Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Φιλε εχω την αισθηση οτι η παρεα που περιγραφεις με εκανε να παρατησω τους Midnight και να καταληξω στο νοσοκομειο χτες. Σε καποιο ακυρο σημειο σε ακυρη στιγμη, δεχτηκα κουτουλια στη μυτη επειδη σπρωχτηκαν μεταξυ τους. Καθως εβαζα παγο, συνειδητοποιουσα οτι ειχε σπασει, και εφυγα επιτοπου με ταξι. Οσο το σκεφτομουν + το ΥΓ σου πιστευω οτι ειναι τα ιδια ατομα.

4 Likes

Να και κάτι που δεν περίμενα με τίποτα να δω…
Δε νομίζω να ανέβω ,γιατί είναι και το rockhard festival μια βδομάδα νωρίτερα ,αλλά η συναυλία του το '12 ήταν εξαιρετική. Πρέπει να είναι πάνω από 80, άραγε να βάζει φωτιά στο κράνος ακόμα; :thinking:

4 Likes

:face_holding_back_tears:

ΟΥΛ(Ο)Ι ΔΟΥΛΟΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΟ

6 Likes

Άψογος ο θείος Ουλι! Βεβαία αυτο το ρυθμικο " Ουλι Ουλι" που φωναζε ο κόσμος κάποια στιγμή το σκέφτηκα σαν " Κουλη Κουλη " και απο εκείνη τη στιγμή μου το χάλασε!

4 Likes

Μας το χρωστούσαν από τότε που ακυρώθηκε η συναυλία των Kasabian

1 Like

Και Flotsam τον Νοέμβριο

4 Likes

Ευτυχως, διοτι ηταν νεκρος ο Νοεμβριος.

Όντως! Είχε μονο paradise lost , Carpenter brut και playing mantis.

4 Likes

8 Likes

πρόσφατα δεν έπαιξαν αυτοί? Ή μπερδεύομαι?

image

4 Likes

Για τους φίλους της ρέγκε:

Για τους άλλους δεν ξέρω να πω πολλά, αλλά ο Tiken Jah Fakoly που παίζει στις 4/7 είναι ζωντανός θρύλος της αφρικανικής και γαλλόφωνης ρέγκε σκηνής, έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και το εισιτήριο κάνει 10€, μιλάμε για ληστεία… Το τριήμερο έχει 25€!

2 Likes

Την επόμενη Τετάρτη!!

2 Likes

Όποιος έχει εισιτήριο death to all κ διαλέξει τελικά να πάει στην στέψη το Σάββατο στο σεφ, μπορώ να τον απαλλάξω από το βάρος

Groza χθες κυριαρχικοί! Καμιά 300αρια-400αρια νοματαίοι, ώραίο κλίμα και διάθεση, πολύ καλός ήχος, το Gazarte τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου συναυλιακός χώρος. Ότι χρειαζόταν μια συναυλιακή Τετάρτη βράδυ.

4 Likes

Άλλαξε κάτι στον χώρο? Το θεωρώ απαράδεκτο…

To Ground Stage απαράδεκτο γιατι;

2 Likes

Για να δούμε τι λέει το νέο lineup…

6 Likes

@Meldinor δες το πρώτο support και κλείσε εισιτήριο