Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Double post:

Mιας που ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να μαζευεται στο Αν για το πρωτο Επικ Λάιβ του 25, ας καθίσω εγώ να γράψω ένα σεντονακι για το τελευταίο Επικ Λάιβ του 24

• Ένα Μήνα αφότου έγινε, γιατί όχι;

Triumpher στο Κυτταρο
λοιπόν, την ημέρα των Χριστουγέννων με επικό κωλοκαιρο να δυσχεραίνει μεν κάπως τις μετακινησεις, αλλά ταυτόχρονα να ταιριάζει με το όλο επικό κλίμα της βραδιάς.
Ο χώρος, ισως αναμενόμενα λόγω ημέρας κ καιρικών συνθηκών, δεν γέμισε, αλλά ο κόσμος που παρευρεθηκε ήταν τόσο εμφατικά Παρών, που έφτανε να καλυψει κ όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Οι Achelous ως το σχήμα που ανοιγε την βραδιά ήταν εντελώς ανεπιτηδευτοι κ ανετοι στη σκηνή, γουσταραν απειρα τα τραγουδια τους, κ ναι, το έβγαζαν αυτό, ακόμα κ σε τυπους σαν κ μένα, που δεν θα βάλω σπίτι μου ν ακουσω ευκολα τη συγκεκριμένη μπάντα (καθαρά λόγω προσωπικου γουστου - η μπάντα μια χαρά εξαιρετικη είναι σ αυτό που κάνει).
Οσες φορές τους έχω πετυχει λάιβ καταφέρνουν παντα να με κερδίζουν, οποτε από μένα είναι ξεκάθαρο ναι, για άλλη μια φορά.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, εδώ θα μπορούσα να παρεμβάλω τρελή σεντοναρα εκθειασμου συνολικά για το φαινόμενο Triumpher, αλλά θα προσπαθησω να μείνω εγκρατης.
(Μήπως κ καταφέρω να προλαβω τους Smoulder σημερα).

Τους είχα εκθειασει κ παλιοτερα, αλλά πραγματικα εκείνο το Χριστουγεννοβραδο ήταν όντως Κυριαρχικοι.

Ηχακλα, απίστευτη ένταση, όπως απαιτεί το υλικό τους, τέρμα γυαλισμενο μάτι, κ Ναι, ο Mars Triumph τα βγάζει αυτά τα screams κ στα λάιβ,με όλη τους τη λυσσα.

Όσο για τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο, την Απροκάλυπτη Μanowarίλα τους, οχι απλά δεν την κρυβουν, αλλά την κυματίζουν περηφανα.

Αλλά εδώ δεν μιλάμε για τις κλασικές επικ ντουμ επιρροές που συναντάει κανεις συνήθως στον χωρο.
Οχι. Εδώ μιλάμε για Λυσσα, ταχυτητες, ριφφαρες κ Πολεμική Μανία (με τίμιες τζουρες επικου μελωδικου black).

Για να μην αναφέρω στα Highlights ολο το Λάιβ, θα μνημονευσω το Blazing Circle (Ξεκάθαρα το Δικό τους Battle Hymn κ οχι μονο λόγω φινάλε) κ το ομώνυμο έπος από την δευτερη δισκαρα τους.

Όσο για την εμφάνιση του Σακαρου σε μια τιμιότατη εκτέλεση του King of A Stellar War, αλλά κ του Μεγάλου Abaddon για διασκευαρες σε Welcome to Hell κ στο Black Metal (όπου τα φωνητικά ανέλαβε κ παλι ο Σακης), έγινε απλά όλο το Κυτταρο όπα κ μαζέψαμε αναμνήσεις που θα μείνουν για χρόνια, νομίζω.

Ε κ κάπου εκεί, κλείσιμο με αναπολογητικό
Blood of my Enemies, κ το ομώνυμο της Μπάντας (Triumpher-υμνος) όπου πανω κ κάτω από τη σκηνή επικρατουσε κατάσταση αντιστοιχη με τη Σφαγή των Γερμανών στο Gladiator ( έτσι για να μείνω στο κλίμα).

Μεγάλη Βραδιά, μεγάλη Μπάντα on the Rise…

Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για Smoulder
(οι περισοτεροι που θα μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε αυτό θα είστε ήδη εκεί λογικά, όποτε see you in the battlefield - έτσι για να τερματίσω το γραφικομετρο)

9 Likes

Μερικές, ελάχιστες λέξεις παραπάνω από τον Bones για τσιτάτα ανάμεσα στις κραυγές.

7 Likes

είδα ότι το Arch ακύρωσε κανα δυο event το προηγούμενο Σαββατοκύριο λόγω “τεχνικών δυσκολιών”. το ένα μεταφέρθηκε στο Aux Club που με βάση τη διεύθυνση είναι ένα πρώην σκυλάδικο πίσω από το Arch -και φαντάζομαι αντίστοιχα σάπιο. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Λαλίστατος ήταν :smile:

Αυτά που έγραψες, πάνω-κάτω :stuck_out_tongue:

3 Likes

Οταν ο καλυτερος δισκος σου εχει συνολικα 30 στιχους μεσα, οριζεις ενα στανταρ θα πω ως φανμποης.

Στα εξηγω καλα;

1 Like

2 Likes

Με πρόλαβες

1 Like

Σουτάρω και πασαρω πιο γρηγορα και απ την σκια μου.:joy:

3 Likes

Παρασκευή:

Σάββατο:

Κυριακή:

Τριήμερο γλέντι προμηνύεται το π/σ/κ, έχω χρόνια να πάω back to back σε συναυλίες (και μάλιστα τόσες!). Όποιος παραστεί στα παραπάνω, ας με σκουντήξει να πιούμε κανά μπυράκι :kissing_heart: :beers:

6 Likes

0/3

5 Likes

Τα ειχαμε πει ηδη ουτως ή άλλως εμείς, αλλά ναι,
3/3
:beers:

3 Likes

Ρε φίλε πάλι Prodigy? Πόσες φορές έχουν έρθει αυτοί;

Γιατί δεν φέρνουν ΝΙΝ και Marilyn Manson που έχουν να έρθουν κάτι αιώνες;

3 Likes

Τι ωραια μπαντα οι Unto Others ρε παιδια; Γεματο μου φανηκε το Temple στο οποιο πηγα πρωτη φορα! Περασα τρομερα. Απο τα live που εχω καταευχαριστηθει χωρις να βαρεθω δευτερολεπτο!

6 Likes

9 Likes

Αντίο κόσμε.

5 Likes

Το άνοιξα σε τοπικ

Τρομερά ορεξάτοι οι γερόλυκοι Destruction χθες βραδυ στο gagarin, ομολογώ πως δεν τους ακολουθούσα τα τελευταία (πολλά) χρόνια και συνήθως βαριόμουν και όταν τους πετύχαινα ζωντανά σε κάποια φεστιβάλ, οπότε ναι, είχα χαμηλές προσδοκίες.
Άψογο live συνολικά πάντως, μιας και ήταν εξαιρετικοι οι Leatherhead και Yoth Iria (και οι δυο με φοβερές φρέσκιες δουλειές by the way), που άνοιξαν τη βραδιά σε ένα sold out club

Μερικά βιντεάκια:
DESTRUCTION – mad butcher @Gagarin205
YOTH IRIA – hermetic code @Gagarin205
LEATHERHEAD – into the werewolf’s lair @ Gagarin205

10 Likes

Στο facebook διάβασα για eyehategod στις 25/5

Τούμπανη έχει μπει η χρονιά από ανακοινώσεις

2 Likes

:bangbang: :bangbang:
I made all the MGS Status UI, and there is the FINAL.gif version for you guys : r/metalgearsolid

2 Likes

11 Likes