Σορρυ εαν γραφτηκε αλλου για Riot , δεν το ειδα. Παιδες οι τυποι τα εσπασαμ πραγματικα ( για Σαλλονικα μιλαω). Παιχταραδες, φιλικοι με το κοινο και ενα live 2 ωρο που περασε νερακι ( και τεκιλα thnx Don
). Ο ηχος δεξια που ημουν ηταν κακος, δεν ακουγα σχεδον καθολου σε μερικα τραγουδια τον Todd. Till next time shine on!!

Θα είμαι υπερβολικός αν πω ότι ήταν φανταστικά σήμερα στους Evergrey;
Έβγαλε και δίσκο φέτος τούτος δω
Και από τους καλύτερους στο είδος του για μένα, αν και μάλλον προτιμώ ντεμπούτο προς ώρας.
Ωραία πράγματα.
Εμενα μου αρεσει λιγο περισσότερο το καινούριο.
Γνησιος Δουβλινέζος αληταράς, καλλιτεχνάρα, τον αγαπώ. Κανει χαμό στα live.
Ξέρω, δεν είναι ούτε Πανκ ούτε Μέταλ. Είναι κομμάτι της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Τα χάλκινα και κρουστά “Metallon”) με την εκπληκτική Βάσια Ζαχαροπούλου. (youtube links για όσους μπορεί να αναρωτιούνται) …και μια παιδική χορωδία.
ΕΡΧΟΜΑCTE ρε!
Ωραιότατο και τίγκα fun το χτεσινό live των ιστορικών FRONT LINE ASSEMBLY, κάναμε το καθήκον μας με συν-χορευτή @Lupin.
Leeb διαχρονική μορφάρα, Fulber ήρεμη δύναμη, ιδέα δεν είχα ότι χρειαζόμουν τόσο ένα σχετικό event.
Τίμιο μπλιμπλίκι και φουλ ενέργεια από τον ARCHITECT, δεν πρόλαβα QUAL.
-
Έλα μωρέ τώρα, πενηνταριζω σε λίγο, δεν με εκπλήσσει τίποτα
-
DHG live
-
………
Καλά μας ξηγηθηκαν. Όνειρο(σκοπ)
πόση ωρα έπαιξαν? οριακά θα προλάβω αυριο εδω πανω…
1.40 αν δεν κάνω λαθος
Ναι, κάπου εκεί, 22.30-00:10 στο περίπου. Φανταστικό λαηβ-εμπειρια, περισσότερα αύριο
Τα ζύγισα, τα 'φερα από 'δώ, τα 'φερα από 'κεί, συνειδητοποίησα ότι η ξενέρα μου με τον Vicotnik όσον αφορά τις γκρίζες ζώνες που συνειδητά επιλέγει να κινείται τα τελευταία (πολλά) χρόνια όσον αφορά τη στάση του απέναντι στο ναζισμό σαν ιδεολογία και τις συνεργασίες με άτομα που τον ασπάζονται από εντελώς ανοιχτά μέχρι πιο “κρυφά”, με αποθαρρύνουν από το να τον απολαύσω live.
Τι ήταν αυτό που ζήσαμε στους Firewind σήμερα ρε;
Παντως θα εκανα μια τραμπα Apollo με τον Herbie. Στο live Σαλονικα οταν ειπε κανα 2 δικα του εγινε της ποπης το καγκελο!
Ας γράψω δυο λογακια για το προχθεσινό live των Dodheimsgard στο Temple, δεν ήταν και ένα συνηθισμένο λαηβ σε κάθε περίπτωση και για εμένα ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα. Btw,
το Temple ήταν ασφυκτικά γεμάτο στον κάτω όροφο, λίγο πιο χαλαρά στον εξώστη.
Ξεκινώντας από τους Dodsferd, είχα μικρή επαφή με το υλικό τους, κάποιες ακροάσεις δίσκων τους πριν το λαηβ μόνο, αλλά λίγο η διάθεσή τους και ο καλός ήχος, λίγο το υλικό που είναι φτιαγμένο για λαηβ, old school BM με αρκετά trashy περάσματα, και πέρασα πάρα πολύ καλά όσο έπαιζαν.
Πάμε στους headliners. Ξεκινώντας από το σετλιστ, τίμησαν όλους τους δίσκους τους, συμπεριλαμβανομένου και του Satanic art EP, αλλά και του πρόσφατου LP των Doedsmaghird, με το εξαιρετικό Death of Time. Όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε λίγο παραπάνω βάρος στο τελευταίο αριστουργήμα τους το Black Medium Current, με τρία κομμάτια (et smelter, Interstellar nexus, it does not follow). Το live είχε πολύ καλή ροή, με τα διάφορα στυλ τους να εναλλάσσονται εξαιρετικα.
Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα ήταν αν η θεατρικότητα και η παρανοια που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του έργου τους θα μπορούσε να αποδοθεί ζωντανά. Και η απάντηση είναι ένα εμφατικό ΝΑΙ. Οι Dodheimsgard, όπως τους είδαμε την Παρασκευή, είναι μια μπάντα που όντας δεδομένα από τους ηγέτες του Avant garde ακραίου ήχου, το λαηβ τους όχι μόνο έβγαζε όλα όσα κάνουν στο studio, αλλά του έδινε και παραπάνω διαστάσεις.
Και τώρα κάπου εδώ νομίζω πρέπει να πούμε για το Vicotnik. O τύπος είναι Καλλιτέχνης, ζούσε την κάθε στιγμή, πραγματικά δεν χορταινες να βλέπεις πως απέδιδε τον κάθε στίχο από το κάθε κομμάτι. Και μιλάω για τη θεατρικότητα και εκφραστικότητα του, αλλά και φωνητικά ήταν εξαιρετικός, με την γαμάτη χροιά του και τις κυκλοθυμικες ερμηνείες του. Εξαιρετική ήταν και όλη η υπόλοιπη μπάντα και η κοπέλα που έκανε τα δεύτερα φωνητικά, οι πληκτραδες και γενικά το υλικό τους αποδόθηκε εξαιρετικά σε μια συναυλία που θα μείνει στη μνήμη για τη διαφορετικότητα και του υλικού τους και της καλλιτεχνικής προσέγγισης σε αυτό.
Λαηβ-εμπειρια, από αυτα που δεν ξεχνιούνται ποτέ.-