Νέες Κυκλοφορίες 2019

Το Futha είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό άλμπουμ, η δε ζωντανή τους performance είναι απερίγραπτη. Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα σύντομα, αν και είναι δύσκολη παραγωγή.
Δεν υπάρχει καμία σχέση με Lingua, άκυρη ήταν η ερώτηση. Αλλά το “Caligula” θα αφήσει εποχή. Όταν το ακούσεις, τα ξαναλέμε…

1 Like

Τέτοια βαρύγδουπα λες και μπριζώνεις νυχτιάτικα, θα το επισπεύσω γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν πολύ δυνατά (plus to guest σε Full Of Hell - θα το λέω συνέχεια).

Όσον αφορά το τι εστί Heilung επί σκηνής το έμαθα καλά από το youtube. Next level sht. Τώρα για να έρθουν εδώ, μακάρι να δουμε το δάσος το αληθινό.

1 Like

λιγο generic αλλα ρισπεκ για την προσπαθεια

Αυτο απτην αλλη πολυ καλο
1 Like

το speed metal ζει στην Ινδία

1 Like

Αμά είχε και καναν τραγουδιστή… ντάξ, αφόρητα κλισέ, μονοχνωτο με αστεία σόλο. Έχουν ξεπέσει όλες αυτές οι δεύτερες εταιρίες αλλά και οι πρωτοκλασσάτες. ποσ η φύρα βγαίνει το χρόνο δεν το συζητάω.

Νεο RAKTA με DEAFKIDS!

1 Like

Λυρική επιστροφή για να δηλώσω το εξής μετά από αρκετές ακροάσεις: Είναι από τους πιο τρομακτικούς δίσκους που έχω ακούσει. Δεν περιγράφει καθόλου το τί γίνεται σε 72 λεπτά, αλλά αυτή είναι η πιο έντονη μου αίσθηση. Είναι μεγαλοπρεπέστατα disturbing.

2 Likes

Γνωρίζεις ημερομηνία κυκλοφορίας?

1 Like

Συμφωνώ. Μετά όμως από κάποιες ακροάσεις, κάπου ξεπερνάς το σοκ και αρχίζεις να εστιάζεις και στα υπέροχα πραγματάκια που κάνει και η μουσική.
Το θεωρώ αριστούργημα και θα παίξει ψηλά στα αγαπημένα μου της χρονιάς.

2 Likes

Στις 19/7 κυκλοφορεί!

@Aldebaran Να ξέρεις αν θεωρώ δίσκο τρομακτικό, τότε μου αρέσει πάρα πολύ. Τρομερή ποικιλία που δεν φαίνεται στις πρώτες ακροάσεις. Τρομερή εκφορά των λέξεων μεταξύ άλλων, πέρα από συνθέσεις και ερμηνείες δηλαδή. Κάτι μου λέει και μένα πως θα παίξει σε πολλές λίστες…

3 Likes

@apostolisza8 ελπίζω να μην θεωρείς ακόμα βαρύγδουπο!
Συμφωνώ και για το στοιχείο του τρόμου. Τρομαξα όσο και την πρωτη φορα που άκουσα Virgin Black…
Νομίζω ότι η κοπέλα αυτή θα γράψει την δική της, χρυσή ιστορία.

1 Like

Δεν τολμώ να κάνω πρόβλεψη αλλά κάπως αρχίζω και συμμερίζομαι :slight_smile:

Σχετικά άσχετος με το ιδίωμα (αν υπάρχει ταμπέλα σε αυτό που κάνει), θα πω ότι μου θύμισε έντονα Jarboe και Swans. Αλλά με την καλή έννοια και όχι την δήθεν.

Περιμένω και την Chelsea τώρα…

2 Likes
2 Likes

πολύ καλό! σε φοβερό φεγγάρι οι τύποι! μόλις βρεις και το Rotting Christ…ξέρεις

:slight_smile: Με μια ακρόαση το πιάνεις το νόημα!

Προτιμώ varathron στην άτυπη μονομαχία του σπλιτ

3 Likes

Στους Varathron ακούς ριφφ, μελωδίες και γενικά σοβαρή προσπάθεια σύνθεσης. Οι Rotting Christ από την άλλη το έχουν παρατήσει το άθλημα τα τελευταία χρόνια ρε γαμωτο . Συμπαθητικό ωστόσο.

2 Likes

Αυτό ακριβώς, αν και είχα μια ελπίδα ότι λόγω του ότι είναι 1 τραγούδι, οι RC θα έκαναν κάτι λίγο πιιο ξεχωριστό από τα τελευταία…έρχεται το serve in heaven or rule in hell και μου έκοψε τα φτερά :laughing:

1 Like

Για αυτό είπα με μια ακρόαση.

Συμφωνώ σε όλα και όπως έγραφα και στην παρουσίαση του split, πιο πολύ με ενόχλησε που και τα φωνητικά και το εναρκτήριο θυμίζουν χτυπητά προηγούμενα τραγούδια τους.

Varathron προσωπικά θεωρώ πως αν αυτά που κυκλοφορούν τώρα τα βγάζανε στα 90s θα μιλούσαμε για πολύ διαφορετικό status.

5 Likes

Πάμε λίγο ολοκαίνουριο Ραπ Μέταλ, Νουνού Μέταλ και τις σχετικές ορολογίες με τις οποίες μορφωνόμαστε σε αυτό το φόρουμ.

2 Likes