Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Για τέτοια live σαν το σημερινό θυσιάζω όλα τα ταξίδια που έχω κάνει για να δω Metallica κ.ο.κ.

2 Likes

Καλημέρα κόσμε

10 Likes

είδα την παρακάτω φωτό των rhapsody από mamoth fest. Ερώτηση. Σε τι venue γίνετε και πόσους χωράει. Υπάρχουν πάνω από 50-60 άνθρωποι στο κοινό?

Οχι εχει αριστερα κ δεξια. Εγω πχ ημουν απο τη μερια του Alex. Φαντασου το σαν εαν Π.

1 Like

Nothing goes on unless Griselda are involved

Επειδή έρχονται για live οι Weather System, θυμίστε μου λίγο, ο κακός Anathema είναι ο άλλος και όχι ο Daniel , ή τα μπερδεύω;

Ο αμφιλεγόμενος Anathema είναι ο Daniel που έρχεται ως Weather Systems.

3 Likes

Τι σημαίνει κακός; Παρ’ όλα όσα λέγονται για την προσωπικότητα ή τις συμπεριφορές ή τα όποια αξιόποινα μπορεί να έχει κάνει, είναι αυτός που έγραφε την πλειοψηφία της μουσικής και των στίχων, τουλάχιστον σίγουρα μετά τη φυγή του Patterson. Οπότε αυτή τη στιγμή, είναι ό,τι πιο κοντά στο πρώην συγκρότημα μπορείς να δεις.

1 Like

Κάτσε λίγο να αντιστρέψουμε λίγο την πρόταση για να βγάλει και λίγο νόημα:

Αισθάνομαι λίγο καλύτερα.

6 Likes

223

3 Likes

Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι ακόμα και πίσω στο μακρινό 2002 (ή κάπου εκεί), ήταν ο πιο αντιπαθητικός από το συγκρότημα. Και αυτό δεν άλλαξε όσες φορές τον είδα εκτός σκηνής.

Από εκεί και πέρα, ναι, υπάρχουν οι φήμες, αλλά νομίζω δεν έχει καταδικαστεί για κάτι. Και θέλω να πιστεύω ότι η βρετανική δικαιοσύνη είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ελληνική. Οπότε μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου, δεν υιοθετώ.

Δεν ξέρω, φιλοσοφική ερώτηση. Εγώ πάντως πήρα άμεσα απάντηση από το φόρουμ στο ποιος εκ των δύο έρχεται και κατέληξα στο αν θα πάω ή όχι.

1 Like

Σίγουρα όχι κακός μουσικός αλλά η απόφαση κάποιου να μην παρακολουθήσει μια συναυλία μπορεί να είναι για χίλιους δύο λόγους πέραν του αν ο μουσικος η το σχήμα είναι ταλαντούχα.

Οι Anathema διαλύθηκαν γι’ αυτό (χωρίς να το λένε ξεκάθαρα αλλά έγινε ελάχιστο διάστημα αφότου είδαν φως τα allegations, και μέχρι και τα ίδια του τα αδέρφια δεν θέλουν μουσική σχέση μαζί του), να θυμίσουμε.

Όταν βγαίνουν άντρες και μιλάνε για δικαιοσύνη να δικαιώνει κατηγορίες βιασμού / παρενόχλησης λες και δεν μπορείς με μία μισάωρη βιβλιογραφική έρευνα να δεις ότι τα συγκεκριμένα εγκλήματα δεν φτάνουν τη δικαιοσύνη ούτε στο 5% και από αυτό ούτε το 10 δεν έχει επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί, λίγο συγχίζομαι ε. Και όχι, παντού η δικαιοσύνη είναι corrupted και βασίζεται σε δικηγορικές αψιμαχίες πολύ περισσότερο παρά στο πραγματικό δίκαιο, η Βρετανία δεν είναι εξαίρεση.

11 Likes

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω.

Στο καθαρά μουσικό κομμάτι, ο Vinnie έχει πει ότι το σκεφτόταν τα τελευταία χρόνια να αποχωρήσει. Αυτό, συν πανδημία, συν οικονομικά προβλήματα, μάλλον έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο στη διάλυση του συγκροτήματος. Αν δεν κάνω λάθος, οι όποιες φήμες φούντωσαν μετά τη διάλυση (indefinite hiatus σύμφωνα με τα λεγόμενά τους).

Αποτυχημένο το quote σου μαν μου. Πλήρως.

4 Likes

Γιατί δεν μπορείς. Δεν σου είπαμε να πιστέψεις τα allegations, απλά βρες καλύτερο επιχείρημα από το “δεν καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη”, το οποίο και κρίνεται.

Και κάνεις λάθος, τα allegations ήταν νωρίτερα.

6 Likes

Κι εγώ είμαι μέγιστη φαν των Anathema, αλλά δεν μιλάμε απλά για έναν κακό χαρακτήρα. Μιλάμε για επαναλαμβανόμενες φήμες για ψυχολογική κακομεταχείρηση συντρόφων και για χοντρές μπηχτές Paterson για πιθανό ποινικό αδίκημα. Εάν μιλάγαμε απλά για έναν σνομπ καλλιτέχνη, μπορεί να έλεγα κι εγώ ένα “δεν βαριέσαι, ας πάω”. Πλέον δεν μπορώ να στηρίξω έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή έκανε παλιά μουσική που μου άρεσε. Θα κρατήσω τη μουσική και θα πάω παρακάτω.

7 Likes

Είναι λάθος το quote μου και όχι η επίθεση λόγω φύλου. Οκ.

Μην ανησυχείς γλυκούλη μου, οι γυναίκες που βγαίνουν με τα ίδια επιχειρήματα με εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο!

ps, δεν υπάρχει αντίστροφη πατριαρχία

2 Likes

Ασχετο λιγακι με την κουβεντα αυτο, κι ας ειναι αληθινη δηλωση.

Δεν στερειται κανενας ανθρωπος το δικαιωμα να εκφρασει αποψη επειδη ειναι αντρας, γυναικα, ρινοκερος ή furry lover ξερω γω. Ουτε καταπιεζει κανεναν καποιος μονο και μονο επειδη γεννηθηκε αντρας.

Ουτε το να εχει καποιος εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη γενικοτερα και το να θελει να πιστευει πως οι θεσμοι λειτουργουν ειναι λογος για τον οποιον πρεπει να ακυρωνουμε την αποψη του.

Σημειωτεον, δεν συμφωνω με την αποψη του Raziel και την αντιμετωπιση του, και ειμαι σχεδον πεπεισμενος πως ο Danny Cavanagh ειναι τουλαχιστον προβληματικο ατομο με πολλα πταισματα (ή και χειροτερα) στην καλυτερη, εως ατομο που εχει αρρωστημενες σεξουαλικες προτιμησεις και ειχε επαφη με παιδικο πορνο στην χειροτερη.

Παρεμπιπτοντως, γιατι πολλα γραφτηκαν, δεν εχει κατηγορηθει απο κανεναν για βιασμο απο οσο ξερω. Δεν γνωριζω τι εχει γινει περι κακομεταχειρισης συντροφων, ισως καποιος εχει link ή καποια αξιοπιστη πηγη (κι οχι καποιο post στο reddit ε). Βεβαια προσωπικα δυσκολευομαι να αποφασισω αν ειναι χειροτερη η κακομεταχειριση συντροφου απο παιδικο πορνο. Οπως και να χει, ειναι σχεδον σιγουρο οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Απο κει και περα καλο θα ηταν να βγει και καποιος με αποδεικτικα στοιχεια για οτιδηποτε εχει κανει ή εχει στην κατοχη του ο Danny.