Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Εξαιρετικοί οι HEIR APPARENT χθες βράδυ και ας ήρθαν back to back 2025-2026, αφού το κίνητρο φέτος ήταν ο Thomas Karam (Noor, Exxul) που ζει το όνειρο του και ακόμα δεν το πιστεύει πως είναι αυτός πίσω από το μικρόφωνο. Έπαιξαν και νέο υλικό οπότε περιμένουμε σύντομα νέο ολοκληρωμένο δίσκο.

σε βιντεάκι κάτι κλασικό:
HEIR APPARENT – the cloak @Ilion Plus (Athens, Greece, 26/6/2026)

9 Likes

Είχα πάρει εισιτήριο για τους foreigner και βλέπω σήμερα, μιας κι έκανα μια αναδρομή, ότι ούτε o Mick Jones είναι στη μπάντα πλέον. Δηλαδή ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα μέλος απ’ την αυθεντική σύνθεση της μπάντας.
Απλά είναι μουσικοί που περιοδεύουν υπό τις ευλογίες του.
Δεν είμαι φαν της μπάντας φυσικά, αλλά αισθάνομαι σα να με κορόιδεψαν λίγο.

Δεν περιοδευει εδω και χρονια μαζι τους, εχει θεματα υγειας. Νομιζω οτι ητανε γνωστο γενικως.

Δεν το γνωρίζα. Τώρα διαβάζω πως κάνουν μόνο κάποιες εμφανίσεις σαν καλεσμένοι μαζί με τον Gramm Lou, κι ότι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τέλος πάντων να είναι καλά οι άνθρωποι.
Οι τιμές πάντως μόνο για tribute band δεν είναι, κι απ’ ότι βλέπω έχουν πουληθεί σχεδόν όλα τα εισιτήρια.

Πιστεύω πολλοί δεν θα ξέρουν καν πως βλέπουν tribute. Ισως ακουστούν και σχόλια του τύπου " καλά κρατιούνται αυτοί " όταν τους δουν. Εγω προτίμησα pet shop boys , έτσι για να τους έχω δει.

3 Likes

Και καλά έκανες.
Έστω κι αν το playback είναι κραυγαλέο, είναι τουλάχιστον αυτοί οι δύο,που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους, στην ιστορία της μουσικής.

1 Like

Οι Foreigner tribute, ξε-tribute, περάσαμε ΟΛΟΙ πάρα πολύ ωραία. Έπαιξαν μιάμιση ώρα. Ο χώρος πολύ όμορφος. Θα μπορούσαν να γίνονται και άλλες καλοκαιρινές συναυλίες εκεί (χωρητικότητα περίπου όσο ο Λυκαβηττός).

Και ο Κώστας Τουρνάς, αξία ανεκτίμητη. Όσοι δεν τον ξέρετε ακόμα (και δεν εννοώ τα χιτ του), ψάξτε τον… Ιδιαίτερα τους δίσκους των 70ς…

7 Likes

Και παίζει και στις 18 Ιουλίου στου Παπαγου για όσους ενδιαφέρονται

2 Likes

Δευτερη φορα Heir Apparent χτες στην Λαρισα μετα την πραγματικα εκπληκτικη περσινη εμφανιση στα Τρικαλα με τον Τυραννο στα φωνητικα.Και χτες ηταν πολυ καλοι αν και εμφανως επηρεασμενοι απο τις συνεχομενες προβες(ο Terry ειπε χαραχτηριστικα οτι η μπαντα ειναι μονο 4 μερες μαζι και τωρα προσπαθουν να γνωριστουν(!) μεταξυ τους),τα ταξιδια(οπως ειπε ο ταλαιπωρημενος πιτσιρικας Karam) αλλα και την αφορητη ζεστη που επικρατουσε.Τουλαχιστον ο Σταθης(Skyland) εχει προνοησει για aircondition το οποιο βελτιωνε οσο γινοταν την κατασταση.
Παρα λοιπον τις δυσκολες συνθηκες,η υπερ-αγαπημενη(μου) μπαντα απεδωσε πολυ καλα ολα τα κομματια με leader τον τεραστιο Terry Gorle ο οποιος δεν εχασε νοτα(ο π@@στης) παρα την εμφανη ταλαιπωρια του!Επαιξαν πρωτη φορα 5 κομματια απο το νεο τους αλμπουμ,τα οποια μου εκαναν τρομερη εντυπωση ΚΑΙ με το πρωτο ακουσμα!Τρελη ριφαρα το Serpent Inside,μελωδικοτατο το Parthenon και χωρις να θελω να προδικασω οτιδηποτε,μου φαινεται οτι παμε για αλμπουμαρα!
Οπωσδηποτε να τιμησετε και να τους δειτε σε Θεσ/νικη,Ξανθη και την αλλη Παρασκευη στην Αγχιαλο στο GRF.
Τελος θα κανω μια παρατηρηση.Δεν ξερω τι παιχτηκε μεταξυ Τυραννου και Gorle(η ιστορια δειχνει οτι δεν ειναι κι ο πιο ευκολος ανθρωπος στον κοσμο) αλλα η σκηνικη-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-παρουσια του ενθουσιωδους και συμπαθεστατου κατα τα αλλα Karam,νομιζω οτι δεν ταιριαζει καθολου στο υφος των Heir Apparent.Mακαρι να διαψευστω…

4 Likes

1 Like

2 Likes

:smiling_face_with_tear:

5 Likes

πωπω τρελή nostalgia- από τα πρώτα singlακια που είχα αγοράσει πιτσιρικάς 2000δρχ

2 Likes

Kreator and Overkill στο Floyd.
Νοέμβριο.
Ε’ιναι τόσο μεγάλο το Floyd να χωρέσει την παραγωγή τους???

3 Likes

Έχουν ξαναπαίξει!

1 Like

5 Likes

ναι αλλά νομίζω ότι πλέον η παραγωγή είναι πολύ μεγαλύτερη.
δεν έχω ιδέα πόσο μεγάλο είναι το floyd.

Εχοντας δει περσι το πακετο anthrax/kreator/testament μια χαρα μου φαινεται το floyd.

OPA

Thrash metal legends KREATOR are expanding their massive Krushers Of The World world tour with a special string of November 2026 shows across Kazakhstan, Georgia, Cyprus, Greece, and Serbia. With over 2 million albums sold worldwide and a legendary status as one of the most influential German thrash metal bands of all time, Kreator continue to dominate the scene more than 40 years into their career.

Following the January 16, 2026 release of their sixteenth studio album KRUSHERS OF THE WORLD via Nuclear Blast Records, the band will bring their crushing live show to several cities for the very first time. These exclusive dates mark historic debuts in Kazakhstan, Georgia, and Cyprus - territories the band has never performed before.

KREATOR ANNOUNCE EXCLUSIVE “KRUSHERS OF THE WORLD” 2026 FALL TOUR WITH SPECIAL GUESTS OVERKILL – SHOWS IN KAZAKHSTAN, GEORGIA, GREECE, SERBIA & CYPRUS!

Special guests on these dates will be the OVERKILL, the iconic American thrash veterans known for their raw power and high-energy performances.

After years of dominating major European festivals and arenas, these shows represent a bold step into new frontiers. The band’s signature blend of old-school thrash classics and crushing new material from the new album promises to excite and ignite every venue on this run.

Tickets are on sale starting July 3rd

4 Likes

Αχ που ειναι οι εποχες που βλεπαμε Morbid Angel/Nile/Kreator/Fueled By Fire στο φαζζ με 3 ωρες καθυστερηση.

6 Likes