Έχουν οι γυναίκες χιούμορ?

:stuck_out_tongue:

Eίναι μεν αφελής, αλλά παραμένει γενίκευση. Η οποία είναι από μόνη της αφελής. Ε; :-s Πλεονασμός, τέλος πάντων.

Δεν το πήραμε σοβαρά (δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστς οπότε δεν παίρνω όρκο), τη γνώμη μας λέμε :slight_smile:

εντάξει αυτό ήταν προφανές, γι’αυτό κ εγώ δεν σε παρεξήγησα :wink:

εχουμε χιούμορ… εσείς δεν το καταλαβαίνετε…[-X [-X [-X [-X

:stuck_out_tongue:

ολες οι γυναικες πασχουν απο εναν παλιμπαιδισμο… οταν ομως τις πλησιασεις βγαζουν απο μεσα τους το θηριο… τα συμπερασματα δικα σας

:-s :-s

εμεινες αλαλη ε?

Βασικα χωρις να ειμαι επιστημονας βεβαια εχω να πω οτι και οι περισσοτεροι αντρες νομιζουν οτι εχουν χιουμορ.Ειναι αυτο που λεει ο μοντεχριστο δλδ…Οι περισσοτεροι αντρες συνηθως λενε καφριλες και βρισιες και τις θεωρουν παρα πολυ αστειες…Ναι ειδικα οταν υπαρχουν κοπελες μπροστα ειναι παρα πολυ αστεια ολα αυτα παιδια:wink: …
Οσο για τις γυναικες συμφωνω οτι δεν εχουν χιουμορ…Εκτος απο μερικες…Αυτες εχω να πω οτι ειναι και πιο ευχαριστες.Οπως και εκεινες που καταλαβαινουν η εστω ανεχνται το δικο σου χιουμορ.Δεν τις αντεχω τις και καλα σοβαρες…

εσύ τους βγάζεις το θηρίο,προνομιούχε8)

Δεν το’ ξερα οτι το χιουμορ παει αναλογα με το φυλο και οχι με το χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του καθενος.:stuck_out_tongue: Εχω μια φιλη που ειναι αφασία. Εγω πιστευω οτι γενικα ΛΙΓΟΙ ειναι εκεινοι που διαθετουν καλο χιουμορ. Ειτε ανδρες ειτε γυναικες!

Αχ, αυτα τα στερεοτυπα!!:stuck_out_tongue: Εισαι γυναικα? Τοτε δεν εχεις χιουμορ, βαφεις τα νυχια σου ολη την ωρα, η μονη σου ανησυχια ειναι αν θα πετυχει το ντεκαπαζ,διαβαζεις cosmopolitan, μιλας στο τηλεφωνο συνεχως, ρωτας το boyfriend που βαδιζει αυτη η σχεση και σιχαινεσαι το ποδοσφαιρο…
Sorry, αλλα ευτυχως, δεν ειμαστε ολες ετσι:p

Γαμώτο κοπέλα είσαι, ήλπιζα όλα αυτά να τα γράφει άντρας :lol:

Νταξ, το θέμα δεν πραγματεύεται αυτό που λες, δεν υποστηρίζει ότι όλες διαβάζουμε κοσμοπόλιταν κτλ κτλ, απλά εξετάζει αν και κατά πόσο η γυναίκα μπορεί να κάνει έξυπνο χιούμορ. Κι εγώ έχω ενστάσεις, αλλά αυτά που αναφέρεις δεν ειπώθηκαν :lol: :stuck_out_tongue:

Είστε όμως οι περισσότερες.

Ναι, το 95% :stuck_out_tongue:

Xεχε, το ξερω οτι δεν ειπωθηκαν:) Τα εβαλα σαν παραδειγματα σε σχεση με τα στερεοτυπα που ανεφερα. Οχι σε σχεση με το θεμα (αν διαθετουν οι γυναικες χιουμορ…)
:lol:

Ρε παιδια αλλο το χιουμορ και αλλο οι συνηθειες…Ετσι και αλλιως τα στερεοτυπα τις περισσοτερες εχουν βαση και αφορουν το μεγαλυτερο ποσοστο του ‘‘δειγματος’’!

Εγώ αναθεωρώ πλέον… Χθες άκουσα από γυναικεία στόματα μεγάλες ατάκες και πολλές φορές!!!

Για τις αδελφές Μαγγίρα λες? :stuck_out_tongue:

αυτά τα δυο δεν έχουν λόγο ύπαρξης

όχι, για την γυναικοπαρέα που έβλεπα τη Eurovision χθες λέω, αλλά και οι Μαγγίρα sisters είπαν χθες τρελή ατάκα όταν τραγουδούσε εκείνος ο πειρατής.

“Με χαρά θα τους δούμε και του χρόνου στο καρναβάλι της Πάτρας” :lol: :lol:

πολλές οι κοπέλες τελευταία στο φόρουμ, γι’αυτό ξεθάβω ένα τόπικ που δίχασε…

διαβάστε όλοι οι νέοι κ πείτε καμία γνώμη - χρήσιμη θα είναι

Χαχαχαχαχαχαχα!Ενταξει,εννοειται οτι εχουν,αλλα οι περισσοτερες κοπελες προτιμουν να κρατουν ενα πιο σοβαρο προφιλ,ενω εμεις αν δεν λεμε μια μ%@$!)ια ανα 3λεπτο κατι μας πιανει:pΚαι κυριως αποφευγουν τα καφρικα που λεμε εμεις και που βγαζουν το περισσοτερο γελιο:p