είδα ότι το Arch ακύρωσε κανα δυο event το προηγούμενο Σαββατοκύριο λόγω “τεχνικών δυσκολιών”. το ένα μεταφέρθηκε στο Aux Club που με βάση τη διεύθυνση είναι ένα πρώην σκυλάδικο πίσω από το Arch -και φαντάζομαι αντίστοιχα σάπιο. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Λαλίστατος ήταν ![]()
Αυτά που έγραψες, πάνω-κάτω ![]()
Οταν ο καλυτερος δισκος σου εχει συνολικα 30 στιχους μεσα, οριζεις ενα στανταρ θα πω ως φανμποης.
Στα εξηγω καλα;
Με πρόλαβες
Σουτάρω και πασαρω πιο γρηγορα και απ την σκια μου.![]()
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή:
Τριήμερο γλέντι προμηνύεται το π/σ/κ, έχω χρόνια να πάω back to back σε συναυλίες (και μάλιστα τόσες!). Όποιος παραστεί στα παραπάνω, ας με σκουντήξει να πιούμε κανά μπυράκι
![]()
0/3
Τα ειχαμε πει ηδη ουτως ή άλλως εμείς, αλλά ναι,
3/3
![]()
Ρε φίλε πάλι Prodigy? Πόσες φορές έχουν έρθει αυτοί;
Γιατί δεν φέρνουν ΝΙΝ και Marilyn Manson που έχουν να έρθουν κάτι αιώνες;
Τι ωραια μπαντα οι Unto Others ρε παιδια; Γεματο μου φανηκε το Temple στο οποιο πηγα πρωτη φορα! Περασα τρομερα. Απο τα live που εχω καταευχαριστηθει χωρις να βαρεθω δευτερολεπτο!
Αντίο κόσμε.
Το άνοιξα σε τοπικ
Τρομερά ορεξάτοι οι γερόλυκοι Destruction χθες βραδυ στο gagarin, ομολογώ πως δεν τους ακολουθούσα τα τελευταία (πολλά) χρόνια και συνήθως βαριόμουν και όταν τους πετύχαινα ζωντανά σε κάποια φεστιβάλ, οπότε ναι, είχα χαμηλές προσδοκίες.
Άψογο live συνολικά πάντως, μιας και ήταν εξαιρετικοι οι Leatherhead και Yoth Iria (και οι δυο με φοβερές φρέσκιες δουλειές by the way), που άνοιξαν τη βραδιά σε ένα sold out club
Μερικά βιντεάκια:
DESTRUCTION – mad butcher @Gagarin205
YOTH IRIA – hermetic code @Gagarin205
LEATHERHEAD – into the werewolf’s lair @ Gagarin205
Στο facebook διάβασα για eyehategod στις 25/5
Τούμπανη έχει μπει η χρονιά από ανακοινώσεις
![]()

Ρε αληθεια τωρα, θα βγουν οικονομικα ολες αυτες οι συναυλιες πριν αρχισουν τα οργανα του καλοκαιριου; Και μετα απο αυτα;
Να πούμε επίσης πως το παραπάνω πακέτο με τους 1349, Ruins of Beverast κτλ θα έχει γενική προπώληση 30 ευρώ. Παράδοξο για την εποχή και υπερτίμιο σε κάθε περίπτωση.