Γάμησε. Και μόνοι τους να 'ταν θα πήγαινα. Τί ποιοι? Ναι.
Πήγε κανένας χθες Mammothfest να μας πει πώς έπαιξαν οι Carcass? ![]()
Πήγα εγώ. Πολύ καλοί. Εντονο live χωρίς περιττές διακοπές. Τρελός χαμός. ΟJeff μπαρμπαδεψε αλλά μοίραζε ασταμάτητα πόνο και πένες. Ο Bill είναι λες και δεν πέρασε μια μέρα, ο άτιμος.Πολυ προβαρισμενη μπάντα. Ο ήχος σούπερ, όταν δε άρχισε να ψιλοβρεχει η φάση έγινε ακόμη καλύτερη. Αλλά τι ώρα έναρξης 11μιση ρε παιδιά, έχουμε και πρωινό ξύπνημα την άλλη μέρα.
Προηγήθηκαν οι γκοθαδες She past away , που τους ευχαριστήθηκα περισσότερο σε κλειστό χώρο αποκλειστικά με το κοινό τους και οι Dödsrit αν το έγραψα καλά, που παίζουν ένα ωραίο πολύ ατμοσφαιρικό και μελωδικό black, με τρεις κιθάριστες στην σκηνή, αλλά ο ήχος μας τρυπούσε τα αυτιά και πήγαμε όσο πιο πίσω γινόταν. Groza παίξανε όσο έκαιγε ακόμα ο ήλιος , πρόλαβα μόνο ένα δυο τραγούδια οπότε δεν έχω άποψη.
o ηχος (απο αριστερα - μπροστα) μετριος.
πολυ δυνατα και μπουκωμενα,αλλα η μπαντα σε φοβερη φορμα!
ο jeff εξαιρετικος φωνητικα και ο bill steer φαινομενο , απλα.
απο τους καλυτερους εκει εξω (αυτος,οχι ο ammot).
φοβερη σκηνικη παρουσια επισης.
σετλιστ πολυ καλο (σχεδον ολο το heartwork,που λεει ο λογος), αλλα ελειψε κατι παραπανω απο το αγαπημενο μου necrotisism (μονο 2 κομματια).
ωρα εναρξης απαραδεκτη.
She past away,ωραιοι.
οι carcass μεγαλη μπαντα.
Έχω πάει σε 8 συναυλίες εκεί από τον Νοέμβριο, κακό ήχο δεν έχω πετύχει, ούτε καν μέτριο και ακόμα και αν σε κάποιες συναυλίες μπορεί να ξεκίναγε με θέματα, Samael πχ στην αρχή για 1 1/2 τραγούδι ήταν τραγικός αλλά μετά έστρωσε. Πλέον κάθομαι πίσω στις συναυλίες και από θέμα ορατότητας σε καμία δεν είχα πρόβλημα. Εύκολη πρόσβαση στο μπαρ, το merch σε σημείο με άπλα να μην κολλάει ο κόσμος. Εξαερισμός κομπλέ, τώρα προχθές δε σκάσαμε καλοκαιριάτικα. Οπότε ναι, για εμένα μπαίνουν τικ σχεδόν σε όλα τα κουτάκια.
Το μόνο που αφήνω αστερισκό είναι για εξόδους κινδύνου κλπ, αλλά έχοντας περάσει από κάτι Texas Necropolis, Αν, την ποντικότρυπα το Arch, Temple κλπ, αυτό αν και θα έπρεπε να είναι το νο1 προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί αν το κάνω θα με πιάσει κρίση πανικού, οπότε όσο μπορώ το βάζω στην άκρη για να περάσω καλά…
Τελικά ανακοινώθηκε το φεστιβάλ <<Ολυμπίων>> στο αμφιθέατρο Κήπων Ζαππείου. Γράφουν για Joshua Redman αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω περισσότερες πληροφορίες. Στα πλαίσια του φεστιβάλ πέρα από το παραπάνω live του Joe Lovano μια συναυλία αξία λόγου είναι αυτή:
Επίσης αυτό το liveακι στο Λυκαβηττό μπορεί να έχει ενδιαφέρον:
Τι ζήσαμε χθες;; Death To All μας πήραν το σκαλπ, τους είχα δει και το 16 και ήξερα τι να περιμένω αλλά να ακούς ολόκληρο το Symbolic είναι άλλη εμπειρία, συν το μισό Spiritual Healing και άλλες “χιτάρες”
Απίστευτη η κληρονομιά που έχει αφήσει ο τεράστιος Chuck.
Καταλαβαίνω ότι ο όρος tribute band χτυπάει κάπως άσχημα αλλά αν είναι να δεις μία τέτοια τότε οι Death To All είναι η επιλογή.
-Μαμά, μαμά, θέλω Fire in the Mountains festival.
-Έχουμε στο σπίτι:
Δελτίο τύπου και εισιτήρια
Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ τίμιο να κάνεις μπλακ μέταλ φεστιβάλ στο ορεινό χωριό σου και πραγματικά μπράβο σε όλους. Εκτός αυτού, μπαντάρες και για 17€ φασάρα!
Οι Bloodbath πως ήτανε? Δεν τους έχω δει ποτέ νομίζω.
Ωραίοι ήταν, μια χαρά ο Νικόλας, ήχος μπετόν αρμέ και με μια κιθάρα .
Μια μετριοτητα.Ο χολμς διαβαζε τους στιχους απτο πατωμα,μια κιθαρα και επι της ουσιας καθολου riffs στα αυτια μας,αρκετα αδειος ηχος!Το rhythm section εσωσε καπως τα πραγματα,αλλα και παλι δεν αξιζει σε αυτη τη μπαντα που εχει επηρεάσει τοσο πολυ το death metal στα 00s να εχει καταντησει ενα project διασημων μουσικων που αποτι φαινεται δεν κανουν καν προβες.Ειναι πολυ κριμα να βλεπουμε τετοιες εμφανισεις ειδικα απο Σουηδους που ειναι πρωτοποροι στον ηχο,οι Death to all απτην αλλη εξαφανισαν οτιδηποτε προηγηθηκε με ηχο απτο υπερπεραν και τρομερα σφιχτοδεμενο παιξιμο!
Είμαι στο γραφείο και γελάω μόνος μου μιλάμε…
Έπος…
"Rockwave Festival
1996 - 2026
Το Rockwave Festival κλείνει επισήμως 30 χρόνια ζωής.
Φέτος δεν θα έχουμε χορηγούς.
Φέτος, θα έχουμε φίλους.
Γιατί σήμερα, έχει περισσότερη σημασία από ποτέ να καταλάβουμε ότι ένας ίσον κανένας.
«Κανένας στίχος σήμερα δέν κινητοποιεῖ τίς μάζες
Κανένας στίχος σήμερα δέν ἀνατρέπει καθεστῶτα»
-Μ. Αναγνωστάκης
Αύριο, μπορεί να είναι αργά.
Σας περιμένουμε στις 20 Ιουνίου στο Terra Vibe, το σπίτι μας, μαζί με φίλους.
Με ιδιαίτερη τιμή σας τους συστήνουμε εδώ σε αλφαβητική σειρά:
-Γιατροί Χωρίς Σύνορα - Doctors Without Borders
-Dogs’ Voice
-Library4all
-Shedia - Σχεδία (Περιοδικό Δρόμου)
20 Ιουνίου Terra Vibe.
Σταθείτε μαζί μας."
Το ειδα και εγω το ποστ αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θα γινει… ![]()
picnic
θα έχουν περίπτερα στο φεστιβάλ οι συγκεκριμένες ΜΚΟ και όχι χορηγοί
Δε βρήκε χορηγoύς ή του δίναν ψίχουλα για το φεστιβάλ της μίας μέρας και ενός συγκροτήματος και βγήκε να το παίξει επανάσταση.
Το αυτο.
Το τιμιο θα ηταν να βγει και να πει “δεν μπορεσαμε να κλεισουμε καμία μεγαλη μπαντα η χορηγο φετος, σ’χωρατε μας” ![]()
ελπίζω να έχει μπύρες και όχι από lidl ![]()