Φοβερή συναυλία χτες στο Ηρώδειο από τον Αγγελάκα και τους 100° Κελσίου. Οι εκπλήξεις στο setlist με την ακουστική εκδοχή στο Αμνησία και το ηλεκτρικό encore με το Δε Χωράς Πουθενά θεωρώ ότι έκλεψαν την παράσταση, προσπαθώντας να ξορκίσουν όσους δεν πρόλαβαν να δουν κάποτε τις αυθεντικές εκτελέσεις τους. Πολύ ωραίος ήχος, η μπάντα είναι πλέον δεμένη και παίζει με κλειστά μάτια και οι εκτελέσεις-διασκευές στα τραγούδια του Αγγελάκα είναι (για 'μένα) ανώτερες από αυτές των δίσκων. Ο ίδιος ο Αγγελάκας πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει τα κόμπλεξ περί Τρυπών και φαίνεται ότι χαίρεται κάθε στιγμή την ώρα που παίζονται (αλλά και ζητούνται από τον κόσμο) τα τραγούδια του προηγούμενου συγκροτήματός του.
Pigsx7 πολύ καλοί, μακάρι κ σε κλειστό κάποια στιγμή. Melvins τα ισοπέδωσαν όλα, απόδοση, σετλιστ, δικαίωσαν την αναμονή χρόνων. Τo μπάσο του Steven McDonald χανόταν σε κάποια κομμάτια, ο ήχος γενικά έστρωσε μετά τα πρώτα κομμάτια. Dale Crover παρέδωσε drumming masterclass κ Buzz απλά μορφάρα. Ευχάριστο γεγονός η μεγάλη προσέλευση του κόσμου για Δευτέρα. Δε μπορώ να φανταστώ αν όλοι αυτοί θα χώραγαν σε κλειστό χώρο.
Να ξαναέρθουν συντομότερα ελπίζω!
Melvins. Μιλάμε για φοβερούς παίκτες, ειδικά ο drummer.
Στην αρχή ήταν μάπα ο ήχος και ανησύχησα, μετά το I want to hold your hand (Beatles) έστρωσε και ανάλογα το κομμάτι ήταν πιο δυνατά το μπάσο ή η κιθάρα αλλά γενικά και δυνατός και καθαρός ο ήχος.
Βαριοί, υπνωτικοί, λασπώδεις. Θα ήθελα αρκετά παραπάνο. Παίξαν 1 ώρα 20 λεπτά περίπου.
Αυτά εν ολίγοις.
Pigs άκουσα μόνο το τελευταίο κομμάτι οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Vodka Juniors είχαν κάποια καλα κομμάτια, συμπαθητικοί.
Όπως είπε και μια ψυχή, ποιοι Tool τώρα…?
Λογικά έτσι θα είναι
Πήγε κανείς Kim Gordon;
Πήγε . Άμα την είχαν χώσει να παίξει αντί για τους Vodka Juniors μαζί με τους Melvins, θα ήταν μια τρομερή μέρα, εγώ αυτό έχω να πω.
Θα φαω πολύ κράξιμο αν παραδεχθώ δημοσίως οτι γω πηγα κυρίως για τους vodka juniors?
Γιατί να φας κράξιμο ρε; Εγώ το είπα επειδή η Kim είναι ξένο όνομα και επειδή έπαιξε μόνο μια ώρα. Θα χωρούσε άνετα στη θέση των VJ, θα τραβούσε και κόσμο μια χαρά, όλα καλά θα ήταν. Αυτό σκέφτηκα χτες μόλις τελείωσε το live της.
Σωστός!
Star struck παντου - πετυχα Dua Lipa στη Σιφνο
Κάτι Ρουμάνοι και ένας Ολλανδός πέτυχαν Quintom Scenario στην Ζάκυνθο από όσο ξέρω
Και πως θα εβγαζαν αλλα 30 ευρω?
Χθες έπαιξαν οι Aristocrats στη Τεχνόπολη
αρχικά χάρηκα που ο κόσμος τίμησε
Η εμφάνιση τους ήταν συγκλονιστική και χορταστικοτατη
Όπως ανέφερε κι ένα παλικάρι σε συνομιλία και συμφωνώ και εγώ μέσα από τις εμπειρίες μου, ο Guthrie Govan ήταν χθες ο πιο καθαρός κιθαρίστας που έχουμε ακούσει ποτέ
Συνολικά ο ήχος ήταν μαγικός . Πεντακάθαρος , δυνατός και χωρίς περιττό ντιστορσιον , τόσο όσο . Κρύσταλλο
Παίξιμο από άλλο πλανήτη, με δυναμικές με όλα
Guthrie Govan μάγος , κόντεψα να σπάσω την κιθάρα μου όταν γύρισα σπίτι ( ίσως την κάψω τις δύσκολες μέρες του χειμώνα )
Marco Minnemann αδιανόητος ντράμερ, νομίζω έκανε αντίστοιχη ζημιά
Bryan Beller μεγάλη παικτουρα , εξαδάκτυλος , ανέλαβε τα ηνία στην επικοινωνία με το κοινό ( και οι άλλοι δύο ήταν βέβαια επικοινωνιακοί ) , μας ανέβασε τη διάθεση με τον καλύτερο τρόπο
Ένα τρίο τέρμα βιρτουόζων που δεν σταματάς να τους χαζεύεις
Να τους ξαναδούμε σύντομα
Έλληνας ο ηχολήπτης σε όλη την περιοδεία ε
To Melvins review που είναι;
Να σου γνωρισω εναν παλιο γνωστο, που πεταξε το μπασο στα σκουπιδια οταν ειδε/ακουσε πρωτη φορα Jack Bruce. Θα κανετε καλη παρεα στον παγκο του μπαρ οταν πινετε για να ξεχασετε.
Ολα θα γινουν…
Είχα κανονίσει αραγμα σπίτι και ταινία και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα φεστιβάλ εδώ στην περιοχή πάνω στα κατσαβραχα. Έπαιζαν λέει οι Panx Romana συγκρότημα με το οποίο δεν έχω καμία επαφή. Δεν ξέρω αν φταινε οι 25 μπύρες που ήπια η αν όντως είναι τόσο γαμάτοι πάντως πέρασα και γαμω. Και έπαιξαν μέχρι τις 3 το χάραμα με improve κομμάτια ενώ είχε τελειώσει το σετλιστ. Αυτά είναι τα ωραια
ΥΓ σκαρφαλωσαμε κάτι γκρεμούς επειδή ένας δεν ήθελε να πληρώσει ολόκληρο εισιτήριο για μια μπάντα που θα έβλεπε μιας και σκάσαμε μύτη αργά. Δεν το έχω ξανακάνει, δεν είμαι υπερήφανος αλλά ήταν και γαμω τις εμπειρίες