Εβγαλα κ εγω Swans - μια απο τις συναυλιες που ειχα χασει στην αρχη της πανδημιας και απωθημενο.
Με ψηνει και το πακετακι του Death Disco, αλλα οχι 2μερο νταξ, θα περιμενω να βγουν τα ημερησια.
Κατα τ’αλλα οσοι το Σαββατο δε πατε στους πανκηδες, ελατε για ντουμ:
Μια χαρά είναι οι Disturbed 2η φορά μετά από 4 χρονια (Καταλαβαίνω την γκρίνια με την ανακύκλωση ονομάτων μέχρι ένα σημείο βέβαια). Έχουν και κενό εκείνη την μέρα οι Parkway Drive, τους βάζεις 2ο όνομα και γίναμε
επειδή δεν είμαστε Δανοί όμως και δεν έχουν δει πολλά τα ματάκια μας , ας αρχίσουν σιγά σιγά να βλέπουν
προφανώς και δεν μου χρωστάει κάτι το Release επειδή εγώ έχω προσδοκίες από αυτούς…Με έχουν πείσει με τις πράξεις τους ότι ψάχνονται να φέρουν καλλιτέχνες που άλλοι δεν έμπαιναν στον κόπο και είχαν τη μανιέρα τους ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια
Η αληθεια ειναι οτι ηταν κινηση Rockwave κυριως γτ δεν εχουν περασει πολλα χρονια απο τη παρθενικη εμφανιση των Disturbed στη χωρα μας ! Κι εγω θα προτιμουσα κατι σε φαση BMTH αλλα ως φανμποις εκει θα ειμαι μιας και μιλαμε για τεραστιο ονομα αρεσει δεν αρεσει σε καποιους! Επισης, κατι μου λεει οτι θα παιξουν δυνατα σαπορτ!
Καντε μια σούμα, ποσες μέρες κενές εχουν μείνει για να δουμε αν αξίζει να ελπίζουμε σε κατι ακομα καλό.
Οκ κομπλέ οι madrugada σιγουράκι αλλα πάμε παρακάτω