Συγκλονιστικοί Unsane.
Μιας και δεν έχω πάει ποτέ, μπορεί να μου δώσει κανείς εικόνα από Gazarte? Αν πάω για όρθιος, υπάρχει καλή οπτική; Είναι σαν συναυλιακός χώρος ή σαν μαγαζί (κάτι σαν μεγάλο μπαρ?) με σκηνή; Σκέφτομαι μήπως τιμήσω Billy Cobham.
Είναι κάτι ενδιάμεσο. Μπροστά από τη σκηνή έχει ορισμένες σειρές με τραπεζάκια και οι όρθιοι είναι ΠΙΣΩ από εκεί. Οπτική υπάρχει αν είσαι μπροστά-μπροστά στους όρθιους (δηλαδή αν πας πριν ανοίξουν οι πόρτες), είναι λίγο μακριά, αλλά είναι ΟΚ. Έχει και εξώστη, με τραπεζάκια πάλι. Ο εξώστης επεκτείνεται δεξιά και αριστερά (φαντάσουν τον κάπως σαν του Fuzz, σε μικρογραφία), κι έχει κι εκεί τραπεζάκια. Αν σκέφτεσαι για τραπέζι, ίσως είναι μια καλή λύση τα πλαϊνά του εξώστη. Επίσης, στο μαγαζί δεν καπνίζουν.
Μου είναι δύσκολο να σκάσω 50-60 ευρώ για τραπεζάκι, για αυτό σκέφτομαι για όρθιους (το 28αρι ελκυστικό αν μη τι άλλο). Θα δω τι θα κάνω. Το κάπνισμα δεν με απασχολεί αφού δεν καπνίζω και εφόσον τηρείται και από το μαγαζί και τον κόσμο η απαγόρευση, τότε ακόμη καλύτερα.
Κι εγω εχω παει Γκαζαρτε, ορθιος, ειναι κακη φαση νομιζω. Και ημουν και απο τους ψηλους σχετικα. Αλλα δεν ειχε σκηνη ψηλα επομενως στην καλυτερη εβλεπες τα κεφαλια των μουσικων. Απογοητευση.
Ψηνομαι κι εγω για Cobham, αλλα το 40αρι πεφτει λιγο βαρυ γμτ. Παντως σκεφτομουν για τραπεζακι στον εξωστη, πισω αλλα τι να κανουμε.
To ΣΚ πήγα για μία ακόμη φορά στο Horns Up Festival, ίσως το πιο τίμιο underground metal festival εκτός Αθηνών, εξαιρετική διοργάνωση, φιλική ατμόσφαιρα αλλά και ωραίο μέρος για να το συνδυάσει κάποιος με εξορμήσεις στα πέριξ των Τρικάλων. Εδώ η ματιά μου (με κείμενο και εικόνες) πάνω στην πρώτη μέρα
Τίμησα και εγώ φέτος Horns Up, μια χαρά περάσαμε, με το καλό θα είμαστε εκεί και του χρόνου. Όσες μπάντες είδα έπαιξαν πάρα πολύ καλά, ενώ ακόμα και μερικές που δεν με τρελαίνουν, την ίδρωσαν την φανέλα, έπαιξαν με όρεξη και δεν γινόταν να μην περάσεις όμορφα. Ωραίο κλίμα γενικά, πολύ συνεπής η διοργάνωση, ενώ και ο χώρος ήταν ιδιαίτερος και δίνει πόντους.
ΥΓ. Elixir μεγάλο πανηγύρι, έδωσαν ρεσιτάλ.
Ωραια περασαμε για αλλη μια φορα.Ειδαμε φιλους κ πανω κ κατω απο το σανιδι.Ωραιες οι μπαντες κ απ ολα τα ειδη.Κ καλο ηχο επισης φροντισαν να εχουν να παιδια.Μπυριτσα φτηνη επισης,να το λεμε αυτο.Κ εκει κ στο αφτερ παρτυ μαγαζι.
Αυτο που θα ηθελα ,οπως μου φαινεται κ ο chris, να γινει το λαιβ στο θεατρακι στο φρουριο,αν κ δεν ημουνα τις 2 φορες που εγινε εκει για να δω πως ηταν.Περσυ ηταν να γινει σε ανοιχτο χωρο,δεν θυμαμαι αν ειχαν κλεισει στο φρουριο,αλλα φαγαμε ακυρο λογω καιρου.Ελπιζω στο επομενο κ με μεγαλη μπαντα
ναι, ηταν πανεμορφα τις δυο χρονιες που εγινε στο φρουριο, ομως ειναι μεγαλο οικονομικο ρισκο γιαυτους και η επιστροφη στη Σουιτα ηταν μονοδρομος αφου ο καιρος ειναι απροβλεπτος ακομα και τους καλοκαιρινους μηνες
Τη δεύτερη μέρα του Horns Up ναι μεν χάσαμε τους Iron Void αφού δεν δεν έγινε η πτήση τους αλλά είχαμε μια εκπληκτική εμφάνιση από τους Dark Nightmare και μία απρόσμενη black ισοπέδωση από τους Σέρβους Svartgren.
Αναλυτικά για όλη τη μέρα έγραψα εδώ:
Ξέρει κανείς απο που βγαίνουν οι καλλιτέχνες μετα το live στο Fuzz?
Δεν έχω ιδεα.
Συνηθως απο τον παραλληλο δρομο σε αυτον που βρισκεται η εισοδος, προς Χαμοστερνας.
Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα σε όλους. Πήγε κανένας στο bazaar που γίνεται στο Ωδείο, με τους καλλιτέχνες της εγχώριας ροκ/hip hop σκηνής?
Αξίζει?
Τι τιμές έχει?
Καλη φαση ειναι για την βολτα, απο μερτς δεν τρελαθηκα, εφυγα με μια κιρκη μονο, 20 ευρα… τιποτα σπεσιαλ αλλα οχι και χασιμο χρονου
Θα ειμαι εκει κατα τις 7, αναλογα την κινηση, για καμια ωριτσα. Αν βρεθει κανεις, μπορει να στειλει μνμ εδω (και βλεπουμε).