Με όλες τις μπάντες που έχουν ακυρωθεί . Θα γαμάει
Ρε φιρφιρούληδες, εσείς που πήγατε, ποιος είναι ο τύπος που “φόρεσε” τα παπούτσια του Henjo;
Kai μεγάλωσες κι εσύ.
Είναι ο κιθαρίστας των beast in black.
Ένα θα πω . Μην το χάσετε οι Αθηναίοι.
Ατέλειωτη γκαυλα. Αυτό π έγινε στο rebelion είχα χρόνια να το ζήσω σε live.
Rebellion… Οι παλιοσειρές να τα δίνουν όλα. Καραφλοί (παρών!) και ασπρομάληδες μια φωνή! Kai Θεός αλλά και αδερφός ταυτόχρονα - πώς γίνεται ρε μλκ- κι όμως γίνεται!
Kαλή φάση αλλά εξαερισμός μηδέν όντως και ο ήχος επιεικώς μέτριος εκεί που ήμουν.
Ένιωθες να ανεβάζουν τις κιθάρες και να τις κατεβάζουν όλη την ώρα, ανά διαστήματα ήταν τέρμα δυνατά τα ντραμς και οι κιθάρες στα σόλο και σε άλλα σημεία δεν άκουγες τίποτα από ρυθμικές. Ήμουν μπροστά σχετικά και δεξιά , έκλεινα τα αυτιά μου σε σημεία νόμιζα θα σπάσει το τύμπανό μου. Ίσως πρώτη φορά το κάνω αυτό σε λαιβ. Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά σε σχεδόν sold out show με 30 ευρώ εισιτήριο πρέπει να έχουμε και κάποιες απαιτήσεις.
Καλά περάσαμε όμως! Cheers!
Εύχομαι σήμερα να νιώσω όπως το 1997 που τους είδα πρώτη φορά. Πάμε ρε Kai θρησκεία!
Έτσι και παίξουν “Heading for Tomorrow” στην ολότητά του και με όλη του τη μεγαλοπρέπεια, να ξέρετε ότι γαμιέστε πατόκορφα όλοι όσοι θα είσαστε παρόντες.
Φιλικά πάντα.
Πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξαν πραγματικά best of με τα κλασικά τους κομμάτια με μεγάλη έμφαση σε land of the free.
Μοναδική άκυρη επιλογή το master και το dethrone tyrrany.
Στα φωνητικά ήταν άψογος ο ήχος… στις κιθάρες πράγματι μπουκωμένος ο ήχος τόσο στους gamma ray όσο και στα support!
Ο Frank Beck είναι πολύ ταιριαστός στον ήχο των gamma ray και με πολύ καλό έλεγχο της φωνής του.
Ο εξαερισμός ήταν άθλιος στην αρχή στο principal είχαμε γίνει μούσκεμα από την ζέστη… ενώ έσταζε και το ταβάνι. Στην πορεία σαν να βελτιώθηκε λίγο ο εξαερισμός.
Merch ειχαν η Gamma Ray; ενημερωστε και για τιμες εαν καποιος θυμαται. ευχαριστω.
O 15χρονος εαυτος μου ανυπομονει πολυ για σημερα, να ξανανιωσει ετσι οπως τοτε στο Αλσος το 1990.
Α ναι! All right!!!
Είχαν . Νομίζω στο 20 αρικο το t shirt
Το ξαναλέω να πάτε σήμερα όσοι το σκέφτεστε. Τρομερό κέφι όλη η μπάντα και θα δείτε τι χαμός θα γίνει στο rebellion! Πωω!!
Οχι πολύ ακριβά…25 ευρώ θυμάμαι εγώ, αλλά δεν με ενθουσίασε το σχέδιο και η ποιότητα.
Πωλούνται με βαριά καρδιά 2 εισιτήρια gamma ray για σήμερα Αθήνα λόγω ίωσης… όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μήνυμα… ευχαριστώ
Και ΓΑΜΩ το dethrone tyranny και χάρηκα που το είδα στο σετλιστ
κι εμένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι, δεν ξέρω γιατί ειπώθηκε αυτό.
Φτιαχτηκα ηδη. Heading for Tomorrow φουλ ή μισαδακι;
Πάνω από δέκα λεπτά σίγουρα, αν κόψαν τώρα κάτι δεν κατάλαβα.
ω να σου
Τι Λάρισσα και τι Gazarte ρε