Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

ερχομαι λιγο να αναφερω το εξης.
παρατηρησα μια drone φωτογραφια απο το προχθεσινο λαιβ στην μονη λαζαριστών και θελω να σχολιασω το εξης που δεν το ειχα προσεξει την ωρα του λαιβ.
3 μπαρ.
στην μονη λαζαριστών ρε φιλε.
για να μπορουν να εξυπηρετηθουν ολοι οσο το δυνατον πιο ευκολα και γρηογορα.
στην κατερινη πριν 3 μηνες στους savatage ειχαμε 1 μπαρ(?) και φταναμε σε σημειο να μας σερβιρουν μπυρακια μεσα απο κουλερ…
αντε παλι τα θυμαμαι και μου ανεβαινει η πιεση γαμω τα χωραφια μου μεσα…

συνεχιστε.

6 Likes

Ειναι πειραμα, προχωραμε.

Δεν φτάνει που σας έδωσε ο τεράστιος αυτός άνθρωπος την δυνατότητα να δείτε από κοντά την ελληνική επαρχία, γκρινιάζετε κιόλας… τι αχάριστοι που είστε ρε :stuck_out_tongue:

4 Likes

Α ρε Barlow…

1 Like

Πολύ κλάμα χτες. Ρόδον 2025

5 Likes

Εδώ ξεκινάει από 7/4 :unamused:

Την Τρίτη που μας πέρασε απολαύσαμε στο gagarin τους Twin Tribes από το Texas. Η μπάντα αυτή είναι μία από τις καλύτερες darkwave μπάντες που έχω ακούσει κι επειδή πέρυσι δεν είχα πάει να τους δω, πήγα φέτος. Το χάρηκα, ήμουν ανάμεσα σε κόσμο που είχε πάει για ν’ ακούσει μουσική, δεν έβλεπες φασαίους. Το πιο όμορφο ήταν ότι μία κοπέλα από το κοινό στο τέλος χάρισε μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα στον τραγουδιστή, μάλλον παίρνοντας αφορμή από τον στίχο “you’re like a rose in a cauldron of thorns” από το πολύ γνωστό τους τραγούδι “cauldron of thorns”. Άλλωστε το άξιζαν, γιατί είναι καταπληκτικοί, έχουν άρτιες συνθέσεις και πολύ καλή χρήση των εφέ στη μουσική τους. Πραγματικά κάποια συγκροτήματα εκτός της μέταλ έχουν μία μαγική συνταγή να σε κερδίζουν.

8 Likes

4 αλμπουμ βλεπω. Πες ενα.

Μια συναυλία που σίγουρα θα πήγαινα …αν την είχα πάρει χαμπάρι :frowning_face:

Κι επειδή νομίζω δεν έχει αναφερθεί κάπου ο ερχομός τους…

4 Likes

ξεκίνα με το τελευταίο, το Pendulum.

1 Like

Τι πεθερά που λέτε πιο πάνω, μαϊντανός κινδυνεύει να γίνει.

Ceremony θα έλεγα εγώ, έχει και το Fantasmas που ήταν το κομμάτι που τους ανακάλυψα

2 Likes

Μια που το ανέβασε, μια που το κατέβασε

9 Likes

ελπίζω να μην έχει κάτι ενδιαφέρον από κάτω για να μην αναγκαστώ να πάω :stuck_out_tongue:

1 Like

Μάλλον θα είναι στη μια από τις δύο συναυλίες…

1 Like

3 Likes

Είδα σε μια ανάλυση της συναυλίας της Αθήνας,για την απόδοση της μπάντας του barlow,για τον vidales ότι έκανε μαμουνιες και δεν έπαιζε τα parts του schaffer ίδια,δεν το παρατήρησα είναι η αλήθεια στη Μονή Λαζαριστών αυτό,αν κάποιος κατάλαβε κάτι ας πει.

Από 29:20’ συγκεκριμένα και το εξηγεί και με κιθάρα.

2 Likes

Και επίσημα πλέον.

6 Likes

Μήπως είδε κανείς τον σβέρκο μου στο Gagarin; :thinking:

3 Likes