Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Εχουμε καμια ιδεα τι σημαινει special guests? Θα χουν καλο σετ η κανα 40λεπτο? Προσωπικα προτιμω τους Overkill απο τους Kreator και τις 2 φορες που τους εχω δει σε κλειστο χωρο ισοπεδωσαν. Οταν ειχαν ερθει με τους Destruction ειχα λυπηθει τους Γερμανους που θα εβγαιναν μετα. To full setlist τους ειναι κολαστηριο

4 Likes

1000003114

5 Likes

Πολυ ωραια χθες στους The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble.
Τρομερο σκηνικο μεσα στου Φιλοπαππου και στο ομορφο θεατρο της Δορας Στρατου.
Dark jazz στα ορια του drone ανα σημεια, που μαζι με τους καπνους, τον πολυ χαμηλο φωτισμο και το (οκ) light show, σε εβαζε σε ενα trance.
Η διαδρομη προς το θεατρο μαγικη - να τιμησετε αν μπορειτε τα Φ hill Sessions.

9 Likes

επιβεβαιώνω. πολύ όμορφα. φουλ ησυχία από τον κόσμο (εκεί που καθόμουν εγώ τουλάχιστον).

3 Likes

Στην Αγχίαλο γάμησαν, οπότε.

edit, οπότε με 35 ευρώ εισιτήριο άκυρο, στην Αθήνα θα παίξουν και οι Depressive Age, εμείς θα παρακαλάμε να μην έχει πάρτυ μετά και κόψουν κάνα κομμάτι. Μια χαρά ήταν και η Αγχίαλος.

4 Likes

Βεβαια ο ηχος στο principal ειναι παντα να πω το λιγοτερο μετριος…
Επισης ασχετο εαν ξερει κανεις. Το pricipal δεν ηταν για κλεισιμο?

Συμφωνώ σε όλα, βέβαια παραήταν παιχνιδιαρικο το light show, στραβώθηκα σε κάποια φάση με τα φώτα εκεί που ήμουν αλλά η γενική εντύπωση ήταν πολύ καλή και το κοινό σιωπηλό, όπως πρέπει :smiley:

1 Like

image

11 Likes

Μυθικό πακέτο.

3 Likes

Και σε πάρα πολύ καλή ημερομηνία! (Για εμάς τους νησιώτες).

Εκτός κι αν, ελέω post doc, βρεθώ Θεσσαλονίκη.

Κοινώς, θα ψάχνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Να σας πω, ο επόμενος στο Μια Τριανδρία για τη Δισκογραφία ας ανεβάσει για Coroner λίγο να κάνουμε ένα χαμό.

Όχι να μην ανεβάσει Coroner, γιατί όταν μπορούσες να το ρίξεις Coroner, το έριξες Sodom. :scream: ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

1 Like

Δικέ μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το έριξα Coroner πρώτο πρώτο. Δε φταίω εγώ που κάποιοι άλλοι, απλά επιβεβαίωσαν ότι οι Coroner δε θα κάνουν ποτέ sold out στο σύνολο των ακολούθων τους. Κι αν ήσουν μάγκας ρε αλήτη, ας κράταγες μόνο Coroner, αλλά ήθελες να το παίξεις καλός Σαμαρείτης. Πάρ’ τα τώρα.

1 Like

Mε αναγκασαν

1 Like

Οι μετεωρολόγοι του site τι λένε για απόψε; Θα φάμε βρόχα στο Λυκαβηττό για να δούμε τον μπάρμπα-Plant;

1 Like

αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. μάλλον ναι…

1 Like

Ευτυχώς πριν ένα δεκαήμερο στα Jumbo είχε πετύχει αδιάβροχα τσέπης και πήρα ένα να βρίσκεται. Είχα βαρεθεί να βρω για τους Maiden και το ρίσκαρα (ευτυχώς δεν έγινε τίποτα), σήμερα θα το πάρω μαζί καλού κακού!

1 Like

Γκύζη βρέχει αυτή τη στιγμή. μακάρι να το ρίξει όλο μέχρι το απόγευμα και να σταματήσει

Και Ιλίσια μύρισε βροχή… (είχα τα ακουστικά και δεν είχα δει τι έπαιζε έξω)

ενημέρωση για Robert Plant

📢 Ενημέρωση για τη σημερινή συναυλία του Robert Plant και των Saving Grace στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού:

🌤️ Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, τα όποια καιρικά φαινόμενα φαίνεται πως θα περιοριστούν στις απογευματινές ώρες, με τον καιρό να αναμένεται αίθριος από τις 19:00 και έπειτα.

Σε κάθε περίπτωση, σας συστήνουμε να έχετε μαζί σας αδιάβροχα ή poncho. ☔

📍Υπενθυμίζουμε ότι οι ομπρέλες δεν επιτρέπονται εντός του venue για λόγους ασφαλείας.

1 Like

Ναι, κι εμείς που πάμε απευθείας από τη δουλειά…