Ένας καριόλης

ego gia na valo kai pali to litharaki mou exo na po, pos den exo kanena provlima me tous alodapous…para mono me tous alvanous…aftoi prepei na pethanoun, na kaoun stin pyra.eidika ston agona ellada-alvania, tha ithela na paro ki ego meros,os eleftheros skopeftis. ekeino to vrady eixe apistefta pollous stoxous mazemenous sto stadio… pou na trexeis na anatinazeis diamerismata se polykatoikies…mia ke kali…oloi mazemenoi.proteino tin epomeni fora na syntaksoume omada eleftheron skopefton.de thelo xrimata.tha to kano gia prosopiki mou efxaristisi!
kai tora mproreite na me peite oloi sas RATSISTRIA…

se paw 8)

[quote=“chk_chillin”]ekeino to vrady eixe apistefta pollous stoxous mazemenous sto stadio… pou na trexeis na anatinazeis diamerismata se polykatoikies…mia ke kali…oloi mazemenoi.
quote]

Ναι οντος.Ειχε πολους φασιστες με τοενα χερι ψηλα.Ουστ μωρε καθομαι και ασχολουμαι.

slekkas η απάντηση στο μεγάλο μου ερωτηματικό δόθηκε!
Πως να πείσεις δηλαδη τέτοιο κόσμο [size=2]?[/size]
Πως να χτυπήσεις την ρίζα [size=2]?[/size]

ela nte…pos na peiseis tous alvanous na ginoun anthropoi? den ginete… as tous skotosoume loipon!!! :smiley:

τελικα οι αντιθετες αποψεις για ενα θεμα λεγονται παπαρολογιες και αναρωτιουνται πολλοι τι ειδους μυαλα μπορει να κουβαλαω και εγω (γιατι με παιρνει η μπαλιτσα χαλαρα) και μερικοι ακομα ομοιδεατες μου…μαθετε επιτελους να σεβαστε την διαφορετικοτητα της γνωμης…ενα μυαλο που δεν ειναι ιδιο με το δικο σας δεν σημαινει πως ειναι και λαθος…
η μουσικη δεν συμβαδιζει με ιδεολογια και τροπο σκεψης…το οτι ακουω thrash η’ rock δεν σημαινει και απαραιτητα οτι πρεπει να εχω και ενα συγκεκριμενο τροπο σκεψης…καλο θα ηταν καποια στιγμη να ξεχωριζουμε καποια πραγματα προς αποφυγη παρεξηγησεων…
τι και αν καποιος σκεφτεται την παρτη του,τη δουλεια του και το πτυχιο του…φωναξτε τον παρτακια…τι και αν καποιος σκεφτεται την ομοιογενεια της χωρας του…βγαλτε τη βρωμα πως ειναι γιος του Πλευρη…τι και αν καποιος δεν γουσταρει τους ξενους στη χωρα του…φωναξτε τον φασιστα…αλλα πανω απο ολα,οπως αποδειξατε τον σεβασμο σας και τον ανθρωπισμο σας στην διαφορετικοτητα της φυλης και του χρωματος καποιου,ας αποδειξετε και το σεβασμο στη διαφορετικη γνωμη καποιου και μην τον χαρακτηριζετε παπαρολογο η’ μαλακα η’ φασιστα…!!!

ela nte…pos na peiseis tous alvanous na ginoun anthropoi? den ginete… as tous skotosoume loipon!!! :D[/quote]
Χριστίνα, απαξιώ!

hit_the_lights
Γι’ αυτό υπάρχουν τα επίθετα, για να χαρακτηρίζουν και το ουσιαστικό “άνθρωπος”
Γι’ αυτό υπάρχουν τα φορουμ, για να ανταλλάσουμε απόψεις
Γι’ αυτό υπάρχουν αντίθετες απόψεις(τις οποίες σεβόμαστε), για να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας και να μαθαίνουμε ποιος είναι ποιος και τι

Άντε μετά να συννενοηθείς! Μα, με νιώθετε?!?!?! Είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!! Ορισμένες στιγμές δε μιλάμε για ημιμάθεια, άλλα για ΠΛΗΡΗ ΑΜΑΘΕΙΑ η οποία συνοδεύεται κι από ένα πανηλίθιο υφάκι ξερόλα!!(έτσι για να δέσει η σάλτσα!) Σου’ρχεται κατακούτελα το τούβλο και τι κάνεις?? Και να μη θες εξοργίζεσαι!

τι και αν καποιος σκεφτεται την παρτη του,τη δουλεια του και το πτυχιο του…φωναξτε τον παρτακια…τι και αν καποιος σκεφτεται την ομοιογενεια της χωρας του…βγαλτε τη βρωμα πως ειναι γιος του Πλευρη…

Δε μιλάμε σοβαρά τώρα έτσι? Είναι αστείο όλο αυτό!! Βρες μου έναν από όλους εμάς τους όπως λέτε, και καλά openminded ομοϊδεάτες που δε σας δείχνουμε κανένα σεβασμό, που να λέει ότι είσαστε παρτάκιδες! Προσπαθώ τόση ώρα να πω ότι είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ τα μύδια κι άλλο τ’αρχίδια!! Το ότι δεν τα βάζω με τον κάθε κακομοίρη που έρχεται για μια καλύτερη ζωή εδώ δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρομαι για το μέλλον μου. Έχω μάθει να σκέφτομαι και να νοιάζομαι για πολλά πράγματα ταυτόχρονα τι να κάνω? Έχω πολλές και διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα. Συγνώμη κιόλας!

τι και αν καποιος δεν γουσταρει τους ξενους στη χωρα του…φωναξτε τον φασιστα.

Πως έπρεπε να τον πούμε δηλαδή? Εθνικιστή για να είναι πιο elegance ο χαρακτηρισμός?
Τι στο διάολο? Άλλα Ελληνικά έμαθα?

ας αποδειξετε και το σεβασμο στη διαφορετικη γνωμη καποιου και μην τον χαρακτηριζετε παπαρολογο η’ μαλακα η’ φασιστα…!!!

Το ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ από το ΜΑΛΑΚΑΣ κι αυτό από το ΦΑΣΙΣΤΑΣ απέχουν όσο η Γη από τον Ήλιο. Τώρα ΠΟΥ τα είπα εγώ ή κάποιος άλλος όλα αυτά…ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ! Εδώ εσείς λέτε “ναι είμαι ρατσιστής” εμείς σας φταίμε? Δεν ακούσα κανέναν από μας να λέει ότι είναι ανοιχτόμυαλος! Κι αυτό εσείς το λέτε! Μα θα τρελαθούμε ΤΕΛΕΙΩΣ???
Εδώ μιλάμε για αλληλοσεβασμό! Όχι μόνο εμείς να σεβόμαστε εσάς αλλά κι εσείς εμάς. Αλλά μερικές φορές για να σεβαστείς την άποψη του άλλου απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να γίνεται συζήτηση πρώτον και δεύτερον να μπορούμε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ μέσα από αυτή τη συζήτηση κάτι που ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Σε όσα threads έχει γίνει της πουτάνας, έγινε απλά και μόνο γιατί υπήρχε μια ισχυρογνωμοσύνη που δεν έχει στόχο. Εγώ είμαι πιο σωστός από σενα γιατί…γιατί είμαι εγώ!! Δε διαβάζω ούτε τι λες, απλά σε κράζω γιατί είμαι εναντίον σου!! Αυτό επικρατεί, με τη διαφορά ότι για να αποδείξεις ποιός είναι καλύτερος από τον άλλο πρέπει να έχεις επιχειρήματα. Και θεωρώ ότι έχουμε (ναι, εμείς οι και καλά openminded, τα 'παμε…) ισχυρά επιχειρήματα τα οποία απλά ΑΓΝΟΕΙΤΕ! Δεν γίνεται συζήτηση όταν ο καθένας μπαίνει και λέει ότι του κατέβει. Και φυσικά όταν αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί αρχίζουν και οι παρεξηγήσεις.
Εντάξει, το έχω αποδεχτεί, υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν πρόκειται να συννενοηθώ ποτέ!

PS.1 Δεν αναφέρομαι σε κανένα σημείο σε σένα hit_the_lights, δεν έχω τίποτα μαζί σου, απλά με αφορμή τα λεγόμενα σου στηρίζω τα όσα λέω.
PS.2 Δε μ’αρέσει καθόλου που χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως “εσείς κι εμείς” (κι ο κόσμος…) Και δεν το κάνω για να τονίσω το χάσμα άλλα για να είμαι σαφέστερη. Το ότι δεν συμφωνούμε δε σημαίνει ότι υπάρχει και κάνα αβυσσαλέο μίσος μεταξύ μας.

Γιατί ρε Εύα δεν το καταλβαίνεις ? :wink: απλώς γίνεται και εδώ αυτό που γίνεται σχεδόν σε όλη τη κοινωνία μας (το έχω δει κατ’ επανάληψη το έργο ) . Αντι να κοιτάμε πως να γινόμαστε καλύτεροι ως χαρακτήρες , άνθρώποι και κοινώς να ασχολούμαστε πάνω από όλα για το καλύτερο για εμάς και κατ’ επέκταση για το γενικότερο καλό , καθόμαστε και ασχολούμαστε τι κάνει ο άλλος , παραβλέποντας έτσι τα “χάλια μας” αλλά βρίσκοντας το θράσσος (γιατί περί θράσσους πρόκειται) να κατηγορούμε τον κάθε μετανάστη που έρχεται εδώ για κάτι καλύτερο για αυτόν και τους δικούς του . Και όπως λέει και η παροιμία “ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το αποπέρνουμε” .

Και όσο για κάποια δεσποινίδα που είπε ότι αγοράζουν σπίτια κλπ κλπ και δεν πληρώνουν φόρους , αποδείξεις σε παρακαλώ , απο μπλα μπλα οκ λέμε οτι θέλουμε .
Και επειδη δεν λέω μπλα μπλα , στη δουλειά μου έχουμε Αλβανούς , Πακιστάνους , Ρουμάνους σαν εργάτες να κουβαλάνε κιβώτια κάθε μέρα΄, και με το βασικό μεροκάματο . ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΠΑΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ , ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ . ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ . ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΙΚΑ , ΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
Για πέστε μου λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι δεν θα προκόψουν ? Τους εαυτους σας / μας να λυπάστε / με .

Εγκληματίες ? Ναι θα υπάρχουν και εγκληματίες παντού υπάρχουν, αλλά και οι Ελληνες δεν πάνε πίσω ? Αυτον στη Χαλκιδα τον πατέρα που ασε΄γησε στο γιο του και μετα το σκοτωσε και έκανε μετα τον κινέζο και με τις πλάτες της γυναίκας του ? Τον αλλο περσι στο ζευγολατειο΄που είχε γκαστρωσει την κόρη του ? Οι μανάδες που πετάνε τα νεογέννητα στα σκουπίδια γιατι το μετανοιωσαν ? Αυτοι ειναι οι χειροτεροι Εγκληματιες
Αλλά το έχουμε μάθει το ποιήμα , για οτιδηποτε κακό φταινε οι άλλοι (Οι ξένοι στη προκείμενη περίπτωση). Μου θυμίζει το 93 που ήμουν διακοπες στη Ροδο και ήταν να φυγουμε στις 6 το απογευμα και τελικα το πλοιο ήρθε στις 2 το βράδυ (γιατι η Δανε αποφάσισε να διωηει το πλοιο και να παει να φορτωσει απο Καλυμνο και Κω και να ξαναγυρισει πισω ) και πολλοι λέγανε ότι φταει ο Μητσοτάκκης , τοσο κολλημενοι ήταν .(Ο finlandos πρέπει να το θυμάται ταξιδεύαμε μαζί τότε).

Η μαλακία έγινε το 90 με τα σύνορα και ανοιξαν χωρις να υπαρχει ο παραμικρος έλεγχος απο το 90 μεχρι το 2005 έχουν περασει 15 χρονια και ακομα χρησιμοποιουμε την ιδια “καραμέλα” . Καποια στιγμη πρεπει να αλλαχτει δεν νομιζεται ? Παλιωσε πια .

Υ.Γ. Χριστίνα ελπίζω να κάνεις πλάκα

Εγω το αμοιρο 18χρονο δεν ξερω ολες αυτες τις ιστορικες λεπτομερειες και τα στατιστικα στοιχεια που εχουν αναφερθει εδω αλλα μονο αυτο που βλεπω στην καθημερινοτητα μου…πιστευω λοιπον πως το προβλημα δεν ειναι το ποιον των μεταναστων αυτων αλλα ο υπερβολικα μεγαλος αριθμος τους…
Δεν αντεχω να περπαταω στην Μενανδρου(Ομονοια)αι να μην βλεπω ουτε 1 Ελληνα,ουτε για δειγμα ομως…απογοητευομαι και φρικαρω ταυτοχρονα…νιωθω σαν να μην ειμαι στην Ελλαδα…

Ελεος… :cry:

Μαθαίνω ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα βγει στους δρόμους να υποστηρίξει τα δίκαια των Αλβανών… Αχ έρχεται και καλοκαίρι… Χριστίνα μωρό μου απο πότε δεν γουστάρεις Αλβανούς; Στην αρχή του topic δήλωνες η μεγαλύτερη ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ και ο Ανδρέας δήλωνε φόρα παρτίδα ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ… Τι μεσολάβησε από τότε; Μήπως μας έχουν μπερδέψει τα κωλοκάναλα; Και επαναλαμβάνω… Όποιος λέει ΡΑΤΣΙΣΤΗ όποιον λέει ότι δεν γουστάρει λαθρομετανάστες στη χώρα του είναι το μεγαλύτερο ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ και μάλιστα κατευθυνόμενο, χωρίς να το ξέρει…
Αν τα Εθνικά θέματα τα βλέπετε αφ’ υψηλού, κάντε μια βόλτα μέχρι την Κύπρο μήπως καταλάβετε… Ο Σρέντερ είπε φόρα παρτίδα στον Καραμανλή να συναντηθεί με τον Μακεδόνα πρωθυπουργό… Αν όλ’ αυτά είναι μικρά μπροστά στο μέγα θέμα του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, της ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ και των δικαιωμάτων των εγκληματιών που έστειλαν εδώ οι Αλβανοί, τι να πω…

Άντε μετά να συννενοηθείς! Μα, με νιώθετε?!?!?! Είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!! Ορισμένες στιγμές δε μιλάμε για ημιμάθεια, άλλα για ΠΛΗΡΗ ΑΜΑΘΕΙΑ η οποία συνοδεύεται κι από ένα πανηλίθιο υφάκι ξερόλα!!(έτσι για να δέσει η σάλτσα!) Σου’ρχεται κατακούτελα το τούβλο και τι κάνεις?? Και να μη θες εξοργίζεσαι! [/quote]

“Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας”, και ξέρει πολύ καλά τι λέει ο λαός, γιατί όταν δεν ξέρεις τίποτα (όπως παραδέχεται η μικρούλα sofi-k και είναι προς τιμήν της), είναι εύκολο να μάθεις ανοίγοντας τ’αυτιά σου και το μυαλό σου.
Όταν όμως έχεις ακούσει δεξιά κι αριστερά δυο αράδες πράγματα (ένας θεός ξέρει από ποιόν) και παρακολουθείς τις ειδήσεις για ενημέρωση, “φορτώνεις” το υφάκι του κλασσικού Ελληνάρα - Ξερολίδη και δεν πάει να χτυπιέται ο άλλος με αποδείξεις και στοιχεία…εσύ εκεί…στην κοσμάρα σου!!!
Αλλά ρε γαμώτο, αυτή τη ρημάδα την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ πότε την κάνουμε???
Κι εγώ που το παίζω (όπως ακούστηκε) openminded, πολλές φορές είμαι αγύριστο κεφάλι και δεν δέχομαι τη γνώμη του άλλου με την δικαιολογία…ΈΤΣΙ !! Γιατί δεν θέλω να παραδεχτώ ότι κάποιος άλλος έχει δίκιο κι εγώ άδικο.
Το θέμα είναι, ότι μετά, όντας μόνος μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα το θέμα, να βάλεις κάτω τις μεν και τις δε γνώμες και να παραδεχτείς εσύ για σένα το τι είναι σωστό και τι λάθος!!

…κι έχω την εντύπωση ότι γράφω μαλακίες κι έχω βγεί off-side (όχι απλώς Off-topic)

…γι’αυτό θα πάω στην Κούβα να μαζεύω ζαχαροκάλαμα και να ζήσω χωρίς λεφτά αλλά σε μία άλλη μορφή κοινωνίας…πολύ μπροστά απ’το δικό μας “Δυτικό Πολιτισμό”…μη χέσω!!! :x

Συναγωνιστη skekkas εγω και η παρεα μου ετοιμαζουμε το μεγαλο ταξιδι για το Μεξικο…Θα παμε να αραξουμε στους Ζαπατιστας και απο εκει θα δινουμε τις μαχες μας…Ο κουμπαρας γεμιζει σιγα σιγα και ζυγωνει η ωρα… :wink:

Εύγε σύντροφε!!
Κι εγώ (αν όλα πάνε καλά) την Πρωτοχρονιά θα είμαι Κούβα, στην επέτειο της επανάστασης…κι αν καταφέρω να επιστρέψω…πολύ θα στενοχωρηθώ!!
…και για πάντα…HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

Στις κολεκτίβες της Ισπανίας παιδιά!

Μπα…Πιστευω οτι Κουβα η Μεξικο ειναι το μελλον… 8)
Εκτος αν ερθει το φλας της τελευταιας στιγμης και παμε στο κατεχωμενο Θιβετ για να γινουμε πεφωτισμενοι Γιογκι… :roll:

Στις “μπριγάδες” της Κούβας παιδιά…όσο ζει ο Κάστρο!! :?

Μακριά από καπιταλιστικό δήθεν ?δημοκρατικό? σύστημα κι όπου να? ναι!!!
Κάπου, όπου θα έχουμε πραγματικά όλοι ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, θρησκείας, φύλλου και οικονομικής κατάστασης!
Κάπου, όπου το χρήμα δεν θα είναι πρωτίστης σημασίας και η απόκτηση υλικών αγαθών θα περιορίζεται μόνο σε εκείνα πρώτης ανάγκης!
Κάπου, όπου η λέξεις ιεραρχία, εξουσία, θα είναι άγνωστες!
Κάπου, όπου ο αγνός έρωτας και η ανάπτυξη του πνεύματος θα είναι σκοπός ζωής!
Where the fuck is this place???

Καλά είμαι εντελώς offfffff όμως :lol:

ΣΑΜΠΑΛΑ…αυτο το μερος ψαχνεις…Αν εισαι τυχερη στην ζωη σου ισως το βρεις…
Καλυτερα off-topic γιατι εχει μαλλιασει η γλωσσα μας αλλα αποτελεσμα μηδεν…