41%
Δεν ξέρω, όταν ανακοινώνουν ότι θα είναι 40 και τελικά είναι 45 κάτι αλλο παίζει.
Προφανώς ο promoter πιστεύει 2 πράγματα:
-
Ότι η τιμή ενός εισιτηρίου για τους BG το 2023 είναι εξόχως ανελαστική (λόγω πιστότατου fan base κυρίως + ότι ειναι headline show και όχι φεστιβάλ, όπως η τελευταία επίσκεψη τους), και αρα τον παίρνει να πλησιάσει το άνω ψυχολογικο threshold του price setting (για συναυλία τέτοιου βεληνεκούς προφανώς)
-
Ότι στην Αθήνα λόγω πολυπληθέστερου κοινού, θα καταφέρει να πιάσει το προσδοκώμενο αριθμό εισιτηρίων με υψηλότερη τιμή από ότι στη Θες/νίκη
Στον ίδιο χώρο οι Epica εχουν 30ε…και πριν μήνες που το πήρα εγώ είχε 26!
Το 45αρι είναι εξωφρενικό!
Κάποτε βλέπαμε Maiden με 50€ ή τόσο έκανε μια ολόκληρη μέρα Release ( και λιγότερο) …τώρα BG με 45€
Δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές τέτοιες τιμές για μεμονωμένα λαιβ
Ακριβως. Το 45αρι ειναι τιμη για μερα ενος φεστιβαλ, οχι για μεμονωμένη συναυλια. Ας σοβαρευτουν επιτελους.
9 Οκτωβρίου.
Κάποιος κος Devon Graves θα παίξει ακουστικό στο Κύτταρο. Έχει γραφτεί κάτι σχετικό;;;
Όλο το Bleeding λέει, συν κάτι άλλα, λέει…
Λέει τίποτα;
Μπααααα…
κάποιος να φέρει το Glenn Hughes δε βρέθηκε…
Φέρνουνε όμως τους Threshold στο Κύταρο το Νοέμβριο.
Οπα;;;;
Good news…
Θα είναι κανένας Frangelico εεε Fuzz εννοώ απόψε;
Συγγνώμη αλλά ειδικά η παρακάτω εκτέλεση - και μερικά τραγούδια τους γενικά - μου θυμίζει μπουζούκια
Ανοιξαν οι πορτες; Να πλησιασω;
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Κατά τις 21.00 με βλέπω.
Ελπιζω να ανοιξουν και τον εξωστη, μπας και εχουμε καμια ελπιδα να βλεπουμε καλα κι εμείς οι κοντές.
Επιτέλους καλός ήχος σε live.
“Είναι τρελός ο καραφλός"
Τον τρελαναμεεεεε! Φοβερος ηχος. Ημουν εξωστη πισω απο τον ηχοληπτη και ακουγοταν κρυσταλλο. Ηθελα να κλαψω απο χαρα.