Σύντροφοι εγώ θα ήθελα να με ενημερώσετε για τη μειοψηφούσα ιντελιγκέντσια! Ποιός θα κάνει το ψυχικό? Μπας και καταφέρω να ξεκινήσω κι εγώ κάπου στο χάρτη το δικό μου φιλελεύθερο αγώνα που θα αφορά την προστασία της μαρμότας στα ανοιχτά του κέντρου του Βορείου Πόλου παρέα με τους Πιγκουίνους και το Batman?
Πες τα χρυσόστομε!!!
Γλυκιά μου azza, μην αυταπατάσαι!! Μπορεί ρομαντικά βλέποντας το θέμα όλοι να ονειρευόμαστε ένα τέτοιο μέρος σαν τον Παράδεισο, αλλά όσο υπαρχουν άνθρωποι…θα υπάρχει απληστία, δυστυχία και κοινωνική ανισότητα!
Εκτός κι αν φτάσουμε ποτέ σε τόσο υψηλό επίπεδο κοινωνικής και ψυχικής ακμής που μία κοινωνία όπως εσύ την περιγράφεις να είναι εφικτή!
Ουτοπία!!!
Δεν σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο, ομως!
:roll: :roll:
Οσο θα μεγαλωνουν παιδια με αντιληψεις σαν και αυτες που κατα καιρους εχουν γραφτει εδω βραστε ρυζι…
Οταν ο mr Gates εχει προσωπικη περιουσια ιση με τον προυπολογισμο 8 Αφρικανικων κρατων περιμενει κανεις να αρθουν οι ανισοτητες?Δεν ξερω ποτε θα ερθει το τελος γενικα αλλα με ολα αυτα που συμβαινουν στον πλανητη πιστευω οτι πλεον βλεπουμε την αρχη του…
Στον παράδεισο ή στην κόλαση , και δεν εννοώ στο παράδεισο Αμαρουσίου και ούτε στην κόλαση του κέντρου της Αθήνας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με 42 βαθμούς υποσκιάν . :roll:
Τουλάχιστον εγώ ευχαριστιέμαι που βρέθηκαν 5-6 άτομα να πουν και τίποτα της προκοπής για το συγκεκριμένο θέμα γιατί είχα αρχίσει να νιώθω μόνος.Cheers 8)
τσουπ…να μαι και εγω… 8O φασιστρια και με τη βουλα… :lol:
snuffleeva γραφεις οτι δεν εχεις τπτ εναντιον μου,πως να εχεις αλλωστε οταν δεν με ξερεις καν,απλα για να στοιχειοθετησεις ολα αυτα που γραφεις επρεπε καπου να στηριχτεις…χαιρομαι που σου εδωσα τη βαση και τα θεμελια απλα απο εκει και περα,και εγω ολα αυτα που εγραψα επρεπε καπου να τα στηριξω και εκτος των αλλων τα στηριζω και τα υποστηριζω.αν κοιταξεις λιγες σελιδες πιο πριν εχω γραψει (νομιζω στον daydreamer) οτι σεβομαι απολυτως τη γνωμη οποιουδηποτε αλλου.οποτε δεν τιθεται θεμα ισχυρογνωμοσυνης η’ κατι τετοιο και δεν θελω να αποδειξω κανεναν οτι αυτα που σκεφτομαι ειναι τα σωστα.δεν με ενδιαφερει να πεισω κανενα.ειναι η γνωμη μου και την κραταω για μενα μεχρι το σημειο να την εκφραζω.απο εκει και περα ισως και μονο το γεγονος να πεισει καποιος καποιον αλλον για το ‘‘καλυτερο’’ της γνωμης του μαλλον παραειναι φασιστικο!!
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος θεωρειται αμαθης η’ ακομα και ημιμαθης που ειναι ακομα χειροτερο οταν δεν ειναι συμφωνος με τη γνωμη καποιου…αλλα συμφωνω απολυτα και εγω οταν σε μερικα πραγματα θελω η γνωμη μου να ακουστει και οταν καποιος με ρωτησει γιατι να του απαντησω ‘‘ΕΤΣΙ’’…οχι γιατι ειμαι ημιμαθης αλλα επειδη γουσταρω…δεν επεισα,δεν προσπαθω καν να πεισω καποιον να ακολουθησει τις αποψεις μου…αλλα δεν τις φυλαω για μενα και θελω να τις εκφρασω γιατι οπως ειπε και η azza για αυτο ειναι και τα φορουμ…και επειδη ειπε οτι για αυτο υπαρχουν και τα επιθετα για να χαρακτρηριζουν τους ανθρωπους ετσι απλα αν καποιος ωφεληθει αν κανω την αυτοκριτικη μου ,ναι σε πολλες καταστασεις ειμαι ρατσιστρια,και heavymetallou και οτιδηποτε αλλο μπορει να βαλει ο λογισμος καποιου…αλλα δεν θα απολογηθω για τις αποψεις μου σε κανενα απο τη στιγμη που τα λαικα δικαστηρια εχουν εκλειψει στις μερες μας και απο τη στιγμη που νιωθω οτι το συγκεκριμενο topic εχει μετατραπει σε κατι τετοιο!!αρχιστε τωρα να λιθοβολειτε!!!
Γιατί μου το κάνεις αυτό ρε - κατα τα άλλα συμπαθέστατη- hit_the_lights??
Είναι κάτι σαν το deja-vu, σαν να έχουμε πέσει σε αιώνιο loop και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’αυτό!!! Ποιός σου είπε ότι είσαι αμαθής αν δεν συμφωνείς με τη δική μας άποψη??
Αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή, δεν λέγεται ανταλλαγή απόψεων, λέγεται πιθηκισμός!
Έχεις κλείσει τ’αυτιά σου και φωνάζεις μόνο τη δική σου γνώμη την ώρα που εμείς προσπαθούμε να κάνουμε διάλογο. Δεν Προσπαθούμε να σε προσυλητίσουμε, μην φοβάσαι, είσαι ελεύθερη να πιστεύεις ό,τι θέλεις και να υπεραμύνεσαι τις απόψεις σου.
Προσπαθούμε να σου πούμε (κι όχι μόνο εσένα, μην το πάρεις προσωπικά) πώς είναι τα πράγματα κι από μία άλλη οπτική γωνία, που σίγουρα δεν είναι αυτή η δημοφιλέστερη.
Αν θες ν’ακούσεις, άκου, αν δεν θέλεις, μην το κάνεις. Μην γίνεσαι όμως, δεικτική.
Τέλος πάντων…τι άλλο να πούμε!
Γι’ αυτό λέω, ίσως εμείς να είμαστε τα aliens και θα πρέπει να πάμε στην Κούβα για να απομονωθούμε!!!
Κρίμαααααα!!
:lol: :lol:
Ειδατε πουθενα γραμμενο κατι σχετικα με πολιτικο κομμα??Δεν μας λετε ποιοι ειναι αυτοι που παιρνουν fax και απο που??Ρε καλα μας κανουν… Με τετοια μυαλα βλεπω να φευγω τελικα με τον skekka για Κουβα να του κανω παρεα… 8)
Κάτσε-κάτσε! Γιατί δηλαδή εμάς μας αφήνεις πίσω;; Εσείς στην Κούβα με τις Χαβανέζες ( :!: ) κι εμείς εδώ με τους ανθρώπους?? (καθότι και aliens!) Νομίζω ότι αυτό είναι κοινωνική διάκριση και ξέρεις πως είμαστε εναντίον του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού (και κάθε άλλης λέξης με κατάληξη σε -σμου πχ.πολιτισμού) οπότε κι εγώ ευθαρσώς σε κατονομάζω ΦΑΣΙΣΤΑ!
Εγώ πάντως τα παίρνω ΧΟΝΤΡΑ απ’την Παπαρήγα!! Αλλά ακόμα δεν κατάφερε να μου εξηγήσει τι σκατά ειν’αυτή η μειοψηφούσα ιντελιγκέντσια που αναφέρει σε κάθε συνέντευξη τύπου! Εσύ κι ο slekkas που θέλετε να πάτε και στην Κούβα παρέα με το Φιντέλ που είναι και κομμουνιστής τα παίρνετε ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ! Αλλά είστε η ελπίδα του τόπου…Στο καλό παλικάρια!! Εμπρός στον αγώνα!
Δε σας το είπα πριν ότι δεν παίζει να συνεννοηθούμε? Ας το γυρίσουμε όλι μαζί στην ΤΡΕΛΑ μπας και τη γλιτώσουμε γιατί στο τέλος μέχρι και Χαρίλαο Φλωράκη θα μας πουν…
Πηγαίνετε παιδιά μου, στην Γη της επαγγελίας την Κούβα, γιατί εδώ δεν σας χωράει ο τόπος με τους κωλορατσιστές τους Έλληνες… Α και κάτι άλλο, μήπως το πλήρες άνοιγμα των συνόρων είναι ένα ακόμα βήμα προς την Παγκοσμιοποίηση;
Tha thesw allo thema ratsismou ego. Poli pio sovaro, kai epikairo.
Exoun thesi ston ksomo mas oi Mi posers?? Mipos prepei na afanisoume apo prosopou gis, osous den akoun poser, aor, hair metal, sleaze, hard rock klp???
twra, gia maurous, asprous, kitrinous, portokali, roz klp auta einai gia na sas apoprosanatolizoun apo ta pragmatika provlimata tou metal kosmou, pou oi exthroi tou tinoun na to exefanisoun, kai na epivalloun mia taxi pragmatwn vasismeni se alles formes molismenis mousikis… to nou sas vre!!!
ZEIG EUROPE, BON JOVI, POISON, STAR STAR!!!
Sto ausvits (kapws etsi grafetai…) oi opadoi tou Pariou kai twn MANOWAR!!!
Ο τόπος δεν μας χωράει και φταίει η στενοκεφαλιά του Έλληνα!!
Απανταχού Ελληνάρες…ενωθειτε!!
ΥΓ1: Μήπως εσύ μπορείς να μου ερμηνεύσεις το “λούμπεν προλεταριάτο” και το “κοινωνικοπολιτικό προτσές”, γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω!
ΥΓ2: …αυτό που με τρελλαίνει είναι η “νομενκλατούρα” πάντως!! Φοβερή λέξη??
Α και κάτι άλλο, μήπως το πλήρες άνοιγμα των συνόρων είναι ένα ακόμα βήμα προς την Παγκοσμιοποίηση;
den xreiazate yparxoyn arketoi edo poy ta pairnoyn meso fax apo tin idia…[/quote]Επειδής το καρφάκι με πέρασε κι εμένα, έχω να δηλώσω ότι όποιος δεν γουστάρει το καπιταλιστικό σύστημα, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί και απόλυτα με τις θέσεις της Παπαρήγας. Ούτε ότι αν κάποιος δεν γουστάρει την εξουσία γίνεται αυτόματα αναρχικός!
Ξέρω Τέλη μου ότι κάνεις πλάκα, αλλά πλάκα στην πλάκα, μην βάλουμε ταμπέλες γιατί εγώ δεν δηλώνω τίποτα, συλλέγω ιδέες και δεν ανήκω πουθενά παρά μόνο στον εαυτό μου!
Μέχρις εδώ!
Pleeeeeaaaaseee μην γυρίσει σε πολιτικο-κομματικό το θέμα γιατί θα είναι μαλακία!
Έτσι με τρέλλα και κορδέλα, γιατί άκρη ουκ βγαίνει αγαπητά μου συντρόφια
Και τώρα γεια σας! Φεύγω 3ήμερο! Καλά να περάσω!!!
Εχουμε μαζεψει αρκετους fans του Λιακοπουλου τελικα εδω μεσα…Αντε παιδια το πακετο κανει 65 ευρω και για δωρο το all-time classic Ο Καιρος Γαρ Εγγυς με προφητειες και αλλα πιπερατα…Μετα καντε ντου στις γειτονιες με αλλοδαπους εξαφανιστε τους ολους και ετσι θα λυθει το κυκλοφοριακο,θα αναπνευσουμε τον καθαρο αερα της ομορφης πολης,θα περπαταμε ασφαλεις και θα βλεπουμε διπλα μας Ελληνες(βασικο αυτο)…
Εμεις θα συνεχισουμε να παιρνουμε τα fax απο την Αλεκα και αφου σας ζαλισουμε λιγο ακομα θα παρουμε τα κοριτσια και θα παμε στην Κουβα… 8)