Double post:
Mιας που ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να μαζευεται στο Αν για το πρωτο Επικ Λάιβ του 25, ας καθίσω εγώ να γράψω ένα σεντονακι για το τελευταίο Επικ Λάιβ του 24
- Ένα Μήνα αφότου έγινε, γιατί όχι;
Triumpher στο Κυτταρο
λοιπόν, την ημέρα των Χριστουγέννων με επικό κωλοκαιρο να δυσχεραίνει μεν κάπως τις μετακινησεις, αλλά ταυτόχρονα να ταιριάζει με το όλο επικό κλίμα της βραδιάς.
Ο χώρος, ισως αναμενόμενα λόγω ημέρας κ καιρικών συνθηκών, δεν γέμισε, αλλά ο κόσμος που παρευρεθηκε ήταν τόσο εμφατικά Παρών, που έφτανε να καλυψει κ όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν.
Οι Achelous ως το σχήμα που ανοιγε την βραδιά ήταν εντελώς ανεπιτηδευτοι κ ανετοι στη σκηνή, γουσταραν απειρα τα τραγουδια τους, κ ναι, το έβγαζαν αυτό, ακόμα κ σε τυπους σαν κ μένα, που δεν θα βάλω σπίτι μου ν ακουσω ευκολα τη συγκεκριμένη μπάντα (καθαρά λόγω προσωπικου γουστου - η μπάντα μια χαρά εξαιρετικη είναι σ αυτό που κάνει).
Οσες φορές τους έχω πετυχει λάιβ καταφέρνουν παντα να με κερδίζουν, οποτε από μένα είναι ξεκάθαρο ναι, για άλλη μια φορά.
Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, εδώ θα μπορούσα να παρεμβάλω τρελή σεντοναρα εκθειασμου συνολικά για το φαινόμενο Triumpher, αλλά θα προσπαθησω να μείνω εγκρατης.
(Μήπως κ καταφέρω να προλαβω τους Smoulder σημερα).
Τους είχα εκθειασει κ παλιοτερα, αλλά πραγματικα εκείνο το Χριστουγεννοβραδο ήταν όντως Κυριαρχικοι.
Ηχακλα, απίστευτη ένταση, όπως απαιτεί το υλικό τους, τέρμα γυαλισμενο μάτι, κ Ναι, ο Mars Triumph τα βγάζει αυτά τα screams κ στα λάιβ,με όλη τους τη λυσσα.
Όσο για τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο, την Απροκάλυπτη Μanowarίλα τους, οχι απλά δεν την κρυβουν, αλλά την κυματίζουν περηφανα.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για τις κλασικές επικ ντουμ επιρροές που συναντάει κανεις συνήθως στον χωρο.
Οχι. Εδώ μιλάμε για Λυσσα, ταχυτητες, ριφφαρες κ Πολεμική Μανία (με τίμιες τζουρες επικου μελωδικου black).
Για να μην αναφέρω στα Highlights ολο το Λάιβ, θα μνημονευσω το Blazing Circle (Ξεκάθαρα το Δικό τους Battle Hymn κ οχι μονο λόγω φινάλε) κ το ομώνυμο έπος από την δευτερη δισκαρα τους.
Όσο για την εμφάνιση του Σακαρου σε μια τιμιότατη εκτέλεση του King of A Stellar War, αλλά κ του Μεγάλου Abaddon για διασκευαρες σε Welcome to Hell κ στο Black Metal (όπου τα φωνητικά ανέλαβε κ παλι ο Σακης), έγινε απλά όλο το Κυτταρο όπα κ μαζέψαμε αναμνήσεις που θα μείνουν για χρόνια, νομίζω.
Ε κ κάπου εκεί, κλείσιμο με αναπολογητικό
Blood of my Enemies, κ το ομώνυμο της Μπάντας (Triumpher-υμνος) όπου πανω κ κάτω από τη σκηνή επικρατουσε κατάσταση αντιστοιχη με τη Σφαγή των Γερμανών στο Gladiator ( έτσι για να μείνω στο κλίμα).
Μεγάλη Βραδιά, μεγάλη Μπάντα on the Rise…
Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για Smoulder
(οι περισοτεροι που θα μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε αυτό θα είστε ήδη εκεί λογικά, όποτε see you in the battlefield - έτσι για να τερματίσω το γραφικομετρο)