Psychotic Waltz- A social grace
Dream THeater - Images and words
Queensryche - Operation Mindcrime
Tool - Lateralus
Iron Maiden - The Number Of the beast
Megadeth - Rust In PEace
Judas Priest - Painkiller
Californication ( απλα ο πρωτος δισκος που κολλησα, που πορωθηκα, που τα ακουσα ολα και μετα λατρεψα οτι οι Peppers εχουν δημιουργησει … )
Nevermind ( ε ακουγοντας πρωτη φορα το teen spirit εψαξα και αλλα κομματια τους και μου προτειναν τον δισκο… Την πρωτη φορα που τον ειχα ακουσει ελεγα ‘’ ουαοαυ ‘’ 8O . Δεν περνουσε μερα που να μην τον ακουγα ψηνοντας και αλλους φιλους απο το σχολειο και τον ακουγαμε μες την ταξη… Καψιμο… )
Something Wicked This Way Comes ( τον ακουγε ασταματητα ο αδερφος μου και με κολλησε. Η πρωτη μου επαφη με την μεταλ …8) )
deepest purple- the very best of deep purple …ειναι το πρωτο cd που μου πηρε ο πατερας μου στην πεμπτη δημοτικου, και παρολο που εχει χαλασει τον εχω κρατησει ακμομα…οπως και το best of των pink floyd 2 χρονια μετα…:!:
Και το Use Your Illusion II των Guns N’ Roses και θυμαμαι εντονα τον αδερφο μου που μου εξηγουσε τους στιχους του Civil War ( πραγματικα ειναι απο τα κομματια που μου αλλαξαν την ζωη … ) και το My World ( μικρο παιδακι δεν ηξερα, ακουγα τα βογγητα … )