Στην Αγχίαλο γάμησαν, οπότε.
edit, οπότε με 35 ευρώ εισιτήριο άκυρο, στην Αθήνα θα παίξουν και οι Depressive Age, εμείς θα παρακαλάμε να μην έχει πάρτυ μετά και κόψουν κάνα κομμάτι. Μια χαρά ήταν και η Αγχίαλος.
Στην Αγχίαλο γάμησαν, οπότε.
edit, οπότε με 35 ευρώ εισιτήριο άκυρο, στην Αθήνα θα παίξουν και οι Depressive Age, εμείς θα παρακαλάμε να μην έχει πάρτυ μετά και κόψουν κάνα κομμάτι. Μια χαρά ήταν και η Αγχίαλος.
Βεβαια ο ηχος στο principal ειναι παντα να πω το λιγοτερο μετριος…
Επισης ασχετο εαν ξερει κανεις. Το pricipal δεν ηταν για κλεισιμο?
Συμφωνώ σε όλα, βέβαια παραήταν παιχνιδιαρικο το light show, στραβώθηκα σε κάποια φάση με τα φώτα εκεί που ήμουν αλλά η γενική εντύπωση ήταν πολύ καλή και το κοινό σιωπηλό, όπως πρέπει ![]()

Μυθικό πακέτο.
Και σε πάρα πολύ καλή ημερομηνία! (Για εμάς τους νησιώτες).
Εκτός κι αν, ελέω post doc, βρεθώ Θεσσαλονίκη.
Κοινώς, θα ψάχνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Να σας πω, ο επόμενος στο Μια Τριανδρία για τη Δισκογραφία ας ανεβάσει για Coroner λίγο να κάνουμε ένα χαμό.
Όχι να μην ανεβάσει Coroner, γιατί όταν μπορούσες να το ρίξεις Coroner, το έριξες Sodom.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Δικέ μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το έριξα Coroner πρώτο πρώτο. Δε φταίω εγώ που κάποιοι άλλοι, απλά επιβεβαίωσαν ότι οι Coroner δε θα κάνουν ποτέ sold out στο σύνολο των ακολούθων τους. Κι αν ήσουν μάγκας ρε αλήτη, ας κράταγες μόνο Coroner, αλλά ήθελες να το παίξεις καλός Σαμαρείτης. Πάρ’ τα τώρα.
Mε αναγκασαν
Οι μετεωρολόγοι του site τι λένε για απόψε; Θα φάμε βρόχα στο Λυκαβηττό για να δούμε τον μπάρμπα-Plant;
αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. μάλλον ναι…
Ευτυχώς πριν ένα δεκαήμερο στα Jumbo είχε πετύχει αδιάβροχα τσέπης και πήρα ένα να βρίσκεται. Είχα βαρεθεί να βρω για τους Maiden και το ρίσκαρα (ευτυχώς δεν έγινε τίποτα), σήμερα θα το πάρω μαζί καλού κακού!
Γκύζη βρέχει αυτή τη στιγμή. μακάρι να το ρίξει όλο μέχρι το απόγευμα και να σταματήσει
Και Ιλίσια μύρισε βροχή… (είχα τα ακουστικά και δεν είχα δει τι έπαιζε έξω)
ενημέρωση για Robert Plant
Ενημέρωση για τη σημερινή συναυλία του Robert Plant και των Saving Grace στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού:
Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, τα όποια καιρικά φαινόμενα φαίνεται πως θα περιοριστούν στις απογευματινές ώρες, με τον καιρό να αναμένεται αίθριος από τις 19:00 και έπειτα.
Σε κάθε περίπτωση, σας συστήνουμε να έχετε μαζί σας αδιάβροχα ή poncho.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ομπρέλες δεν επιτρέπονται εντός του venue για λόγους ασφαλείας.
Ναι, κι εμείς που πάμε απευθείας από τη δουλειά…
Μπήκα πριν λίγο στο site της high priority για να αγοράσω εισιτήριο για Robert Plant στο Λυκαβηττό γιατί παιζόταν μέχρι πρότινος εάν θα μπορέσω να πάω, και βλέπω ότι βγάζει “Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!”.
Το πρωί που κοίταξα είχε διαθέσιμα εισιτήρια. Υπάρχει περίπτωση, από εμπειρία σε άλλες συναυλίες της high priority, να ξαναβγάλουν στο site μέχρι πριν ξεκινήσει η συναυλία τις 9; Επίσης, πουλάνε στο Θέατρο Λυκαβητού;
Πιθανόν να έκλεισε η ηλεκτρονική προπωληση. Ίσως και σολντ άουτ; Δεν ξέρω τι διαθεσιμότητα είχε.
Το πρωί είχε ελάχιστα. Πιθανόν να έφυγαν κιόλας.
Παίζει τίποτα σε merch;