Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Επιτέλους Γιώργος Λεμπέσης!

9 Likes

Σάκης Ρουβάς με Desmond Child ε;

Εν τω μεταξύ το τραγούδι Disco Girl του το έχει γράψει ο Desmond Child. Έχει υψηλές γνωριμίες ο Ρουβάς.

Ούτε τζάμπα

4 Likes

Δε θα είναι οι Dream Theater;

2 Likes

Μη μιζεριάζεις, δες το ολιστικά :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 Likes

Υποθέτω ότι η παραπάνω συναυλία είναι αυτή στην οποία έχει εμπλακεί ο Φοίβος και είχε αναφέρει στη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου που είχαμε συζητήσει εδώ, ε;

Εξού, μάλλον, και ο τεράστιος Λεμπέσης (συμπαθέστατος, κατά τ’ άλλα)!

1 Like

σχετικά με την συναυλία των Need στην Θεσσαλονική την παρασκευή 27/5

ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ Αλλαγή Venue στη Θεσσαλονίκη*
Το live μεταφέρεται στο Eightballclub
Για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους NEED αλλά και καμία από τις υπόλοιπες μπάντες, δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουμε το venue για το live της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη! Μόλις τη Δευτέρα πληροφορηθήκαμε ότι το live δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο BLOCK 33 και εδώ και δύο μέρες ψάχναμε να βρούμε λύση ώστε να μην ακυρωθεί το live και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη μετά από 4 χρόνια. Ευτυχώς η λύση βρέθηκε στο 90′ και το live θα πραγματοποιηθεί στον πάνω όροφο του Eightballclub. Τεράστιο ευχαριστώ στον Foivos Hatz για όλη την κινητοποίηση και τη βοήθεια, τον Βαγγέλη από το Eightball για την άμεση ανταπόκριση αλλά και το Δήμο από το γιαπί όπου θα ακολουθήσει after party μετά το live. Εισιτήρια θα υπάρχουν στo ταμείο του Eightball ενώ για αυτούς που είχαν αγοράσει προπώληση μέσω viva, τα χρήματα θα σας επιστραφούν στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε εντός των επόμενων ημερών. Σας ζητάμε συγνώμη για όλη την αναστάτωση και την ταλαιπωρία κι ελπίζουμε να σας δούμε στο live παρέα με τους Calyces και τους ORIA

1 Like

Μια φωτό του setlist:

5 Likes

ΜΗΔΕΝ, πραγματικά.

Καλύτερα να το ακύρωναν παρά να το κάνουν στην τρύπα του κωλομάγαζου. Τους έστειλα μήνυμα για να ξέρουν τι έγινε με ΜοΜ και να κοιτάξουν μπας και ανοίξουν μια φορά στην ώρα τους οι πόρτες στο ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ/ΣΤΑΒΛΟ και δεν τους πετσοκόψουν το σέτλιστ, αλλά δεν έχω καμία ελπίδα, εδώ ευχαριστούν τον Βαγγέλα για την άμεση ανταπόκριση, αν τους πει “μάγκες όχι αυτά τα 18λεπτα ε, άλλα 5 λεπτάκια και κλείνουμε γιατί έχει ΕΡΑΖΜΟΥΣ ΠΑΡΤΥ ΜΑΝ ΜΟΥ” τι να του πουν.

Τεράστιο ξενέρωμα και ήμουν τέρμα καβλωμένος μετά από όσα διάβασα για το λάηβ της Αθήνας, κρίμα.

1 Like

τεράστιο ξενέρωμα, πράγματι. η πλάκα είναι πως πήγα στο viva για να πάρω εισιτήριο και δεν μπορούσα να βρω την αντίστοιχη συναυλία(υποτίθεται εισιτήρια εβγαζες μόνο στο viva), οπότε έκανα ένα μικρό ψάξιμο και έμαθα το δυσάρεστο… :pensive:
από την μία σκέφτομαι σοβαρά, λόγω της εξέλιξης, να πάω τελικά Soen αντί για Need(που είχα αρχικά σκοπό), από την άλλη λυπάμαι το συγκρότημα μην καταλήξει να παίζει μπροστά σε 10 νοματαίους, αν και την “τρύπα του κωλομάγαζου” παίζει να την γεμίσουν αυτοί οι 10 :crazy_face:.
ακόμα δεν έχω αποφασίσει… για σένα δεν ρωτάω, φαντάζομαι θα το κάψεις τώρα το live(?)
στο ισόγειο εντωμεταξύ θα έχει αναρχοπανκ live, μπορεί η ευχή σου να πραγματοποιηθεί και να το κάψουν στο τέλος το 8μπαλλο(αν σταματήσει τη συναυλία νωρίτερα όπως στους ΜοΜ για να ξεκινήσει ντισκοπάρτυ, σίγουρα!)

Πωπω, δεν ξερω ποιον να πρωτοευχαριστησω, τον foivos, τον βαγγελη ή τον δημο απο το γιαπι που σκοραραμε στις καθυστερησεις για να γινει το λαιβ. Ευτυχως, γιατι λογικα αλλες ημερομηνιες δεν υπαρχουν για να αναβληθει και να το δουμε σωστα, πρεπει να παμε στη δευτερη κατηγορια ενος ηδη σαπιου πρωταθληματος (αυτοι ξεκινησαν με τις ποδοσφαιρικες αναλογιες, οχι εγω) και να ακουμε ενας θεος ξερει με τι ποιοτητα, χωρις να βλεπουμε κιολας γιατι η μπαντα θα παιζει στο υψος μας.

Εμ, sorry αλλα nope. Ι’ve become so dark and sinister, τι να κανουμε.

1 Like

Απολαυστική αλληλουχία post. :laughing:

(Με όλο τον σεβασμό προς όσους φάγανε χοντρή ξενέρα με την αλλαγή).

Soen απόψε, επιτέλους, μεγάλη μπάντα, πολύ καλός δίσκος ο τελευταίος, 1ο μου λαιβ μετα την πανδημία.
Μπύρες και μουσική, οτι καλύτερο. Καλα να περάσουμε!

6 Likes

να ρθω;

Need άκυρο θεσνικη,κοβιντ

Και σε Λάρισα/Βόλο. Περαστικά στον ντράμμερ, μακάρι να ξαναέρθουν σε κάτι που δε θα είναι “τρύπα με σκατένιο ήχο για 50 άτομα και κάβερ μπάντες”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Soen, @Oljeselger μάλλον διάλεξες λάθος λάηβ :slightly_smiling_face:

Παρα πολυ καλοι οι soen
Παρα πολυ κακος ο ηχος
Ειδικα στα πρωτα κομματια, νομιζα οτι βλεπω αλλη μπαντα απο την βαβουρα που εβγαινε.
Παικτικα πολυ καλοι κ δεμενοι, 15 κομματια στο συνολο, εμφαση στα 2 τελευταια, 1 μονο κομματι απο τον πρωτο δισκο, φωνη καλη αν και νομοζω πριν την πανδημια που τους ξαναειδα ο τραγουδιστης ηταν πιο καλος.
Λιγο ψυχροι κ τυπικοι με τον κοσμο αλλα χαλαλι.
Φυσικα Lopez παιξιμο απο αλλο πλανητη, ο ανθρωπος ειναι αλλου κ ας θεωρειται σχετικα ευκολη η μουσικη της.συγκεκριμενης μπαντας. Πεαγματικα ειναι απο τους 2-3 αγαπημενους μου τυμπανοπνιχτες αυτη την στιγμη στην σκηνη.
Κοσμος λιγο σχετιμα αλλα σαλονικη εισαι, συνηθησμενοι εδω πανω σε μισογεματα/αδεια λαιβ.
Τεσπα οπως ειπα κ παραπανω, πρωτη συναυλια μετα κοβιντ και περασα καλα. Μακαρι να ειμαστε γεροι να βλεπουμε συχνα μπαντες.
Αντιο

5 Likes

Μες της πόλης το χαμάμ oι Soen γαμαμ.μεγαλη εμφάνιση,αν δεν έπαιζαν έτσι θα είχα βγει απ’ το 3ο τραγούδι έξω με αυτη την ατμόσφαιρα.γαμω το καντηλακι οποίου ευθύνεται.3πλασιος κοσμος απ την πρωτη φορα

5 Likes

Είναι τρελοοος, είναι τρελός ο καραφλοοος, είναι τρελός ο καραφλός

Μεγάλοι Soen

5 Likes

Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερος φαν των Evanescence και εχοντας ακουσει μονο το Fallen και 3-4 χιτακια απο τα επομενα ειπα να μην τους χασω. Βασικα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην χασω αλλες ευκαιριες απο εδω και περα και να αφιερωνω χρονο και χρημα (οσο παιζει τελος παντων) και σε αλλα σχηματα περαν των ακουσματων μου. Ε λοιπον δεν τα μετανιωσα τα φραγκα που εδωσα. Και καλο ηχο ειχαν και η Amy ειναι πολυ δυνατη frontwoman τελικα. Ανακαλυψα και 2-3 τραγουδακια που μου αρεσαν αρκετα.

6 Likes