Δεν είμαι από αυτούς που κρατάνε αρχείο για το τι άκουσαν
οπότε θα γράψω ο,τι θυμάμαι και με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ και στο pc . Όσο καταφέρω με σειρά κυκλοφορίας
* Lord of Light - Morning Star
αφού το βάζουν κι άλλοι , το βάζω κι εγώ γιατί πραγματικά αξίζει . Πολύ όμορφο προγκ
* Bütcher - 666 Goats Carry My Chariot
πάρα πολύ ωραίο speed metal που σε σημεία όπως το ομώνυμο δίνει νότες επικού ( λίγο προς Primordial και Bathory χοντρικά )
* Sons of Apollo - MMXX
Μου άρεσε πραγματικά τούτο εδώ . Το είχα λιώσει όταν βγήκε . Με παραξένεψε που δεν έφτασε στη λιστα του σαητ . Κλαην βέβαια , να τον ακούσετε πάντως όσοι τυχόν δεν
* SYLOSIS - Cycle Of Suffering
θα το βάλω κι ας το άκουσα τώρα στα πλαίσια του album exchange .
* Psychotic Waltz - The God-Shaped Void
Απλά υπέροχος , με έβαλε βαθιά στον κόσμο τους και δεν με ξαναέβγαλε καθόλου . Το νο. 2 μου για φέτος
* Intronaut - Fluid Existential Inversions
δεν θυμάμαι να έχει συζητηθεί αυτό καθόλου εδώ μέσα . Δυνατό
* Code Orange - Underneath
Δεν συμμερίζομαι τις συγκρίσεις και τις βρίσκω υπερβολικές. Ένα είναι σίγουρο . Οκ δυο τα σίγουρα . Ο χρόνος θα δείξει και ότι σπέρνει
* Heaven Shall Burn - Of Truth and Sacrifice
Είναι μεγάλος ο όγκος πληροφορίας αλλά ως επί το πλείστον είναι δυναμίτης
* Testament - Titans of Creation
Δεν είναι καλό για Testament του 2020 με ηλικιακά κριτήρια . Είναι καλό . Σκέτο .
* 1000mods - Youth of Dissent
Είναι μεγάλη μπάντα και το απέδειξαν ξανά
* Trivium - What The Dead Men Say
Απολαυστικός
* Traveler - Termination Shock
Ταχύτατα μας έδωσαν και 2η δισκάρα και μεγάλη στεναχώρια με όλα αυτά τα δεινά του 2020 που δεν τους είδαμε στο UTH
* King Witch - Body Of Light
Πολύ δυνατό heavy doom με φοβερά γυναικεία φωνητικά και καθαρή παραγωγή
* Caligula’s Horse - Rise Radiant
Το Νο. 1 μου για μένα φέτος . Τείνει να γίνει η αγαπημένη μου μπάντα . Λατρεύω το γούστο τους και την άποψη τους , ιδίως κιθαριστικά που είναι και το μουσικό όργανο που λατρεύω και δίνω σημασία λίγο περισσότερο . Και πολύ ταιριαστή φωνή
* HAKEN - Virus
Μου άρεσε πολύ , θέλω να περάσω τη δισκογραφία τους ξανά ένα χεράκι πάντως
* John Petrucci - Terminal Velocity
Μέγας είσαι Κύριε
* NIGHT - High Tides - Distant Skies
έβγαλαν κι άλλο δίσκο οι BOC
* Sacred Outcry - Damned For All Time
Μεγάλος δίσκος με μια εξαιρετική guest εμφάνιση . Κάτι μεταξύ Iced Earth και Blind Guardian ( Demons & Wizards δλδ ) παίρνοντας όλα τα καλά τους με τις δικές τους πινελιές φυσικά . Διαμαντάκι
* Pain Of Salvation - Panther
έχουν ειπωθεί όλα ήδη
* The Ocean - Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic
Thanks ρε @apostolisza8 , πάρα πολύ ωραίος δίσκος , δεν ξέρω γιατί τους αγνοούσα
* Emma Ruth Rundle & Thou - May Our Chambers Be Full
Δεν άντεξα τα ανδρικά φωνητικά ( και πέρασα και για γυναικεία αρχικά , σε ακούω να γελάς Αποστόλη ) . Κρατάω τα θετικά που είναι και περισσότερα . Τη μουσική και την Emma Ruth Rundle
* Fates Warning - Long Day Good Night
Δεν θα σχολιάσω και τους Fates Warning , είπαμε κάπου ώπα
* White Dog - White Dog
Εντελώς 70’ς σε όλα του . Σε σημείο που θα το ακούσει κάποιος παππούς στις ΗΠΑ και θα αναρωτιέται γιατί δεν τους θυμάται από τα νιάτα του . Την δέχομαι την πρωτιά τους , ΦΟΒΕΡΟΙ
Θέλω να κάτσω να ακούσω 2-3 προτάσεις του @Spyros_Koukas που το γούστο του μετράει πολύ για μένα
Καλή χρονιά και μακάρι να είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς