..Με λίγα λόγια

Α μόνο για μια χρονιά λέει ρε ο τρελός

Και μερικές ακόμη, περιορισμένες, εμφανίσεις. Φέτος προσπάθησε να τους φέρει ο Σάκης, αλλά τα παιδιά δε δέχτηκαν. Ήθελαν να γίνει μία στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησαν. Για να δούμε…

1 Like

Ωραίο το vain αλλα πιο πολυ διασκέδασα με το hellfire club. To rocket ride ηταν η…ταφόπλακα για εμένα δεν ξανασχοληθηκα.

2 Likes

Εγώ φουλ μέχρι Theater of Salvation και Savage Poetry αλλά μετά ελάχιστα έχω ακούσει.

1 Like

Όταν λες Σάκης;

Φράγκος του Rock Hard.

1 Like

Εγω ηθελα να μαθω σε ποιες αναφερεσαι ως γνωστες μπαντες… πχ το fireworks ειναι καλυτερο (κατα τη γνωμη σου) απο το nightfall in middle earth?

Αν και BG δυνατός δίσκος, ναι το “Fireworks” θα το βάλω ως σύνολο πάνω από τους Γερμανούς. Το “Nightfall…” με κουράζει στα ιντερλούδια. Κι επίσης… κάτι βασικό για μένα. Υπάρχει ο Andre, που σηκώνει το δίσκο ψηλά μαζί με τους άλλους και ας έχουν οι βάρδοι τα εξαιρετικά πολυφωνικά.

Το nightfall είναι άλλο επίπεδο, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Και δεν είναι ούτε καν το καλύτερο Guardian.

3 Likes

Δισκαρα το Fireworks και υποτιμημενο απο το κλασσικο προβλημα τι γινεται οταν κυκλοφορησεις εναν δισκο μετα απο ενα μνημειο. Ναι δεν ειναι οσο καλο ειναι το Holy Land (ελαχιστοι δισκοι στην ιστορια της μουσικης ειναι), αλλα ειναι εξαιρετικο, οποτε θαφτηκε οταν βγηκε. Ιδια μοιρα ειχε το A Night At The Opera, πχ

1 Like

Αρα λεγοντας γνωστα σχηματα αναφερεσαι σε blind guardian, helloween, stratovarius?

Τελος παντω, το γιουροπαουερ δεν ηταν ποτε η φαση μου κ δεν εχω ακουσματα (αν κ εχω προσπαθησει, αλλα δεν) περα απο τα γνωστα σχηματα, ωστοσο θεωρω οτι το nightfall δεν εχει αντιπαλο, αν μιλαμε μονο για τη συγκεκριμενη χρονια…

Ναι, καθαρά για τη χρονιά του '98. Το “Fireworks” το βάζω πάνω και από Helloween και από Stratovarius.

Ρε καλύτερο απ’ όλα αυτά είναι το Fireworks λέμεεεε

Και εξίσου καλό με το Holy Land, ΝΑΙ

1 Like

Ούτε καν και στα 2, μάλλον sodomιστηκαν τα αυτιά σου πρόσφατα.

You have the right to be wrong, my friend :sunglasses:

Πάντως δίσκος που φτάνει στο 4ο κομμάτι για να ακουσεις κάτι που σου τραβάει την προσοχή, δεν μπορεί να θεωρηθεί εφάμιλλος του Holy Land.
Από εκεί και πέρα όλοι έχουμε το δικαίωμα στο κακό γούστο :heart:

‘Α σ’ φτιάξ’ του λόγ’ σου στην Τριανδρία. Θα σ’ πω ιγώ.

:joy:

Αγόρι μου γλυκό δεν ξέρω τι ανάγκη υπάρχει στη ζωή σου γι’ αυτές τις ωτασπίδες, καλά κάνεις φυσικά που τις φοράς με τις ώρες αλλά όταν βάζεις δίσκο να παίξει τις βγάζεις με τη μία, όχι seventeen fucking minutes in

Είναι αυτόματες, βγαίνουν αφού γίνει ενδιαφέρουσα η μουσική :heart:

1 Like

Like για το καλό comeback και over and out with you, κουφαλογάκι :heart:

1 Like