Heir apparent τελικα ο δευτερος headliner του uth,πολυ καλη επιλογη. Τους ειχα χασει βλακωδως τις τελευταιες δυο φορες οποτε μια χαρα μου κατσε φετος.
Ελπιζω να.ακουσω το αγαπημενο μου another candle.
τα ειχαν σπασει στο προηγουμενο uth,απ τις καλυτερες εμφανισεις εβερ του φεστιβαλ
Φανταστικά νέα! Δεν περίμενα ότι θα έχω την ευκαιρία να ικανοποιήσω δύο από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα μου - Armored Saint, Heir Apparent - σε ένα διήμερο.
Εχμ, τώρα το πήρα είδηση, κυκλοφορεί νέος δίσκος Heir Apparent σε λίγες μέρες;
Monster Magnet 9/2 Αθήνα, 10/2 Θεσσαλονίκη. Ωραίο.
κυκλόφορει κ απο no remorse μαλιστα
Morgana Lefay το Σάββατο! Με sacred Steel και Doomocracy
Πηγες; Εντυπωσεις; Παλια παιξανε;
Σήμερα παίζουν εδώ (εκτός αν ο φίλος εννοούσε Θεσσαλονίκη, που δεν ξέρω αν παίζανε χτες).
Να πάτε, ήταν τίμιοι, ήθελα λίγο παραπάνω αλλα΄την ιδρώσαν τη φανέλα . Και σετ λιστ ικανοποιητικό για μένα. Βέβαια, περίμενα το the boon he gives αλλα έτσι είναι η ζωή
Μεγαλοι παιχτες οι Morgana Lefay. Φοβερα παιξιματα κ ηχος. Οτι θελαν κανανε. Τραβαγαν τα κομματια, σταματαγαν, επιταχυναν. Εντυπωσιακοι πραγματικα. Φωνη ιδια. Δαιμονισμενος. Κ εγω ηθελα παραπανω ρε γαμωτο. Στο τελος επαιξε ο κιθαριστας κ το ριφ του επους Dying Evolution, αλλα μας αφησε με το…στο χερι
5-6 Ιουλίου το Chania Rock Festival. Την Παρασκευή η πρώτη ανακοίνωση.
Ακυρώσανε οι Hallas από το into battle ρε γαμώ το θεό
Tarja στο Chania Rock Festival
Εν τω μεταξυ ερχονται οι unleashed να παιξουν μαζι με at the gates…κ εκεινη την ημερα φευγω για να δω τους μλκες τους slayer…Τι γκαντεμια ειναι αυτη…Αν το ηξερα θα κανονιζα να φυγω μια μερα μετα…Τους εχω δει βεβαια 2 φορες σε φεστ αλλα ηθελα κ σε κλειστο , να τους εχω κοντα…
Και οι unleashed μαζί με at the gates και memoriam, τι ωραίο πακετάκι που γίνεται. Τους είδα και στο lords of the land τον Απρίλιο , τους unleashed, και είναι πολύ ωραίοι live. Έτσι και αλλιώς θα πήγαινα αλλά τώρα ακόμα καλύτερα.
Tate στη σαλονικα το φεβρουαριο, παιζει ολο το operation mindcrime
Πιστευω να παιξει κ αθηνα. Σαν πολλα μαζευονται
Μην ενθουσιάζεσαι και τόσο. Είδα το πακέτο πέρυσι. Τέιτ φωνάρα, το Μάιντκραιμ δισκάρα αλλά η εμφάνιση ήταν λίγο τραγική. Η μπάντα που έχει μαζί του είναι και η μπάντα της κόρης του, πιτσιρίκια που αλλού πατούσαν κι αλλού βρίσκονταν. Ένα λαιβ που περίμενα πως και πως και ειλικρινά δεν ένιωσα το παραμικρό συναίσθημα. Νομίζω βέβαια ήταν και το πρώτο λαιβ του τουρ αλλα και πάλι.
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!
Είναι ένα από τα 5 πράγματα που ήθελα να ζήσω κάποια στιγμή στη ζωή μου!