Έχουν οι γυναίκες χιούμορ?

Εχουν.
Θυμάμαι ένα ποστ περί “εσωτερικού” και “εξωτερικού” χιούμορ και συμφωνώ. (είναι λίγο ηλίθιες οι 2 λέξεις, αλλά you know what I mean).
Αυτό δεν ισχύει πάντα έτσι?

Μια γυναίκα έχω γνωρίσει να έχει “εξωτερικό” χιούμορ, αυτή που μου έκανε γερμανικά στην 1η λυκείου, Δήμητρα είσαι θεά ρε, και γαμώ του τύπους, :respect:

ωραία, άρα καταλήξαμε πως οι γυναίκες έχουν χιούμορ…

…στην Αμερική !! :lol::lol::stuck_out_tongue:

E κάπως έπρεπε να το αντισταθμίσουν

Μερικές γυναίκες όχι απλώς έχουν χιούμορ - είναι ο ορισμός του!!! Απλώς για να το καταλάβεις πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν που συνοδεύουν!

4 χρονια,ενα ποστ.Σε σουπερ τοπικ.
Γαμας:!:

Είδες βρε τι αίσθηση του χιούμορ που έχω!?!?
και πού να με έβλεπες στο πάρτυ την Παρασκευή! :lol:

Ο φεμινισμος σου σε ωθησε στα ακρα νομιζω και ποσταρες.

Ξέρεις πολλές φεμινίστριες που ντύνονται Angus Young τις αποκριές?!? :slight_smile:
Τέλος πάντων, δοκάρι φίλε!

Μπα,σεντρα ηταν,ουτε καν σουτ.Αρα και το δοκαρι επιτυχια ειναι.

Πάντως η Βαμπιρέλλα πρέπει να είναι η πρώτη που πρώτα ήρθε σε πάρτυ και μετά πόσταρε στο ρόκιν!!! :lol:

(Δεν ξέρω κατά πόσο μας τιμάει αυτό βέβαια… :p)

ε καλως την δεχτήκαμε λοιπόν, δεν καταλαβαίνω προς τι το όλο -οφφτοπικ - σκηνικό !

Joking(.gr)

Η εμφάνιση στο πάρτυ ήταν πιλοτική! αναγνωριστική πτήση… και μετά την έγκριση λοιπόν, αποφάσισα ότι αν είναι να αρχίσω από κάπου ας αρχίσω από ένα topic “αστείο”!

Καλώς σας βρήκα!!!

δηλαδή?

Βρε αν δεν εχουν οι γυναικες χιουμορ τοτε ποιος εχειι?Αλλα ας μην αρχισουμε τα φεμινιστικα για να το δικαιολογησω και να δειτε οτι το λεω αντικειμενικοτατα.Ανοιξτε τοπικ του στυλ “ειναι οι γυναικες κατινες?” και θα σας απαντησω με ολη μου την ειλικρινια οτι τουλαχιστον στον τοπο που γεννηθηκα εγω γνωρισα το κατιναριο ολου του κοσμου.Εκτοτε κανω παρεα μονο με αντρες.Οριστε,βγηκα εντελως εκτος θεματος!!!#-o

:lol::lol::lol: Καταπληκτική φωτό!!!
Φυσικά οι γυναίκες έχουν χιούμορ…θέλει και ρώτημα; Πάρτε παράδειγμα εμένα :tomato::tomato::tomato:

φίλος που ζει στις ΗΠΑ με πήρε χθες τηλ για να με ενημερώσει πως συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα κ συμφώνησαν πως μάλλον… δεν έχουν.

bump λοιπόν για να μας πει κ καμία (κανένας) άλλος τπτ πάνω στο θέμα…

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω να σταματησω να γελαω με τον τιτλο…αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτή τη στιγμή 46 users on line, κανείς τους δεν είναι γυναίκα. Ή οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ ή οι άνδρες σε αυτό το φόρουμ κάποτε είχαν κακό.

Δείτε τη θετική πλευρά όμως. Τώρα μπορούμε να μιλάμε για μπάλα και στο off topic!

Αι γυναίκαι να πάνε στην κουζίνα τους και στο Χατζηγιάννη τους και να αφήσουν το χιούμορ και το ΜΑΙΤΑΛ για εμάς.

Ευχαριστώ.