Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

επισης, για να μην ξεχνιομαστε, έσκασε και αυτό. Κοίτα πως τα έφερε η ζωή για να τους δούμε έστω και έτσι.

2 Likes

Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ που ενθουσιάστηκα περισσότερο με Savatage, παρά με Discharge.

5 Likes

Σορρυ εαν γραφτηκε αλλου για Riot , δεν το ειδα. Παιδες οι τυποι τα εσπασαμ πραγματικα ( για Σαλλονικα μιλαω). Παιχταραδες, φιλικοι με το κοινο και ενα live 2 ωρο που περασε νερακι ( και τεκιλα thnx Don :upside_down_face:). Ο ηχος δεξια που ημουν ηταν κακος, δεν ακουγα σχεδον καθολου σε μερικα τραγουδια τον Todd. Till next time shine on!!

Summary

4 Likes

image

1 Like

Θα είμαι υπερβολικός αν πω ότι ήταν φανταστικά σήμερα στους Evergrey;

2 Likes

ακραία ανακοίνωση. @antonis86antoniadis τι λέει;

2 Likes

Έβγαλε και δίσκο φέτος τούτος δω

1 Like

Και από τους καλύτερους στο είδος του για μένα, αν και μάλλον προτιμώ ντεμπούτο προς ώρας.

Ωραία πράγματα.

Εμενα μου αρεσει λιγο περισσότερο το καινούριο.

Γνησιος Δουβλινέζος αληταράς, καλλιτεχνάρα, τον αγαπώ. Κανει χαμό στα live.

1 Like

Ξέρω, δεν είναι ούτε Πανκ ούτε Μέταλ. Είναι κομμάτι της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Τα χάλκινα και κρουστά “Metallon”) με την εκπληκτική Βάσια Ζαχαροπούλου. (youtube links για όσους μπορεί να αναρωτιούνται) …και μια παιδική χορωδία.

ΕΡΧΟΜΑCTE ρε!

1 Like

Ωραιότατο και τίγκα fun το χτεσινό live των ιστορικών FRONT LINE ASSEMBLY, κάναμε το καθήκον μας με συν-χορευτή @Lupin.

Leeb διαχρονική μορφάρα, Fulber ήρεμη δύναμη, ιδέα δεν είχα ότι χρειαζόμουν τόσο ένα σχετικό event.

Τίμιο μπλιμπλίκι και φουλ ενέργεια από τον ARCHITECT, δεν πρόλαβα QUAL.

11 Likes

• Έλα μωρέ τώρα, πενηνταριζω σε λίγο, δεν με εκπλήσσει τίποτα

• DHG live

• ………

11 Likes

Καλά μας ξηγηθηκαν. Όνειρο(σκοπ)

πόση ωρα έπαιξαν? οριακά θα προλάβω αυριο εδω πανω…

1.40 αν δεν κάνω λαθος

Ναι, κάπου εκεί, 22.30-00:10 στο περίπου. Φανταστικό λαηβ-εμπειρια, περισσότερα αύριο

2 Likes

Τα ζύγισα, τα 'φερα από 'δώ, τα 'φερα από 'κεί, συνειδητοποίησα ότι η ξενέρα μου με τον Vicotnik όσον αφορά τις γκρίζες ζώνες που συνειδητά επιλέγει να κινείται τα τελευταία (πολλά) χρόνια όσον αφορά τη στάση του απέναντι στο ναζισμό σαν ιδεολογία και τις συνεργασίες με άτομα που τον ασπάζονται από εντελώς ανοιχτά μέχρι πιο “κρυφά”, με αποθαρρύνουν από το να τον απολαύσω live.

3 Likes

Τι ήταν αυτό που ζήσαμε στους Firewind σήμερα ρε;