι??στην ανθρωπινη υποσταση μας??στην ευαισθησια που μας διακρινει???αγαπητε μου slekkas οταν εισαι φιλοξενουμενος σε ενα ξενο σπιτι ποιος οφειλει πρωτιστως να δειξει σεβασμο και ευγνωμοσυνη για την φιλοξενια???κατα τη δικη μου αποψη…ο φιλοξενουμενος ειναι αυτος που πρεπει να επιδειξει τον απαιτουμενο σεβασμο οχι πως ο κατοχος του σπιτιου πρεπει να ειναι σταρχιδιστης και να σε γραφει…ο αμοιβαιος σεβασμος ειναι κατι που αρεσει σε ολους μας…οποτε οταν γραφεις οτι οφειλουμε να τους σεβομαστε καλο θα ειναι να συμπληρωνεις και οτι θα πρεπει να μας σεβονται και αυτοι με τη σειρα τους…εκτος και αν πρεπει να σκυψουμε και το κεφαλι και να τους πουμε και ευχαριστω που μας τιμησαν με τη παρουσια τους…ε,δεν νομιζω!!![/quote]
Φυσικά και το οφείλουμε σε έναν άνθρωπο ο οποίο ςέχει λιώσει στη δουλειά, έχει αναλάβει θέσεις που για εσένα είναι πολύ “κιτς” και “ντεμοντέ” πληρώνεται ελάχιστα και δουλεύει σαν σκυλί! Αν σέβεσαι τους ανθρώπους τότε οφείλεις να τον σεβαστείς αφού ήρθε στο σπίτι σου, τον εκμεταλλεύτηκες και παρόλα αυτά σου δούλεψε τόσο που έφτιαξε δίκαια δικό του σπίτι! Βέβαια, εγώ δε βρίσκω το λόγο να σε σεβαστούν αυτοί hit the lights! Τους βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδι, ξεσπάς πάνω τους είτε φταίνε είτε όχι, τις ευθύνες σου τις ρίχνεις σε αυτούς και τα καλά τους τα καρπώνεσαι εσύ! Τους έχεις δώσει μία κάρτα παραμονής για την οποία τρέχουν μέρα νύχτα μπας και ανανεωθεί και τους κρατάς και σε ανυπομονησία για το αν θα ανανεωθεί ή θα πάνε από εκεί που ήρθαν! Λυπάμαι που σου χαλάω το όνειρο άλλα έτσι ζει το 95% τωνμεταναστών στη χώρα μας! Το 2-3 % προκαλεί προβλήματα και πολύ θα ήθελα να το στείλουμε στο διάολο και το 2-3% μπόρεσε να πάρει ελληνική υπηκοότητα και να βολευτεί!
Προσωπικά είμαι κατά του να έρθουν και άλλοι ξένοι, κυρίως Αλβανοί, αλλά δε μπορώ να κλείσω τα μάτια και να πω “δε δούλεψαν καθόλου” “είναι όλοι κακοί” “μας παίρνουν τις δουλειές” κτλ κτλ! Αυτό που θα ήθελα είναι να άλλαζε φιλοσοφία ο Έλληνας και να άρχιζε να δουλεύει αλλά αυτό είναι αδύνατον, συνεπώς καλά κάνουν και υπάρχουν ας τους δεχθούμε αφού μας αρέσει να είμαστε μαλ(λογοκρισία)…
Συμφωνώ με slekkas και τονίζω ότι και οι Έλληνες που πήγαν σε άλλα κράτη αντιμετώπισαν το ίδιο και χειρότερο εχθρικό κλίμα αλλά δουλέψανε και φτιάξανε με το αίμα τους τις επιχειρήσεις τους! γιατί για αυτούς περηφανευόμαστε ενώ όταν οι ξένοι κάνουν το ίδιο στη χώρα μας(χάρη στη δική μας βλακεία)το ονομάζουμε επίθεση?
hit the lights όταν χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό δεν εννοώ εσένα! Μιλάω γενικά
Θα πιαστω απο το τελευταιο που ανεφερε ο MAZESTIX για να πω οτι στην πρωτη τους ιδρυτικη διακυρηξη τους οι ΑΧΕΠΑΝΣ(η μεγαλυτερη ομογενειακη μας οργανωση στις ΗΠΑ) αναφερουν σαν σκοπο ιδρυσης τους περαν ολων των αλλων και την προστασια τους απο ρατσιστικες επιθεσεις…Βεβαια καλο θα ηταν να μην νομιζουμε οτι μολις πατησαν οι Ελληνες σε ξενη γη μπηκαν σε μια κουζινα,αρχισαν την λαντζα και σιγα σιγα μεγαλουργησαν…Προπολεμικα υπηρχαν κρουσματα Ελληνων που εκαναν εμποριο γυναικων,ναρκωτικων κλπ…Οποιος εχει διαβασει δυο πραγματακια παραπανω γνωριζει οτι πολλοι συμπατριωτες μας περασαν το κατωφλι των φυλακων γιατι δεν ηταν και τα καλυτερα παιδια…
Τωρα στο θεμα σεβασμου εχω απειρα παραδειγματα απο την ιδιαιτερη μου πατριδα στον Παρνασσο…Κλασσικο χωριο,οπου υπαρχουν Αλβανοι,κανουν στην κυριολεξια τα παντα(μεχρι και φυτοφαρμακα ριχνουν που στις εττικετες γραφουν οτι προκαλουν στειρωση,τυφλωση κλπ)…Λοιπον εκει τι συμβαινει:το πρωι στο χωραφι ολα καλα,κανουν την δουλεια τους δεν τρεχει τιποτα αλλα το απογευμα οταν εμφανιστουν στην πλατεια κανουν ολοι σαν να μην τους ξερουν…Τολμησα προσφατα και συγκεκριμενα την μερα του αγωνα Γεωργια-Ελλαδα να κερασω εναν Αλβανο μια μπυρα και την γυναικα του μια πορτοκαλαδα(το ζευγαρι αυτο κανει 150 μεροκαμματα τον χρονο σε θειο μου επι 5 χρονια),στραβωσαν ολοι μολις σηκωσε το ποτηρι ο ανθρωπος και ειπε ευχαριστω και το βραδυ βρεθηκα να απολογουμαι ενωπιων μπαρμπαδων,ξαδερφων κλπ…Συμπεριφορες τετοιες εχω συναντησει και στα γειτονικα χωρια και γενικα η περιφερεια μου τραβαει μεγαλο ζορι με το ολο θεμα…
Πως αυτοι οι ανθρωποι να μην μας δουν στραβα οταν τους συμπεριφερομαστε σαν να ειναι ζωα?Περσυ στις 15 Αυγουστου η τοπικη αστυνομια τους απαγορεψε να παρακολουθησουν τις εορταστικες εκδηλωσεις για τον δεκαπενταυγουστο και αν δεν ερχοντουσαν απο το καναλι της Λαμιας(STAR) ακομα εξω θα τους ειχαν…Λες και θα ηταν κακο να εβλεπαν λιγο θεατρο η να ακουγαν κανα τραγουδακι…Πρασεξτε,μιλαω για ανθρωπους που εχουν κλεισει πανω απο 3 χρονια στο χωριο και ολοι οι ντοπιοι τους δινουν μεροκαμματα…
Το πρόβλημα ρε παιδιά είναι ότι πλέον η Ελλάδα είναι μια χώρα “υπηρεσιών”, η οποία τυχαίνει να προσφέρει τις χειρότερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς… Το Ευρώ κυριολεκτικά μας αποτελείωσε… Το πρόβλημα είναι ότι σαν κράτος ανέκαθεν είμαστε μπουρδέλο,έχοντας τεράστια εσωτερικά προβλήματα, ώστε να βάλουμε μια τάξη στο μεταναστευτικό… Οι Ιταλοί θεωρώ ότι φέρθηκαν πολύ πιο ρατσιστικά από εμάς στο θέμα των Αλβανών κι ας ήταν “σύμμαχοι” στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο… Πολλοί αλλοδαποί είναι μια χαρά και δεν ενοχλούν κανένα… Και σαφέστατα πολλοί Έλληνες είναι καθίκια που γαμάνε την κοινωνία… Δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο, γενικά στη ζωή… Προσωπικά είχα σχέση με Αλβανίδα, η οποία εκτός των άλλων ήταν και θεογκόμενα και καλή κοπέλα…
Το πρόβλημα μου είναι όταν οι μειοψηφίες στο όνομα της διαφύλαξης της διαφορετικότητας τους, προσπαθούν να καπελώσουν τις πλειοψηφίες… Είπε για παράδειγμα ο Βαλλιανάτος, ότι το 80% των οικογενειαρχών είναι Gay και έτρεξε ο Λαζόπουλος να τον υποστηρίξει… Πιστεύω ότι δεν είμαι ρατσιστής αν πω ότι είναι μια κακιά κομπλεξική πουστάρα, που μισεί τον κόσμο επειδή νοιώθει άσχημα για τον εαυτό του… Με τον Αλβανό που “αναφέρει” ο dreamdancer δεν έχω κανένα πρόβλημα… Αντιθέτως με τους Αλβανούς που έρχονται στην Ελλάδα και λένε ότι χάρις σ’ αυτούς κάναμε Ολυμπιακούς αγώνες, έχω πρόβλημα γιατί είναι αχάριστοι και δεν σέβονται το ψωμί που τρώνε…
Στην Αμερική η Ελληνική μαφία είχε μία πάρα πολύ καλή θέση μετά την Ιταλική! Ήταν όμως και πιο ουσιώδης και ήλεγχε καλύτερα τους πολιτικούς από ότι οι Ιταλοί…Τι καλά παιδιά που είμαστε ε?
Άρα, έρχεσαι στα λόγια μας telisvas.
Δεν νομίζω να πετάχτηκε κανείς και να είπε ότι όλοι οι Αλβανοί που ζουν στη χώρα μας είναι τίμιοι μετανάστες. Υπάρχουν και πάρα πολλά καθίκια.
Αλλά - εγώ προσωπικά- μπορώ να “δικαιολογήσω” έναν Αλβανό που θα πεί ότι χάρη σ’αυτούς κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω του βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου τους στην Αλβανία. Ένας Έλληνας, όμως, είναι ασυγχώρητος όταν διαπληκτίζεται για το αν εξαιτίας των Αλβανών κάναμε καλούς Ολυμιακούς Αγώνες κι όχι για το ΓΙΑΤΙ κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες!!!
Καλημέρα σας…
εχω την αισθηση οτι αυτη η συζητηση κανει κυκλους και πολλοι καταληγουν σε συμπερασματα που εχουν ηδη αναφερθει νωριτερα…
πρωτα απο ολα δεν θεωρω καμια δουλεια κιτς και ντεμοντε…απειροι Ελληνες κανουν δουλειες που μπορει να τις θεωρουν καπως αλλα λογω της καλπαζουσας ανεργιας αναγκαζονται να ασχοληθουν με κατι που οχι μονο δεν εμπιπτει στο αντικειμενο τους αλλα τους ειναι και δυσαρεστο…αν εσυ ΜΑΖΕΣΤΙΧ θεωρεις οτι ο ξενος που ερχεται στην Ελλαδα εχει λιωσει στην δουλεια ενω π.χ. εγω η’ εσυ η’ οποιοσδηποτε αλλος δεν το κανει τοτε τι να πω…αλλωστε οπως εχω ξαναπει γιατι να σεβαστω καποιον αλλοδαπο που εχει ‘‘λιωσει’’ στη δουλεια οταν αυτο ηταν και επιλογη του αλλα και προθεση του οταν πηρε τα μπογαλακια του και πηγε σε μια ξενη χωρα.καποιον Ελληνα που κανει 528 δουλειες για να ζησει την οικογενεια του τον σεβαστηκε κανεις?ουτε συναδελφοι.ουτε συνδικαλιστες,ποσο μαλλον το κοινωνικο προσωπο του κρατους…εγω δεν λεω να μην σεβαστουμε τη δουλεια του καθενα αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειμαστε και εμεις εδω και εμας δεν μας σεβεται κανεις…και οσο για το ρητορικο ‘‘Λυπάμαι που σου χαλάω το όνειρο άλλα έτσι ζει το 95% τωνμεταναστών στη χώρα μας’’ πιστεψε με οτι δεν μου χαλας κανενα ονειρο,γιατι το δικο μου ειναι να μην υπαρχουν μεταναστες εδω…MAZESTIX δεν απευθυνομαι σε εσενα και μονο,απλα χρησιμοποιω τα λογια σου…
οσο για το παραδειγμα του dreamdancer περι Αλβανων με οικογενειες που δεν μπορουν να αφομοιωθουν απο την κοινωνια στην οποια ζουν εχω να αντιπαραθεσω απειρα παραδειγματα Αλβανων κακοποιων που ξεκληριζουν Ελληνικες οικογενειες γιατι προφανως οι δουλειες που βρισκουν στην Ελλαδα ειναι πολυ κιτς για αυτους και καταληγουν σε οτιδηποτε αλλο για να βγαλουν τα προς το ζειν…βρε τους κακομοιρους…αμοιρη Ελληνικη κοινωνια που τους εφερε στο χειλος της καταστροφης…
και τελος αγαπημενε μου slekkas με την πανεμορφη φωτο για avatar,δεν ηξερα οτι πρεπει να δινουμε συγχωροχαρτια σε οσους εχουν χαμηλο μορφωτικο και κοινωνικο επιπεδο…αν καταλαβα καλα τα λογια σου διακρινω ενα μικρο στοιχειο ρατσισμου…οι Αλβανοι που ειναι αμορφωτοι και οι Ελληνες που λογω πρεστιζ και καλου μορφωτικου επιπεδου και κοινωνικης αναπτυξης πρεπει να ριχνουν και λιγο νερο στο κρασι τους…ενδιαφερουσα αποψη!!!