ίσως να έχω μυθοποιήσει τις εμφανίσεις τους στα 90s αλλά χρόνια τώρα το βασικό θέμα των lost είναι πως δείχνουν να βαριούνται πάνω στη σκηνή, δε θα με πείραζε η μικρή διάρκεια αν υπήρχε λίγη σπίθα αλλά συνήθως δεν υπάρχει
Εγώ πάντως τους έκραζα πάρα πολύ, αλλά τις δύο τελευταίες φορές που τους είδα (Μαδρίτη το 2019 και την τελευταία στην Αθήνα), έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Είχαν παίξει μιάμιση ώρα και τις δύο φορές και από απόδοση νομίζω ότι ήταν αρκετά καλοί.
Άσχετη ιστορία που έχει σχέση με τη συναυλία του Robbie Williams.
Το Σαββατο το πρωί μου λέει φίλος ότι υπάρχουν δύο προσκλήσεις VIP για τη συναυλία αυτή στη Μαλακάσα. Μιλάω με ένα φίλο που του έστειλα αν ενδιαφέρεται μου λέει ότι αυτοί (4 άτομα) έχουν ήδη προσκλήσεις. Αφού στο ενδιάμεσο έφαγα πόρτα από άλλο φίλο που θα πήγαινε σε γάμο, παιρνω άλλον που ξέρω ότι ενδιαφέρεται και μου λέει ότι έχει ήδη δύο προσκλήσεις κι αυτός, VIP!
Εν τέλει δόθηκαν αλλού οι προσκλήσεις.
Και ρωτώ:
Εισιτήρια πληρώνει κανένας?
Εγώ πως και δε βρίσκω προσκλήσεις στα live που ενδιαφέρομαι?
Μελβινς. Αν δειτε μπλουζαρα The Band, είμαι εγώ (λογικά).
edit
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΩΡΕΕΕΕ
Εσενα σκεφτηκα οταν το εγραφα
Καλά, δεν το δένω και κόμπο ε
Μπορεί και να μην έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις ο άλλος οπαδός των Band στην Ελλάδα
καθαρά θέμα τύχης και ημέρας αν θα πετύχεις καλούς PAradise Lost
εγώ είμαι 2/4 φορες στην Αθήνα . Και ήταν ο λόγος που δεν πήγα στην προηγούμενη και ίσως δεν θα πάω και τον Δεκέμβρη
Παραδόξως όμως θα πάω να τους δω στα Χάνια . Απλά εκεί η φάση έτυχε, αφού θα πάω που θα πάω Χανιά εκείνες τις μέρες γιατί να χάσω το φεστιβαλ
Ωπ, αυτά είναι
Rebel αν κάτσει τελικά και πάω θα σε ψάξω
40 είναι; Στο τικετμαστερ τώρα είναι 35 τελική.
37.5 το ειχα δει σημερα που κοίταξα! Δεδομένου ότι οι epica έκαναν 27.5 μου φαίνεται λίγο ακραία η διαφορά
Αν φέρουν και My Dying Bride μαζί, και γίνει στα πλαίσια της αυτής περιοδείας, τότε θα αξίζει το 40άρι
Εδω Ypnillion
Αν είναι με Fish θα σε εκτιμήσει ο hopeto
Άρα αν δεν φέρουν και MDB μαζί, αξίζει 50αρι με αυτήν την λογική
Για Melvins που μαμήσανε σύμπαντα κανείς;!;!;!;
Εγω ασχημα στους Λοστ δεν εχω περασει ποτε παντως, ισως παραειμαι φαν για να ειμαι αντικειμενικος αλλα ακομα και στην συναυλια με τον Νικ σε αθλια κατασταση και ξυλοκαινες στον λαιμο για να αντεξει, που εκοψαν και τα encore, ασχημα δεν ειχα περασει. ΟΚ δεν ημουν ποτε στην λογιστικη “τοσα λεφτα, τοσο χρονο επαιξαν, α δεν ηταν καλα, αν επαιζαν 10 λεπτα παραπανω θα ηταν καλυτερα”, γενικα τις κρινω αλλιως τις συναυλιες.
Εννοειται οτι αν ερθουν με MDB κανονικα κομπλε θα ειναι απο τις πιο πολυαναμενομενες συναυλιες της ζωης μου. Icon και σαπορτ Bride μλκ μου, απο τα 90ς ονειρευομουν κατι τετοιο.
Αυτά είναι γνωστά , Marillion μόνο με Fish και Genesis μόνο με Gabriel
Hey εσύ πρόσεχε τι λες για τους MDB γιατί θα σε τη γκαμησω τη μπουφάν!
Hey εσύ πρόσεχε τι λες για τους MDB
Το μόνο που είπα είναι ότι δίνω άνετα 10 ευρώ για να ΜΗΝ παίξουν σαππορτ σε PL και να τους δω περισσότερο