Νέες Κυκλοφορίες 2018

…απλά οι κιθάρες είναι τόσο καλές που κλέβουν τις εντυπώσεις. :wink:

Πολύ ωραίο κομμάτι, μου αρέσει που συνδυάζει τόσους πολλούς κιθαρίστες με διαφορετικό ύφος.

Δεν γνώριζα ότι έχει την δυνατότητα να συνθέσει κομμάτια (λόγω της ασθένειάς του). Μακάρι να δούμε και άλλο υλικό.

2 Likes

:smiley:

1 Like

:confused: Απελπιστικά αδιάφορο με την φωνή να εξακολουθεί να είναι εντελώς άχρωμη και απαλευτη. Προσωπικά προσπερνω χωρίς σκέψη.

Δες αυτό όταν μπορέσεις. Είναι συγκλονιστικό.

Σόρρυ για το off topic.

2 Likes

Κι όμως είναι συμπαθέστατο - δεν ξέρω βέβαια αν αυτό οφείλεται στον μεταλλικό του χαρακτήρα και την εμφανή Maiden-ίλα! Από τη άλλη το νόημα του solo project δεν ήταν να στεγάσει τα τραγούδια του Harris που δεν θα ταίριαζαν στους Maiden;

Να παρατηρήσω επίσης ότι ο Μεγάλος πρέπει να έχει απολέσει εδώ και καιρό το αισθητήριο να διακρίνει τους τραγουδιστές που μπορούν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων!

Είναι συγκινητικά καλό με κάποια καταπληκτικά κομμάτια.

Λίγες μέρες υπομονή

4 Likes

Τι μπαντάρα είναι αυτή γαμώ το σύμπαν.

Κάνει καλό μεταλκορ σήμερα:

Thank fuck for headphones. :wave:

6 Likes

Αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος μου σε αυτή τη χώρα.

1 Like

Cypress%20Hill%20-%20Elephants%20On%20Acid%20(2018)
Back to 1998

1 Like

πωπω μλκ τι κοψιμο κανει στο 2:50 !!! Koμματος…

2 Likes

Πώς σου φάνηκε γενικά ο δίσκος;

Παρά πολύ καλό… έχει την ατμόσφαιρα του iv και ακούγεται νεράκι! Τα περισσότερα κομμάτια είναι λίγο αλλού αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον Muggs στα samples.

Υ.Γ. Να έβγαινε και ένα txc στα καπάκια…

1 Like

ΝΑΙ ρε συ! Έστω ένα Α/Ε :sunglasses:

1 Like

Το νέο Heir Apparent τελικά δε μου άρεσε. Δε θέλω να πω “απογοήτευση” γιατί μιλάμε για μπάντα που είχε σχεδόν 30 χρόνια να κυκλοφορήσει δίσκο, οπότε προσωπικά δεν ήξερα τι να περιμένω. Αρκετά πράγματα είναι ακόμα εκεί, ο ήχος κιθάρας-μπάσου ιδιαίτερα, ο τραγουδιστής είναι καλός, η παραγωγή προσεγμένη. Δεν υπάρχει κάποιο “λάθος”, απλώς κάτι λείπει συνθετικά.

Η άλλη αγαπημένη μπάντα που είχε 30 χρόνια να κυκλοφορήσει δίσκο και είχε κι αυτή μόνο 2 αριστουργήματα στο ενεργητικό της, οι Fifth Angel, νομίζω ότι τα κατάφερε καλύτερα. Θα προτιμούσα λιγότερο μεταλλική και περισσότερο χαρντροκάδικη κατεύθυνση, αλλά με τις 2 πρώτες ακροάσεις με έχει κερδίσει. Θα δείξει σύντομα.

Δεν έχω ακούσει ακόμη ολοκληρωμένο το Heir Apparent (περιμένω το βινύλιο!), σε αντίθεση με το Fifth Angel που το έχω ‘τσιμπήσει’ και εκτιμήσει δεόντως. Από τις λίγες τζούρες του ‘View from Below’ που έχω πάρει πάντως, πιστεύω ότι εν τέλει θα το τοποθετήσω κάτω από το ‘Third Secret’ στην λίστα μου για το τρέχον έτος.

Και μόνο το γεγονός, πάντως, ότι ασχολούμαστε με 2 συγκροτήματα που είχαν αμφότερα να δισκογραφήσουν από το '89 (και, κακά τα ψέμματα, τα είχαμε ξεγραμμένα μέχρι πρότινος), μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί!

2 Likes

βγήκαν νέα Soap&Skin, Tenacious D και Dead Can Dance. Δεν τα εχω ακουσει οποτε βαζω highlights των προηγουμενων δισκων



1 Like

Νέο DCD ε?? :thinking: Δεν το πήρα χαμπάρι. Πάντως από το Anastasis προτιμώ το Black Opium ή το Amnesia. Μαζί με το Kiko είναι πραγματικά τα διαμάντια του δίσκου.

Ζημιά το βίντεο από Soap&Skin (δυστυχώς δεν βρήκα το προηγούμενο άλμπουμ κάπου, βρήκα όμως το καινούργιο).

Το νέο Dead Can Dance έχει μόνο 2 κομμάτια (μεγάλης διάρκειας όμως).

Κυκλοφόρησε και το live album του Steven Wilson όπου με τα δυο βίντεο που έδωσε στην δημοσιιότητα νωρίτερα έπαθα πλάκα με την σκηνοθεσία, με τα χρώματα και με την ατμόσφαιρα.
Πολύ σπάνια αγοράζω live albums (Βασικά μέχρι τώρα μόνο των Ulver στην όπερα της Νορβηγίας έχω αγοράσει) αλλά αυτό θα πάει για αγορά σίγουρα.