Διαβαζοντας τα ποστ του θρεντ μεχρι τωρα, απορω πως γεννιουνται σημερα παιδια…
Σε αυτο το ζοφερο κοσμο, γεματο βρωμια και καρκινο, το πλεηστεσιον 3, την μαστιγα του aids…η γενια των 800€, ο δικομματισμος, με ασταθες το δικτυο της forthnet…με χαζες εκπομπες στην τηλεοραση, με σκουπιδια στους δρομους και θρανια μουτζουρωμενα στα σχολεια, αθλητες με στεροειδη, γιαγιαδες χωρις μασελες…
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ
Γενικη αληθεια οτι ειμαστε αναισθητες???8O
Ε δεν είστε?
Υποθέτω οι περισσότερες γυναίκες θα είναι κατά και οι περισσότεροι άντρες θα είναι υπέρ.
Κι εγώ υπέρ είμαι αφού πιστεύω ότι μερικές φορές είναι μεγαλύτερο έγκλημα να κρατήσεις το παιδί και να μεγαλώσει σκατά, χωρίς πατέρα, κτλ. Νομίζω ότι για τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε τώρα.
Αν υπάρχει φυσικά εύφορο έδαφος για να μεγαλώσει το παιδί και πάρει η μάνα την απόφαση να το κρατήσει, πολύ καλά θα κάνει να το κρατήσει.
chili ποσο χρονων εισαι?
ο freedom of rock προφανως μιλαει για τις κοπελες κοντα στην ηλικια του
που η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει
αλλα και περα απο τις νεαρες ηλικιες
τουλαχιστον απο το 2000 και επειτα
γνωριζω οτι κατεχουμε μια απο τις πρωτες θεσεις στις εκτρωσεις στην ευρωπη
δεν γινεται ολες αυτες οι φορες να ταν ατυχημα και να σπασε το προφυλακτικο
Ε ναι ρε συ! Ντάξει, κάνω και λίγο χαβαλέ βέβαια, αλλά δυστυχώς ισχύει. Τις αγαπάμε όμως γαμώτο:(
Ε ναι ρε συ! Ντάξει, κάνω και λίγο χαβαλέ βέβαια, αλλά δυστυχώς ισχύει. Τις αγαπάμε όμως γαμώτο:( 8)
Όσο για το τελευταίο είναι κάτι που ισχύει. Ένα βράδυ να βγεις καμιά Γλυφάδα τέτοια φάση, και βλέπεις τι κυκλοφορεί.
17 ειμαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λεει… Ισα ισα που ειμαστε πιο συναισθηματικες.
Οχι, βεβαια…Μην μας βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι…
πιο συναισθηματικες ως προς τι?
ως προς το παρελθον?
ή ως προς τους αντρες?
δεν ξερω
αλλα με αυτα που χω δει και ακουσει
δεν μπορω να χαρακτηρισω συναισθηματικη μια γενια που κανει σεξ για πλακα
μηπως πρεπει να γνωρισουμε και τους γονεις τους πρωτα ? ? ειπαμε δεν κανει και για πλακα…
υποθετω εχεις δει βιντεακια στο κινητο…
οταν η αλλη αυνανιζει τον αλλο μπροστα σε κοσμο και χασκογελαει (μεχρι και μεσα σε σχολικη ταξη)
ε πως θελεις να το παρω?οτι τον ερωτευτηκε?
δεν λεω να μην κανουν σεξ
αλλα ετσι οπως εχει καταντησει σημερα
ειναι οτι το κανουν απλως για να μην τους πουν οτι δεν το χουν κανει!!
ΕΕΕΕΕ… Δεν ειμαστε ολοι ετσι… Καποιοι ειμαστε πραγματικα ρομαντικοι… Τωρα για τον συναισθηματισμο μας εννοω οτι γενικοτερα λειτουργουμε ετσι και δεν ειμαστε αναισθητες…
ε ναι εννοειται οτι δεν ειναι ολες οι κοπελες ετσι
αυτο ελειπε
απλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει αρκετα
και ξαναλεω οχι οτι ειναι κακο
ισα ισα ειναι πολυ καλο που εχουν ετσι καταργηθει τα ταμπου
απλα φαινεται οτι εχει αρχισει να χανεται το μετρο
Ναι, σαφως και μπραβο μας! Αλλα το μετρο δεν εχει χαθει σου λεω…
δεν ειπα οτι χαθηκε
ειπα οτι χανεται!
That’s exactly my point!
Εννοείται οτι δεν είναι όλες έτσι, κι εμείς προτιμάμε τις άλλες, να είσαι σίγουρη γι΄αυτό Chili.
(Εγώ τουλάχιστον :oops:)
Εγω μαλλον δεν θα δεχομουν.Δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να μεγαλωνε ενα παιδι μεσα μου 9 μηνες και μετα να το εδινα.Εστω και στον πατερα του.Και μετα το παιδακι δεν θα ελεγε “Η μαμα μου που ειναι?”
Ειμαι και εγω υπερ στην εκτρωση, οχι οτι την επικροτω αλλα συμφωνω με τον ellanor οτι καθε ανθρωπος πρεπει να αισθανεται ετοιμος για μια τετοια τεραστια αλλαγη οπως ειναι ενα παιδι.Αν μου τυχαινε τωρα ή εστω λιγα χρονια μετα, δεν θα το κρατουσα.Πρωτον, δεν εχει ξυπνησει σχεδον καθολου το μητρικο ενστικτο, δευτερον, δεν εχω δουλεια σταθερη, δεν εχω πατησει στα ποδια μου οικονομικα και τριτον δεν θα ηθελα ποτε να παντρευομουν λογω μιας ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης.
Φταινε και οι δυο σ’αυτην την περιπτωση.Και η γυναικα που ανοιξε τα ποδια της και δεχτηκε να το κανει χωρις και ο αντρας που δεν εβαλε σκουφακι στο πουλακι ή εστω δεν ελαβαν οποιοδηποτε μετρο αντισυλληψης.
Στην ιατρική όλα είναι πιθανά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στα φάρμακα που αναφέρει όλες τις πιθανές παρενέργειες, και λες: “Τώρα γιατί να το πάρω 'γω αυτό το πράμα;;” Αλλά σπάνια συμβαίνει κάτι από αυτά. Κάπως έτσι και το να μείνει κάποια κοπέλα στείρα μετά την έκτρωση μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Λίγες οι πιθανότητες δηλαδή.
Πάντως ξέρω από γιατρό ότι το 25% των γυναικών παγκοσμίως μετά από μια έκτρωση αντιμετωπίζουν προβλήματα εάν θελήσουν να αποκτήσουν παιδί…
ειμαι υπερ, αλλα μετα σαν εναλλακτικη η αναδοχος οικογενεια ειναι μια μεση λυση…αν και λιγο σκληρο (κυριως για την πρωην μαμα σε μεγαλυτερη ηλικια) να δειτε το Juno…το χειριζεται ωραια