Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Αντε να σας κανω τη χαρη :stuck_out_tongue:.
Omen /Silent Winter ,Skyland Λαρισα 14/5.
Απο silent winter δυστυχως δεν προλαβα πολλα αλλα απο το λιγο που ειδα η μπαντα φανηκε δεμενη και η αποδοση επι σκηνης αξιολογη.
Μας αποχαιρετησαν δε με μια αρκουντως πορωτικη αφιερωση στον μεγαλο boss(hail and kill).
Για τους Omen νομιζω πως οσοι τους εχουν ξαναδει(εγω τελευταια φορα στο Αν το 17) ξερουν τι να περιμενουν.Τσαμπουκαλεμενο,old school us heavy metal χωρις φιοριτουρες και ιντερλουδια. Το τωρινο line up ειναι σταθερο αρκετα χρονια και αυτο φαινεται καθως δεν χρειαστηκε καθολου «ζεσταμα» επι σκηνης.Μπηκε δυνατα και συνεχισε ανοδικα μεχρι το φιναλε.Ο Migus, που τον ειδα πρωτη φορα,ειναι χωρις αμφιβολια μια ιδανικη επιλογη για να ερμηνευσει τους υμνους του παρελθοντος.Τελος ο Kenny παραμενει μια απο τις πλεον εμβληματικες,γραφικες με την θετικη εννοια περσονες που εχουν απομεινει στη σκηνη.Εμφανως «κεφατος» ,για να το θεσω κομψα, εξαρχης μα χωρις να επηρεαζεται στο ελαχιστο η αποδοση του επεβαλε τον χαρκτηριστικο αρχετυπικο ηχο του επι σκηνης.Η δε διακοπη του live για να παει για κατουρημα (οπως ο ιδιος ο Migus μας ενημερωσε)υπηρξε μια απο τις πιο αστειες αλλα και ακομπλεξαριστες στιγμες που εχω ζησει τοσα χρονια σε συναυλιες.
Το κοινο ηταν ασορτι old school στις αντιδρασεις του και αυτο μονο σε καλο μπορει να αποβει σε live σαν κι αυτα!
Τελος αξιζει μια αναφορα στον υπεροχο χωρο του Skyland που με τοσο μερακι εχουν στησει οι φιλοι Σταθης και Λενα και που εχει ηδη εξελιχθει σε πολυ σημαντικο στεκι της rock/metal και οχι μονο σκηνης της κεντρικης Ελλαδας.

10 Likes

Ας αραξω λίγο να πάρω μια ανασα με το τσαγακι μου όσο διασκευάζουμε George Harrison γιατί σας έχω παει τάπα μέχρι τώρα

Για ακόμη μια φορά, μυθική Πάτι Σμιθ, ηχαρα και τρομερό κοινό.

Περισσότερα στην ανταπόκριση.

4 Likes

Άλλη μια φορά φανταστική η Πάττι!
Δεν τη χόρτασα ρε γαμωτο… και πως να τη χορτάσω όμως;;
Χόρεψε στη Gloria, μας ξε-σηκωσε στο People have the power!
Κρατήστε την εδώ μωρέ :heart_eyes:

4 Likes

Nα,αυτα μ’αρεσουν… :joy: :joy:

ΝΑΙ

6 Likes

Οι Καταραμένοι λείπουν να ολοκληρωθούν οι κατάρες.

Τι τύπος είσαι ρε Kenny Powell…

3 Likes

“Where the fuck is Kenny?”

4 Likes

9 Likes

5 Likes

Πηγε κανενας Περτουρμπατορα χθες?

Πειτε κανα νεο. Διαβασα την συνεντευξη στον James Kent @Miss_Machine χθες, ωραιος και μακρυς διαλογος. Βασικα ο Περτουρμπατορας τα ειπε πανεμορφα σε ολα τα επιπεδα. Εκραξε και την πλειοψηφια του μπλακμεταλ, αψογος. Αλλα κυριως λατρεψα τα σημεια στα οποια μιλησε για το πως νιωθει οταν παιζει λαηβ αλλα και το πως προσεγγιζει το να γραφει νεα μουσικη. Ειναι φανταστικο το πως η μουσικη του ταιριαζει απολυτα με την κοσμοθεωρια του και με τον χαρακτηρα του απο τα λιγα που μπορουμε να δουμε μεσω μιας συνενετυξης.

Αξιος της μοιρας του οποιος εχασε το χθεσινο λαηβ :stuck_out_tongue:

1 Like

Αυτοί δε θα έβγαζαν δίσκο?τι απεγινε?

Ημουν με την ψυχη στο στομα για το αν θα προλάβει να δημοσιευθεί αυτή η συνέντευξη και ευτυχώς όλα ευθυγραμμίστηκαν. Είπε πράγματι, πολύ ωραία πράγματα, εχαριστώ (-ούμε;) για τα καλά λόγια. είμαι καμένη οπαδός από την πολύ αρχή του και μετράω πλέον περισσότερες φορές απ’ όσες θέλω να παραδεχτώ που τον έχω δει - κάθε φορά είναι τέλειος.

Κρίμα και άδικο που ήταν η φορά με τη λιγότερη προσέλευση στην Αθήνα, καθώς ο άνθρωπος ξεκίνησε από ένας ντροπαλός νέος να μπορεί πλεόν να κάνει τον κόσμο ό,τι θέλει. από χώρους με 3000-5000 και βάλε άτομα μέχρι εκατό νοματαίους. Θα τα πω αναλυτικά, γι’ αυτό κρατιέμαι.

Χολντ γιορ χορσις γιατί έχω στα ινμποξ μου μερικές πολύ ωραίες και ζουμερές συνεντεύξεις που σχετίζονται με επερχόμενα λαηβς.

1 Like

Ναι, εννοειται το κοπλιμεντο ηταν και για τις δυο πλευρες, δε νομιζω οτι μπορει καποιος να πει γαματα πραγματα αν δεν βοηθανε και οι ερωτησεις.

Κριμα που ειχε λιγο κοσμο, αλλα και παλι περιμενω review. Απο την αλλη, σε ενα καλοκαιρι που ειναι το πιο γεματο στην ιστορια της Ελλαδας σε συναυλιες, με πολλες απο αυτες να ειναι πανακριβες, και με την ημερομηνια της συναυλιας του Περτουρμπατορα να ειναι σε μια οχι και τοσο ταιριαστη εποχη με την μουσικη του, καταλαβαινω το γιατι και πως. Ισως αν ειχε γινει τον Δεκεμβριο ή τον Ιανουαριο η ιδια ακριβως συναυλια, να ειχε διπλασιο κοσμο.

1 Like

Θεωρώ ότι το φετινό καλοκαίρι απέχει αρκετά από αυτό που λες.

Επρεπε να διευκρινισω μαλλον οτι αναφερομαι σε συναυλιες με μεγαλα ονοματα που θελουν κι ενα μπατζετ. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα δε θυμαμαι καλοκαιρι που να πρεπει εγω ερχομενος απο Αμερικη να αποφασισω αν θα παω σε 2-3 συναυλιες και ποιες θα βαλω σε προτεραιοτητα, εχοντας ηδη χασει Metallica και Limp Bizkit btw.

Για τα δικα μου τα γουστα εστω, δε θυμαμαι αλλο καλοκαιρι να γινεται τοσο κακος χαμος. Αν ζουσα Ελλαδα βασικα, θα επρεπε ανετα να ξοδεψω μισο χιλιαρικω ευρω για να παω σε οσες θελω, πιθανον και παραπανω.

1 Like

Μπορεί να θυμάμαι λάθος, αλλά δεν θυμάμαι άλλο καλοκαίρι που να εχουμε την ευκαιρία να δούμε Metallica, Maiden, Helloween, Megadeth, Sepultura, Savatage, Pantera, Trivium, Anthrax, Gojira, Sabaton σκεφτόμενος λίγο πρόχειρα. Ναι μεν μπορεί να είναι πολλά Legacy acts, αλλά παραμένουν μεγάλα ονόματα. Και έχω βαλει μόνο μεταλ.

2 Likes

Κι οχι μονο…Limp Bizkit, Godsmack, Three Days Grace, The Offspring, Bad Religion, Slaughter to Prevail, Saxon, Black Veil Brides, Clutch και ας μην ειναι ολα αυτα αμιγως metal ονοματα, καλυπτουν ολο το φασμα του σκληρου ηχου. Πως γινεται να μην θεωρειται το πιο γεματο καλοκαιρι;

4 Likes

Κι ολα αυτα χωρις να υπολογιζουμε τα εκτος Αθηνων φεστιβαλ αλλα και τα μεμονωμενα gigs!

Και τα μη μεταλ, Jean Michel Jarre απο μονος του ειναι τεραστιο ηβεντ.

Να μας πει ο Παντελης ποιο καλοκαιρι ειχε περισσοτερα! :stuck_out_tongue:

3 Likes