Καλά ρε μαλάκες οι doors πενήντα πέντε λεπτά μόνο???
Εχουν καιρο να βγαλουν δισκο, ποσο να παιξουν;
To 2006 θέλει τα αστεία του πίσω
και είναι sold out! wtf?
Ρε γμτ βλεπω βιντεος των Frenzee και κριντζαρω φουλ
Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ κοπυ πειστ … δλδ θα δουμε μια cover μπαντα και μετα τη κανονικη.
Καλα παιζουν δε λεω, αλλα το να βγουν στη σειρα ειναι λιγο περιεργο. Τσπ για να δουμε.
Το ιδιο ειχε συμβει και με τους Helloween που την ημερα ειχαν ανοίξει οι " δεν θυμαμαι τωρα" που παιζαν ακριβως σαν Helloween
Gamma Ray;
Στο υποστεγο; Εκει παει κι εμενα το μυαλο μου.
Και τότε. Εγω μιλαω για το Release. Ενα ελληνικό γκρουπ ήταν, silent winter.
Sold out οι Riot V για σήμερα. Άντε καλά να περάσουμε!
Καλά θα περάσουμε. Μπάντα-εγγύηση
Τα έσπασαν!!
Εξαιρετική ενέργεια και όρεξη, ακόμα και με χάλια ήχο.
Από τις καλύτερες performers σήμερα και γενικά όλη η μπάντα στα ντουζενια της.
Χαμός από κάτω με τον κόσμο να διασκεδάζει / moshάρει ασταμάτητα!
Τρομεροί!
Την Πέμπτη το βράδυ μερικοί trve, λίγοι και καλοί, μαζευτήκαμε στο temple κι ακούσαμε τους Ιταλούς Forgotten Tomb, που έπαιζαν μαζί με τους Breeding the Shadows. Έπαιξαν κομμάτια κυρίως από το πρόσφατο άλμπουμ τους, Nightfloating. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να κλείσουν με cover, το “I wanna be your dog” από Stooges, αλλά νομίζω ότι ήταν μια καλή κίνηση για να κλείσουν μετά από τη ντουμίλα. Ήταν πολύ καλοί. Νομίζω πως τέτοιες μπάντες, που παίζουν καλά κι ας μην είναι τόσο γνωστές, αξίζει να τις στηρίζουμε. Δύσκολη βέβαια η Πέμπτη, γιατί ακολουθούσε η Παρασκευή, αλλά τιμήσαμε. Τα credits μου στους Breeding the Shadows, που ήταν ένα πολύ άξιο opening και είναι πολύ άξιοι γενικά.
Gamma Ray Αθήνα sold out
Δυσκολη βραδιά προμηνύεται δλδ
Θεσσαλονίκη έχει ακόμα και πιστεύω θα έχει μέχρι την ημέρα του live. Σχετικά μεγάλο το Principal για Gamma Ray εν έτη 2024 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος! Πάντως χτύπησα ticket σήμερα και ψάχνω καλή δικαιολογία ώστε να την κοπανήσω νωρίς εκείνη την ημέρα από τη δουλειά για να μην είμαι τελείως ψόφιος.