Θέατρο - παραστάσεις που είδατε ή θα δείτε

Επειδη ετυχε να εχω μια brief γνωριμια μαζι του οταν ημουν αρκετα νεος, ειχα σχηματισει μια αριστη αποψη για εκεινον. Βεβαια, 35 χρονια πριν και με αλλο context (πιο νεοι ολοι μας, σε αλλο κοινωνικο πλαισιο και σε αλλο περιβαλλον), ολα ειναι διαφορετικα. Αν δεν σου κανει κοπο, θα ηθελα να διαβασω (ισως σε καποιο σποιλερ) την αποψη σου. Επιγραμματικα εννοω.

1 Like

Αργήσατε! Η φοντανιέρα κατεκυρώθη! Τελευταία παράσταση 16/11, πρέπει τελικά να έγιναν όλες sold out, στις 15/11 έβαλε και δεύτερη για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη ζήτηση!

Έπρεπε να του μιλούσες ρε. Παίζει να ήσασταν ακόμα εκεί :grin:. Πω πω, πολύ τον αγαπώ τον κύριο Αργύρη. Φανταστικός τύπος.

1 Like

ε σε δυο-τρεις λέξεις μόνο και πολύ γενικά -για να μην π@δ@ξω το topic :stuck_out_tongue: -, έχει πει πολλές μικρές και μεγαλύτερες χαζομάρες τα τελευταία χρόνια πχ για μεταναστευτικό (τότε με τα χούμους κτλ :stuck_out_tongue: ) ή Αριστερά και αστικό πατριωτισμό κτλ που κάπως τον έχουν μικρύνει στα μάτια μου/μου φαίνεται ψιλό-ασόβαρος
Από κοντά έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια από φίλους που έχουν συνεργαστεί (αρκετά παλαιότερα) μαζί του πάντως

1 Like

Πρόσφατα μας είπε ότι ήταν και υποψήφιος για Γκράμμυ. Σε μία κατηγορία Γκράμμυ που δεν υπάρχει καν. Τι τα θες, η ηλικία και η ματαιοδοξία είναι άτιμα πράγματα. Και κακός συνδυασμός.

1 Like