Όταν έχεις πάρει διδακτορικό στην παπατζα, τον θαυμάζω…
Τι διαολο συμβαινει με αυτούς… πως τα εχουν καταφέρει ετσι ρε γμτ…
3…2…1…αστείο για τα logo
Winterland και Winter Eternal???
Το πανω δεν καταλαβαινω τι λεει ![]()
Είσαι πολύ κοντά
Vinterland μωρέ
το σκέφτηκα αλλά δε μου έβγαζε νόημα ![]()
Τι χαμός έγινε ρε παιδιά χθες στα ημισκούμπρια?
Πίτα μέχρι πίσω.
Έτσι λογικά θα είναι και στον Moby που είναι επίσης sold out?
Υπήρξε μεγάλο bottleneck στο διάδρομο ανάμεσα σε ηχολήπτη/ VIP. Πιο μπροστά, ειδικά δεξιά και αριστερά της σκηνής, κάτω από τις οθόνες, ήταν πολύ πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα.
Μπορεί κανένας να γράψει ένα μίνι ριβιου για ημιζ και εμάς που τους χάσαμε ;
ποιοι είστε ησιζ? Σόρρυ…
Τα πιο τίμια 20 ευρώ που έχω δώσει, δεν είχε flow το λάιβ αλλά σε κάθε χιτ γινόταν χαμός, θα ξαναπήγαινα κ στο επόμενο λάιβ αν μπορούσα, απλά είχε τρελό κόσμο σχεδόν παντού, οπότε εγώ ήμουν λίγο βιδωμενος στη θέση μου, συν ότι δε πήγα για μάρκες κ ποτά γιατί παντού έβλεπα ατελείωτες ουρές κ δεν άξιζε ο κοπος… Μιθριδάτης φουλ ενέργεια, πρύτανης δύναμη, βρωμυλος συγκινητικός
Χτες απολαύσαμε την post/shoegaze μέρα του New Long Festival, που είχε ενδιάμεσες πινελιές από heavy rock. Ενώ αρχικά είχα πάει για να δω 3-4 μπάντες, ανακάλυψα μία πολύ φιλόδοξη νέα μπάντα, τους Nix, και χάρηκα τους Slow Crush, που δεν τους ήξερα ομολογουμένως. Το shoegaze είχε αρκετά πιτ, κυρίως στους Slow Crush και στους δικούς μας Messier13. Τρομερή ενέργεια από we.own.the.sky, που είχαν 10 χρόνια να παίξουν σ’ αυτή τη σκηνή. Τίμιες εμφανίσεις από Their Methlab, Kidney black, Bastard sword.
Όλες οι μπάντες είχαν άψογο ήχο κι όλα ήταν στημένα έτσι που άκουγες non stop τη μία μπάντα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα με το διάλειμμα για φαγητό/μπύρα να θυσιάσεις αναγκαστικά ένα μέρος από το σετ κάποιας μπάντας.
Δεν είδα Stinking Lizaveta και Naxatras, γιατί έπρεπε να γυρίσω νωρίς.
![]()
![]()
![]()