ναι εκει ειμανε. ειχαν χασει το καραβι απο ιταλια για Πατρα
Και λογικά με 10-15 ευρώ φθηνότερο εισιτήριο ![]()
Τους αγαπω βαθυτατα τους Kreator και δεν θελω να επηρεάσω κανεναν αρνητικα,αλλα τους ειδα στην Κοπεγχαγη με Carcass,Exodus και Nails και αποδοτικα ηταν η πιο «αδυναμη» μπαντα….
Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψή σου, αλλά ακόμα κι αν ισχύει ότι σε εκείνο το live ήταν η πιο αδύναμη μπάντα της βραδιάς, προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Οι Kreator έχουν αποδείξει εδώ και δεκαετίες τι μπάντα είναι και μια μέτρια εμφάνιση δεν αλλάζει αυτό. Για άλλη μια φορά θα είμαστε εκεί, γιατί κάθε live είναι διαφορετικό και η εμπειρία αξίζει πάντα. ![]()
Συμφωνω μαζι σου φιλαρακο!!!Ειναι τοσο μεγαλη μπαντα και στην καρδια μου οσο λιγες,ισως ετυχε εκεινη τη μερα!!!
35 ευρω ειχε το τικετ
Beth Hart… Ανυπέρβλητη!
Να ρωτήσω κάτι τους πιο σχετικούς από μένα όσον αφορά τη Beth Hart.
Πήγα στο live και αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι δεν είχε φουλ μπάντα να παίξει μαζί της. Την περισσότερη ώρα την έβγαλε μόνο με το αρμόνιο και λίγο με ακουστική κιθάρα και τύμπανα. Πού ήταν η ηλεκτρική κιθάρα και το ηλεκτρικό μπάσο;
Περίμενα τέτοια φάση όπως στο βίντεο και η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα λίγο.
Το έγραφε εξ αρχής στο δελτίο τύπου ότι δε θα ήταν με full μπάντα…
Ξεκίνησε η προπώληση για Kreator / Overkill. Eventation 55 ευρουλάκια…
Θα ανεβει κανεις βολο αυριο με επιστροφη κυριακη μετα το live? στα 3 ατομα βγαινει γυρω στα 55, οσο και το κτελ
Ισως και μονο για 1 απο τις 2 διαδρομες αν εχει καποιος χωρο και να συνεισφερω
Θα μεινω στο camping με σκηνη
νομίζω στη μακέτα έχει Taylor Swift ![]()
AXAXAXAXAXAX!!!
Μπορεί και Λιόλιου
![]()
Πέρα από τη πλάκα, επειδή το γήπεδο βάση χρονοδιαγράμματος θα παραδωθεί τον Αύγουστο του 2029, λογικά από το καλοκαίρι του 2030 ενδέχεται να δούμε συναυλίες (λέμε τώρα). Κάπως πρέπει να βγάλει μέρος των χρημάτων ο Βαγγέλης.
GRFESTIVAL πρώτη μέρα ανησυχητικά για το μέλλον του φεστιβάλ λίγος ο κόσμος. Τύπου 300 άτομα; Μπορεί να βάζω πολλά, δεν ξέρω.
Η φάση λίγο παράξενη με το φεστιβάλ να το βλέπεις και ακούς από την πίσω πλευρά της σκηνής απ’έξω άνετα. Δίπλα ακριβώς πολυκατοικίες αναρωτιέμαι οι καημένοι που μένουν εκεί πως θα τους φάνηκε να ακούν μουσικές στη διαπασών μέχρι τις 01:30.
Το σύστημα με το πρόγραμμα / site της “διευκόλυνσης” για να μην περιμένουμε σε ουρές ταμείων δεν κατάλαβε κανένας γιατί / πως βοηθάει υποτίθεται.
πρόγραμμα/site, early bird, τιμές κλπ
Δεν υπήρχε πουθενά ενημέρωση πως ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει κάποιος έτσι με αποτέλεσμα να περιμένουμε στην ουρά μόνο για να μας πουν πως πρέπει να πάμε αλλού πρώτα.
Την παρέα την έκανε να παίρνει τις μισές φορές νερά από το μαγαζί απ’έξω. Γιατί βαριομασταν για ένα νεράκι να πηγαίνουμε για φόρτιση υπολοίπου στο πρόγραμμα και μετά δεύτερη ουρά (και ας ήταν μικρή) πάλι.
Τα πάντα φθηνά πολύ πράγμα θετικό αλλά βέβαια συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν βγαίνει το φεστιβάλ οικονομικά.
Προσωπικά η πολιτική να κρατήσουν τα εισιτήρια σε “early bird” status μέχρι πριν μια βδομάδα μου φάνηκε παράξενη. Πέρα από το αστείο του πράγματος αμφιβάλλω αν τους βοηθάει οικονομικά.
Είχε αφόρητη ζέστη και υγρασία οπότε πήγαμε κάπως αργά. Κάπως έτσι είδαμε δυστυχώς μόνο το μισό σετ των Yoth Iria. Παρά πολύ καλοί.
Μετά οι Heir Apparent ενώ τα υλικά ήταν εκεί σαν να μην έδεσε το γλυκό. Επίσης φάνηκε πως υπήρξε ένας εκνευρισμός από κάποια τεχνικά προβλήματα επειδή τους σπαγανε χορδές, μέχρι που δεν έπαιξαν και το τελευταίο κομμάτι λόγο αυτών.
Τέλος οι Hallas εκπληκτικοί. Το highlight της βραδιάς. Το είχα δει στο γιουτιουμπ πως είναι ωραίοι αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί live. Το ίδιο και ο κολλητός που τους είχε ακούσει με το ζόρι 1-2 φορές. Σαν να μεταφερθηκαμε σε μια άλλη εποχή. Κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι πώς ηταν να έβλεπε κανείς live King Crimson ή hawkwind ή genesis ή yes πριν ~50 χρόνια. Μάλλον κάπως έτσι, είναι η απάντηση.
Αναρωτιέμαι πώς θα χωρέσουν σε αυτή τη σκηνή ορχήστρα των rage σήμερα. Εκτός αν η ορχήστρα είναι τύπου κουαρτέτο. Άντε να δούμε.
Ίσως εξηγείται αν δεν τραβούσε η προπώληση.
https://townsquare.media/site/366/files/2012/10/Suffocation-1.jpeg?w=300&q=75
Μορ λαηκ τερανς χομπς με τη μπαντα του πλεον
Χθες στο φεστιβάλ είχε αισθητά περισσότερο κόσμο. Επίσης ανακοίνωσαν 2-4 Ιουλίου 2027 νέο φεστιβάλ. Σούπερ ντουπερ early bird εντελώς στα τυφλά, χωρίς ονόματα tickets μόνο σήμερα στο φεστιβάλ. Μάλλον αν κάποιος μένει εδώ γύρω και του αρέσει η Μεταλ πιθανόν να πει “Γιατί όχι στα τυφλά;”.
Επίσης έφεραν Rage με ορχήστρα με πολλά άτομα. Η οποία έδωσε μια συναυλία που μου φάνηκε πως άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο. Περισσότερο από όλες τις άλλες τις μπάντες του φεστιβάλ. Ομολογώ πως ενώ και εμένα μου άρεσαν δεν τρελάθηκα παρόλο που είχα cd τους κλπ παλιά (πριν 25 χρόνια), υποψιάζομαι πως άλλαξαν τα γούστα μου πολύ από τοτε.
Coroner εκπληκτικοί. Ασταμάτητοι, οδοστρωτήρες κλπ.
Ναι, προφανώς. Απλά δεν ξέρω αν το κόλλημα κάποιου που έρχεται εδώ από αλλού είναι αν το εισιτήριο είναι 10 ευρώ πάνω ή 10 κάτω. Όπως και να χει… Τίμια η φάση γενικά στα όλα της. Και ο χώρος δίπλα στη θάλασσα ωραίος. Το camping για αυτούς που δεν είναι μεσήλικες σαν και εμένα πρέπει να αξίζει.
Σήμερα συνηθίσαμε λίγο περισσότερο τη φάση με το γέμισμα virtual κάρτας/εφαρμογής που μας ξένισε την πρώτη μέρα. Βέβαια μια ενημέρωση για το θέμα θα έπρεπε να υπάρχει π.χ. στην είσοδο …σίγουρα απουσιάζει.