Με Perrier;
Κανόνισε να σοβαρευτείς
Με Perrier;
Κανόνισε να σοβαρευτείς
Καταλαβα, απο δω και περα οικονομια στα δικα μου ποστς
Χοχοχοχοχο, καλο ηταν αυτο
Κι εγώ έχω ένα στο ψυγείο μου ρε. Με τσίπουρο
H chimay είναι τόσο καλή μπύρα που πρέπει μετά να πιεις και ένα περιε για να ισορροπήσει το καρμα, αλλιώς κάτι κακο θα πάθεις
Δεν σε εμποδίζει απολύτως τίποτα από το να κρατήσεις μόνο του το τσίπουρο στο ψυγείο.
Πρέπει να σας αναλάβω μου φαίνεται και τους 2
H chimay είναι τόσο καλή μπύρα που πρέπει μετά να πιεις και ένα περιε για να ισορροπήσει το καρμα, αλλιώς κάτι κακο θα πάθεις
Ισχύει και γέλασα τόσο πολύ, αλλά στις απολαύσεις δεν βοηθάει η ισορροπία, καλύτερα να ανοίξει και δεύτερη μπύρα
Ολες οι μπυρες ειναι acquired taste ουτως ή αλλως
βγηκαν οι Leprous απο μεσα σου
Τσίπουρο/ούζο/ρακί κομμένα εντελώς μετά από ένα επικό μεθύσι στο παλιό λιμάνι στα Χανιά το 2011. Ενώ ήμουν ήδη τύφλα, ήθελα λίγο νερό και δεν κατάλαβα στην κανάτα ένας από την παρέα είχε ρίξει ρακί και ήπια μονορούφι ένα ποτήρι που με τελείωσε. Έκανα εμετό και κατούρησα το φάρο, κοιμήθηκα καμιά ώρα σε ένα παγκάκι και με μάζεψε ο οικοδεσπότης μας με το μηχανάκι. Συνήλθα απ’τη ρακί την επόμενη μέρα στον Πλατανιά, μεσημεροαπόγευμα στο νερόμυλο, που πήραμε 4 μπουκάλια τζιν και ρούμι μετά από 6 πύργους μπύρας στην πισίνα, περάσαμε το βράδυ στην παραλία σχεδόν αναίσθητοι και πήραμε το πρωινό κτελ για πίσω, αγνές εποχές
Νερό βάζω ρε επειδή είμαι και environmentalist. Να πετάξω τα μπουκαλάκια;
Νερό βάζω ρε επειδή είμαι και environmentalist.
Πως στο διάολο το κάνεις κάθε φορά και με τουμπάρεις δεν ξέρω, όχι, εντάξει καλά κάνεις
Την αλείφω με συνέπεια εδώ και χρόνια.
(Δεν ακούστηκε και τόσο ωραίο όσο το είχα στο μυαλό μου, αλλά το αφήνω).
Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει την απλή νουκρέμα, δευτέρα πάω για τη δίχρωμη!!!
Άστο, έχω δακρύσει
Χαλαρή Κυριακή με λαδοκουλουρα
Αύριο γραφείο μετά από άδεια (της πλάκας, στο σπίτι ήμουν φυσικά), κάποιοι θα είναι τυχεροί.
Καληνύχτα.
Καλησπερα. Ο,τι λεει ο τιτλος γενικα. Εναλλακτικος τιτλος = Το soundtrack της ζωης σας για το 2020 αν ηταν ταινια διαρκειας μιας ωρας (ή και παραπανω) Κανοντας αυτο το τοπικ προφανως στο μυαλο μου εχω τραγουδια που κυκλοφορησαν το 2020, αλλα θα δεχθω μεχρι 2 (δυο) εξαιρεσεις σε καθε δεκαδα, για αυτους που ανακαλυψαν τραγουδια απο τα προηγουμενα χρονια και τους ενθουσιασαν τοσο πολυ που τα ελιωσαν φετος. Η δικη μου δεκαδα χωρις συγκεκριμενη σειρα αξιολογησης, και με λιγα λογακια, που πολυ τα ενθ…
Πατε να τιμησετε αν θελετε. Θελω κι αλλες μουσικες. Δωστε και κανα feedback.