Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Γίναμε Ευρώπη… (Δυναμική Τιμολόγηση) :stuck_out_tongue:

Εντωμεταξύ η συναυλία:

:rofl: :joy:

4 Likes

Όντως είναι το πιο γεμάτο καλοκαίρι αλλά απαιτεί και πολύ γεμάτη τσέπη, μιας και οι τιμές είναι πλέον στο Θεό.

Το 2024 εγώ θεωρώ ότι ήταν το πιο γεμάτο. Δύο συναυλίες Coldplay και συναυλία Rammstein στο ΟΑΚΑ είχαν περισσότερο κόσμο από Metallica και Maiden μαζί :grinning:. Offspring είχε και τότε. Είχε δύο συναυλίες Sting στο Ηρώδειο, είχε Opeth/Leprous, είχε Smashing Pumpkins, είχε τρεις solo Cave στη Στέγη, είχε Corey Taylor, είχε Loreena McKennitt, στο Release είχε Priest/Bruce/Accept, Megadeth/Blind Guardian, Massive Attack, Behemoth/Testament, Duran Duran, Thievery Corporation, Pulp/Ride/Smile, στο Ejekt είχε Korn, Maneskin, Bring Me The Horizon, είχε BadBadNotGood, είχε Parkway Drive, είχε Pink Martini, είχε Archive, είχε Agnostic Front/Grade 2. Και για σβήσιμο στις αρχές Αυγούστου είχε Placebo και Lenny Kravitz. Νομίζω αρκετά περισσότερα από φέτος.

2 Likes

Είναι περισσότερο γεμάτο για το Μεταλ κοινό το φετινό καλοκαίρι νομίζω. Αυτή είναι η προφανής διαφορά. Έχω έναν τρου Μέταλχεντ στη δουλειά και έχει ζητήσει μέχρι τώρα ~8 ρεπό. Από τζαζ είναι ψόφια τα πράγματα φέτος και από Κλασσική σίγουρα δεν συγκρίνεται με πέρυσι …και γενικότερα νομίζω πως αν αφαιρέσεις τα Metal είναι σχετικά (με τα μετα-Κοβιντ χρόνια) φτωχό το συναυλιακό καλοκαίρι. Είναι και το Ηρώδειο που κλείνει το οποίο δεν βοηθάει.

Ενα σωρο φλωριες δηλαδη

Με Maiden και Metallica, προφανώς. Όχι ότι δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί την ίδια χρονιά, αλλά OK, είναι και ΟΑΚΑ φέτος.

Πόνεσες :stuck_out_tongue:;

Εγω θα προσθεσω την καψουρα μου,που δεν αναφερατε μαλλον…
BETH HART κυριοι Λυκαβηττος!!
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!

5 Likes

Ερχεται πάλι και ο Uli Roth, θα παίξει ολόκληρο το Virgin Killer αλλά και δικό του υλικό ( Pictures of Destiny tour).

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 Gagarin
Σάββατο 6 Ιουνίου 2026 Block33

2 Likes

Μαζευτηκαμε καμιά 70αριά σήμερα για Omen στην Καλαμάτα. Ωραίο old school metal με γεμάτο σετλιστ! Πολύ τίμια εμφάνιση

15 Likes

Ακομπλεξάριστοι, κεφάτοι και γνήσια τρελοκομεία οι Raven χθες έστησαν ένα πολύ ωραίο χέβυ μέταλ πάρτι για 90 λεπτά. Από τις πιο feelgood συναυλίες που μπορείτε να δείτε, παίζουν και Τρίκαλα-Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, να πάτε.

12 Likes

Σήμερα παίζουμε με τη μπάντα μου στο Temple.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για μελλοντικό φλεξάρισμα να λέει κάποιος “…τον Μάιο του 2026 είδαμε Metallica, Iron Maiden και Grim Love!” …just sayin’!

23 Likes

Gong!

cropped-image-(1)

Joe Lovano

more2

Matmos 28/06.

…και σειρά συναυλιών “αφτερ” στο φεστιβαλ Αθηνών και Επιδαύρου με Κοντραφούρη(18/07), Σινόπουλο (14/06) κλπ κλπ.

Τι Gong είναι αυτοί που όλα τα μέλη τους είναι από το 2010 και μετά… Βλέπω από τα σετλιστ ότι δεν παίζουν τίποτα από Flying Teapot, βασικά παίζουν μόνο από τα 4 τελευταία. Δε λέει η φάση.

Θυμάμαι ,κάπου στο 2010, που είχε ανακοινωθεί ότι θα έρθουν στο Gagarin και όταν πήγα να πάρω εισιτήριο είχε ακυρωθεί. Δεν είχα ψάξει βέβαια ποιοι ήταν μέλη τότε αλλά νομίζω κάποιος από τους παλιούς θα ήταν.

1 Like

Ομολογώ πως δεν γνωρίζω.

Είχα σκοπό να βάλω να ακούσω στο γιουτιουμπ και αν μου αρέσει αυτό που ακούω τότε να πάω ενδεχομένως. Τόσο απλά.

1 Like

Εγώ πάντως που τους είδα στο Όσλο πέρασα καλά, χωρίς να έχω ιδεα ποιοι είναι. :blush:

1 Like

Ε αφού θα παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο θα ανηφορίσουμε…

3 Likes

εμενα μου αρεσουν περισσοτερο τα αλμπουμ τους περιόδου 1998-2015 αλλά θα στηρίξουμε και το πολύ καλό ντεπουτο των praying mantis.

1 Like