Πολύ δυνατό live χθες το βράδυ στο Κύτταρο από δύο ακμάζουσες μπάντες.
Hellripper και Midnight έδωσαν ρέστα αμφότεροι και ισοπέδωσαν το μαγαζί. Τρομερή όρεξη και απόδοση και από τις δύο μπάντες.
Το Κύτταρο σχεδόν γεμάτο (καθημερινή κιόλας), ο μέσος όρος ηλικίας αισθητά μικρότερος σε σχέση με τις μέταλ συναυλίες που παρευρίσκομαι εγώ τουλάχιστον.
Mosh pit συνέχεια και γενικά υπήρχε φοβερη ενέργεια.
Μάλλον το live της χρονιάς…
Στο τελευταίο κομμάτι των Midnight πρέπει να έπιασε ολόκληρο τον χώρο μεταξύ των δύο μπαρ στο Κύτταρο!
Hellripper εύκολα το καλύτερο λαιβ που είδα φέτος στο νησί. Χαίρομαι που ήταν στα ίδια υψηλά στάνταρ και χθες!
Μπορώ να πω ότι μου αρέσανε ίσως και λίγο περισσότερο από Midnight.
Είμαι φανμποϊσα, αλλά ήταν χαλαρά καλύτεροι σε θέμα απόδοσης από Midnight, και δεν λέγανε και μαλακίες ενδιάμεσα γιατί ο James είναι κατά τα άλλα ένας κύριος.
(συγγνώμη παιδιά, προσωπικά με έπιασε απίστευτο κριντζ ακόμη κι αν τα λέγανε για πλάκα αυτά τα θέλουμε να πιανουμε βυζια κτλ, αν είναι on brand ή όχι δεν με ενδιαφέρει πολύ)
Ήτανε κριντζ.
αποστασιοποιημένος από τη ζωή παπούς speaking με μόνο social το facebook, τι είναι κριντζ ρε παιδιά?
αυτό που κάτι σε κάνει να νιώθεις άβολα επειδή το θεωρείς πάρα πολύ εκτός θέματος ή ξεπερασμένης λογικής, μαζί με μια δόση απέχθειας, και προκαλεί σωματικές αντιδράσεις όπως ανατριχίλα αηδίας, ή γκριμάτσες τύπου:

thank you @Miss_Machine Πιο αποστασιοποιημένος από εμένα μάλλον είσαι ήδη νεκρός και δε το ξέρεις…
Για να εντυπωσιάσεις τον κύκλο σου λέγε “ή, ελληνιστί, ετεροντροπή”
ποιον κύκλο μου???
![]()
Just tryin’ to help you out buddy ![]()
Δεν ειμαι φανμποις. Πιο πολυ ως φασαιος πηγα στο live. Το μονο τραγουδι που ειχα ακουσει και απο τις 2 μπαντες ηταν το you can’t stop steel. Κι ομως…αυτο που ειδα δεν το περιμενα με τιποτα. Μιλαμε για ΤΟΝ ενθουσιασμο και TΗ συμμετοχη απο το κοινο. Πανευκολα το λαιβ της χρονιας οσον αφορα τους κλειστους χωρους. Κι εμενα οι Hellripper μου αρεσαν κομματακι περισσοτερο.
Μια καλή thrash/speed συναυλία, από φρέσκιες μπάντες, μέ νεο κόσμο πάντα είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορεί να παρευρεθείς.
Hellripper ήταν ισοπεδωτικοι όντως. Τρελή ενέργεια από όλους και πραγματικά σου έβγαζαν να γουστάρουν και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν.
Ομοίως με λίγο διαφορετικό τρόπο και οι Midnight, που συνιστώ οποίος δεν έχει δει να πάει.
Ειδικά σήμερα Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Ίσως είμαι γέρος και το γράφω αυτό αλλά θέλω να το πω. Το moshpit και η good friendly violence στο πλαίσιο της μουσικής και του “χορού” είναι από εμένα ευλογία και ο λόγος που λατρεύω τα thrash live.
Υπήρχε χθες μια παρέα οι οποίοι πετούσαν ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο και αιτία από εδώ και από εκεί. Δεν ήταν στο πλαίσιο της φάσης όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Παρά τρίχα δεν έγινε μανουρα κάνα δυο φορές.
Για την ιστορία να πουμε οτι το πιτ τεραστιο μεν, δεν ξεπερνάει αυτό που είχε ανοίξει στους Malevolence δε. Μόνο οι στον πάνω όροφο δεν συμμετείχαν.
Ασε με ακομα ξενερωμενος ειμαι, ηθελα να παω να δω τον Καρπεντερ πριν κανα μηνα εδω περα, και ειχε γινει sold out. Ηλπιζα μεχρι τελευταια στιγμη να βρω κανα εισιτηριο αλλα δεν. Τεραστιο απωθημενο. Εχω δει Περτουρμπατορα, Dance With The Dead, Kavinsky, αλλα ο Μπρουτ μου εχει ξεφυγει. Και εβγαλε και δισκαρες με την δευτερη του τριλογια, λογικα θα ειναι τρελο παρτι στο Φλοηντ.
Και μιλάει κιόλας που περιμένουμε Ευρώπη σαν τα αρπακτικά :Ρ
Τους εχω δει 2 φορες btw ![]()
Και ηταν φανταστικοι. Βασικα σε επιπεδο συναυλιας, μαλλον καλυτεροι απο Περτουρμπατορα, και σιγουρα απο Καβινσκαρο. Βοηθαει το οτι εχουν τον παιχταρα Tony Kim στην κιθαρα, ο οποιος δεν σταματαει να κουνιεται οσο παιζει τα σολιδια, και πραγματικο ντραμερ. Πλακα πλακα δεν εχω ακουσει το τελευταιο τους αλμπουμ ακομα…
Παιδια πηγε χθες κανενας απο εδω στους This will Destroy you; Παροτι η μπαντα επαιζε εξαιρετικα δεμενα, ο ήχος ήταν χειροτερος και απο τοπικο πανυγήρι (no offence φυσικά στα πανηγυρια). Πραγματικά είχα χρόνια να ακουσω τοσο κακο ηχο με το μπασο να καλυπτει τα παντα τις κιθαρες ανυπαρκτες και τα συνθια να ξεπροβαλουν σε εντελως random σημεια. Συμφωνειτε οσοι παρευρεθηκατε; H μήπως η παρεα μου κ εγω ημασταν τοσο γκαντεμηδες να βρεθουμε σε κακικστο spot;