Να σε βοηθήσω.
Ανήκω σε οικογένεια ατόμων που είχαν “φακελο” αρά αριστερούς.
Που είχαν θέμα να βρούν εργασία καποιά χρόνια πριν όλοι αυτοί.
Εχώ εβραίο προγωνό απο τη μια μεριά της οικογένεια μου, με ένα απο τα ωραία τατουάζ που τους κάνανε “τότε”.
Δουλεύω σε σώμα ασφαλείας και δεν εχω παρανομήσει ποτέ και δεν σου πέφτει λόγος. Είμαι στα 40.
Να πω οπως ο φίλος πάνω οτι διαβάζω κάτι και προσπερνάω? όχι.
Παμε λοιπόν.
Για μένα φασίστας είναι ο οποιοσδήποτε θέλει να σου επιβάλει κάτι με το στανιό.
(ΧΑ,ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑΟΣ κτλ) αυτοί ειναι βλάκες, οι υπολοιποί (ΝΔ,ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ) ενα μάτσο, που τρώει και πίνει και δυστυχώς δεν τους έχουν βάλει όλους μέσα λόγω παραγραφών παρά τα εγκλήματα που έχουν κάνει.
Φυσικά οποιοσδήποτε ΧΑ + είναι φασίστας και σε μεγάλο ποσοστό και ανθέλληνας, αν ασπάζεται το ναζισμό.
Γουστάρω την πατρίδα μου, αλλα μεχρι εκεί. Δεν είμαι εθνικιστής καν.
Δεν εχω προβλημά με άτομα αλλης εθνικότητας, εχω πρόβλημα με το να ερχεταί ομως κάποιος, ενα 10-15 % απο αυτούς χωρις χαρτιά κτλ, και να παρανομεί.
Δεν πιστεύω οτι παιρνουν δουλειες , με την ανεργεια που υπάρχει κτλ. Περισσότερα τρώνε παρά στέλνουν έξω…αν το θές.
Είσαι καλός ανθρωπος, πληρώνεις φόρους κτλ κανένα πρόβλημα.
Είσαι μαλάκας ? Και Ελληνάς να είσαι δε μου λέει κάτι.
Αλλά να σου εξηγήσω “το τσουβάλιασμα”.
Προσπαθώ να περικόψω το κρέας λόγο ελαφράς χολιστερίνης, αλλά δεν χρειάζομαι τον καθε στρατευμένο μπετοστοκό ή την κάθε χαζογκόμενα να βγάζει λογίδρυα, ευαισθησίας.
Αν βγεί ποτε συνθετικό κρέας και εχει ίδια γεύση και τιμή δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να φάω αυτό, αλλά έχω κυνοδοντές, είμαι παμφαγό ζώο, τέλος.
Ούτε θα επιβάλω σε κάποιον τι να φάει. Είναι ανόητο.
Κανέ την “ενημέρωσή” σου, αλλά μην κάνεις κατήχηση.
Μαυρά λεφτά, αναφέρω στους μπανταίους με τα λεφτά απο τα μπλουζάκια, εκει που λέει προλαλήσαντας και συμφωνεί και καποιος άλλος, οτι σιγά μωρέ, υποστηρίζεις μια μπάντα αμα μιλάς γι αυτή.
Αρχδιά υποστηρίζεις. Υποστηρίζεις αν πάρεις ενα δίσκο, ενα σιντι, πας σε μια συναυλία.
Αμα θες γαλόνια (οτι υποστηρίζεις και ντε), κερδισέ τα. Ολη μέρα να μιλάς για κάποιον, αν κανένας δεν αγοράσει… ειναι σαν να έχεις μια ταβέρνα, να μιλάμε όλοι γι αυτή αλλα να μην πατάει ατομο.
Εσυ όμως έχεις φαγιά, ενοικιά, φόρους, ίσως οικογένεια.
Ταβέρνα ο μπάμπης. Γαμάει. Πάμε στα μακντοναλντς.
Εξάρχεια.
Οσο εμενά Αθήνα και πρίν δουλεψώ, κατέβενα στα εξάρχεια.
Τίγκα στα ντράγκζ τα 90s όπως και η Ομόνοια που βαράγανε σε κοινη θέα.
To 90 % τον ατόμων… γιούχα και φοιτητές που έπιναν καφέδες. Με επανάσταση πάντως δεν έχει σχέση.
Το μπαχαλάκιδες δανεισμένο απο εφημερίδα που ανήκε σε γνωστο φοροφυγά, λαιφσταιλέρ, ειρωνικά.
Γιος κοσμηματοπόλη
Αν σε φάει κάποιος απο εξωστρακισμό, δεν μπορείς να πας για πρώτου βαθμού.
Αν σου κάνει κάποια διαφορά, κακώς έχει περάσει ο νόμος με τον οποίο βγήκαν πολλοί που έπρεπε να μείνουν μέσα, κατ εμέ.
Το πόσο επαναστάτης, αντιεξουσιαστής κτλ μπορείς να σαι στα 15-16… ας είμαστε ειληκρινείς, ενα παιδί πέθανε (που ταξικά ανήκε σε πλουτοκρατία), και αυτόματα κάηκε η μιση Αθήνα, ο νοων νοείτω.
Κακώς έγινε αυτό που έγινε, αλλά επειδή άλλος ανέφερε τη Μαρφίν, εκεί που κουκουλοφόροι καψάνε ζωντανους 3, δεν τρέχει κάστανο.
Ητανέ “νοικοκυραίοι” λες και οι άνθρωποι έχουν ή δεν έχουν αξία κατα το δοκούν του κάθε τύπου που γράφει κάτι. Δεν εκαψές “αντιεξουσιαστή” μου την τράπεζα. Ουτε το Βγενόπουλο. 3 άτομα άσχετα έκαψες και ενα αγένητο.
Αλλή στρατευμένη κάστα οι ΛΟΑΤΚΙ. Για μένα κάλα κάνουν και έχουν οποιαδήποτε αποψή πάνω στη σεξουαλικοτητά ΤΟΥΣ. Δεν απειλούμαι απο αυτούς, αλλά δεν αναγνωρίζω κανένα ιδιαίτερο δικαίωμα. Αστικά πρέπει να εχουν τα ίδια με εμένα. Να μην εξαιρούνται, αλλα και να μην προτιμούνται σε δουλειές, να μπρούν να υπογράψουν συμφωνά συμβιώσης, (/πολτικό γάμο) γιατι η αγκυλωμένη εκκλησία, σιγά μην τους δεχτεί.
Είμαι στρέιτ, αλλά δεν βγαίνω να το διαλαλώ. Εχω γνωστούς γκεί/λεσβίες, κανένα πρόβλημα.
Είναι σαν να σου πω, ξέρεις είμαι ΜΠΑΟΚ, Βάζελός, Γαυρός… είμαι ιδιαίτερος. Οχι ρε φίλε.Το ίδιο είσαι. Πεθανέ ένας ανθρωπός, και μια ολόκληρη κοινωνία ψάχνει φταίχτες απο την τηλεόραση.
Δικαστικά, ξέρεις οτι δε θα βγεί πουθενά, όλο αυτό, αλλά ας βάλουμε κάποιον μέσα φταίει πολύ ή λιγό δεν έχει σημασία, βάλε και 6-7 αρκεί να ικανοποιηθεί το πλήθος.
Όλοι που δεν ηταν εκεί, εχουν και μια αποψή απο ενα βιντέο που είδαν στην TV.
Και πλέον τον ΖΚ, θα τον θυμούνται μια φορά το χρόνο για να ρίχνουν ροζ μπογιές πάνω σε μνημεία άλλων πεθαμένων, του '40. Γιατί αυτό είναι “πρέπον”. Μπράβο, επανάστατικοτητα…
Eνα μνημείο βεβήλωσε το, κάψε το κιολάς.
Την ιδέα πισω απο αυτό δεν μπορείς να τις πετάξεις μπογιές ούτε τπτ.
Εδώ οι βλάκες του ρουβικώνα, που ναι ουσιαστικά ατόμα που τα παίρνουν και κάνουν αυτά που κάνουν
που δεν κάνουν και τπτ εκτός απο ζημιές και ρύπανση, ρίξανε μπογιές στο σπίτι υπερήλικα πρωην αριστερού που είχε πάει εξορίες κτλ. Πω… του κλασατέ τα αρχίδια του ανθρώπου.
Που στην τελική έκανε κάτι πιο ουσιώδες απο το να πετάει χαρτάκια και να κάνει καταλήψεις.
Τελικά στο ονομα καποιών άτομων, δημιουργούνται περισσότερη βιά και πολωσή, μετα θάνατον αυτών.
Και όχι με ευθύνη τους.
Γιατι άν μισούμε ο ενας τον άλλο, όλα θα είναι καλύτερα ?
Σου φαίνεται ακόμα οτι παραλήρω, επειδή δε συμφωνούμε ?
Γιατι δεν είπα κάτι για το Φύσσα ? O οποίος δολοφονήθηκε, ανανδρά?
Εχω απόψεις ναι. Και θέλω να έχεις κι εσυ για να μπορούμε να μιλάμε και καθομαί και σου απαντάω, μπορείς να επιχειρηματολογήσεις, ή να πετάξεις 1-2 αφορεσμούς (μεταξυ τον οποιών - οτι δεν θα διαβάσει το “σεντόνι”) και να πείς τέλος η κουβέντα.
Αυτά.