Νέες Κυκλοφορίες 2021

Μόνο αλήθειες. :raised_hands:

Και nu και Prodigy και γενικά ξέρουν τα παλικάρια

1 Like

Καλά τα λες :stuck_out_tongue: :

Υπέροχος δίσκος, πολύ ενδιαφέρον κράμα με εντελώς δική του ταυτότητα, ποικιλομορφία σε φωνητικά και ύφη, αλλά μπορούσε να ήταν και 10 λεπτά συντομότερο. Συμφωνώ με τον Αντώνη, είναι άλμπουμ που μπορεί να πιάσει ετερόκλητους ροκ οπαδούς.

Σε άλλα εξισου σημαντικά νέα, δεν υπάρχει αυτό που έκαναν οι ΖΑΟ με τον νέο τους δίσκο που κυκλοφορεί σήμερα.

Μετά από τόσα χρόνια, επανενεργοποιήσεις, ανακατατάξεις μελών, δεν συνεχίζουν απλά το σερί αλλά προεκτείνουν και ηχητικά το οικοδόμημα τους πέρα από το metalcore το οποίο εν μέρει θεμελίωσαν. Θα υπάρξει και αναλυτική κριτική, αλλά, εδώ υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο, το λιγότερο.

Υ.Γ. Ναι, καλός μήνας ο Απρίλιος, :upside_down_face:

3 Likes

Η Lisa Gerrard (Dead Can Dance) και ο Jules Maxwell (μουσικοσυνθέτης, είχε παίξει και πλήκτρα στις συναυλίες τους για το Anastasis) κυκλοφορούν άλμπουμ στις 7 Μαΐου με τίτλο “Deshta (Forever)”

Ωραίο το βίντεο κλιπ, δεν «τρελάθηκα» όμως με το τραγούδι.

Κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω… :stuck_out_tongue:

Δεν έχω ακούσει το νέο GYBE, δεν είναι απίθανο να γίνει και το δικό μου κορυφαίο, όταν έρθει η ώρα.

Προς το παρόν δεν έχω ξεκάθαρο φαβορί, όπως πχ πέρσι. Μέχρι στιγμής τα albums που ξεχωρίζω είναι αυτά των Ad Nauseam, Wode, Portrayal of Guilt, Demoniac (κάτι θα έχω ξεχάσει σίγουρα) ενώ ακολουθούν από κοντά αυτά των Shame, DSKNT, Harakiri for the Sky και LTE. Επίσης πρέπει να ακούσω 2-3 υποσχόμενα όπως αυτά των The Dead Daisies, Crown και Aara.

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα από τα παραπάνω… μάλλον θα ήταν αυτό των Portrayal of Guilt. Ελπίζω πάντως να βγει κάτι καλύτερο μες στη χρονιά (μαζί με αυτά που εκκρεμούν να ακούσω).

Edit: Sorry @power_fades εκ παραδρομής είχα στη λίστα μου το περσινό ΒΙΒ… Σε ξεσήκωσα κατά λάθος!

4 Likes

άντε έβγαλαν κάτι οι BIB φέτος!!?

Καλός, πολύ καλός! Δεν απέχουμε και πάρα πολύ, ενώ δεν ξέρω τι ξεχνάς, η αναφορά στους Wode όμως και DSKNT αξίζει επανάληψης. Και βγάζουν και οι Altarage σε δύο εβδομάδες δίσκο, γενικά ο μήνας αυτός είναι ακραίος.

Επίτηδες το έκοψα εκεί πάντως το quote να ξέρεις :stuck_out_tongue:

Αν θεωρείς/τε υποσχόμενο το Aara πάντως, να τσεκάρει όποιος/α ενδιαφέρεται και το φετινό Mare Cognitum, νομίζω στο ύφος του θα παίξει μπάλα μόνο του. Από κοντά και το Spectral Lore που έρχεται, επίσης αυτό τον μήνα.

Εδώ να πω απλώς και εγώ πως αυτό που κάνουν οι Portrayal Of Guilt είναι ένας ήχος που πάντα ήθελες να ακούσεις αλλά ποτέ δεν ήξερες πως θα ακουγόταν ο συνδυασμός. Εντελώς κτήμα τους το κοκτέιλ που έχουν πετύχει. Δεν έχει το σοκ του ντεμπούτου, είναι όμως πιο ακραίο και το ισορροπεί για μένα. Ωραίο νο1 έχεις προς στιγμήν!

1 Like

Καιρό είχα να ευχαριστηθω διασκευή…:gem:

1 Like

Αυτοί εδώ οι φίλοι

Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν αναφερθεί πιο πάνω(αν και ίσως τους έχει αναφέρει ο @RiderToUtopia ).
Αυτοί οι φίλοι λοιπόν, παίζουν ένα τεχνικό thrash-o-death, με scifi χαρακτήρα.
Ναι ναι, καλά πάει το μυαλό σας σε Vektor, μόνο που εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά (και καλύτερα για μένα): ελαφρώς πιο κοντρολαρισμένοι σε ταχύτητες, πιο καθαρό παίξιμο, ρίχνουν ταχύτητες χωρίς να ντρέπονται, και σαφώς πιο προσβάσιμα φωνητικά - τα οποία αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σίγουρα δεν ενοχλούν.
Αν ήταν Καναδοί, θα έδενε το γλυκό.

4 Likes

Ειναι πολυ ωραιος δισκος, συμπαγεστατος και χωρις τιποτα περιττο. Σχετικα τεχνικος και με progressive αισθητική, με μελωδικα περασματα, χωρις ομως να χανει το thrash χαρακτηρα.

Σε λιγο πιο (αλλα οχι απολυτα) παραδοσιακο thrash, και οι Nervosa βγαλαν εναν ωραιο δισκο. Αλλα το Demoniac ειναι νομιζω ο καλυτερος δισκος στο ιδιωμα που ακουσα φετος

Ο τελευταιος των The crown (αν και αυτος παιζει σε thrash/death στυλ με μαλλον περισσοτερη βαρυτητα στο death) μου αρεσε λιγοτερο απο τα παραπανω, ετσι για μια μινι ανασκοπηση τι εχω προλαβει να ακουσω απο thrash και thrash/death φετος, αν δεν ξεχναω καποιο

1 Like

Καλά θα πάει αυτό :sunglasses:

2 Likes

Οι αγαπησιάρηδες του post metal ήχου ετοιμαστείτε για μία νέα κυκλοφορία τον Ιούλιο. Η οποία, μάλλον, μαζί με το νέο Allochiria αν καταφέρει να βγει φέτος θα χτυπήσουν φλέβα. Και γι’ αυτό σας λέω μόνο ένα πράγμα, την Aletheia.

4 Likes

Ωραίες μπάντες και οι δύο!

1 Like

Ας δώσουμε και το στίγμα που ήδη δημοσιεύτηκε. Τα υπόλοιπα επισήμως εν καιρώ…

3 Likes

Αγαπημένη τραγίλα

2 Likes

Η Pelagic όπως με τους Arabrot έτσι και με τους CROWN, δίνει στην δημοσιότητα μια μέρα πριν την κυκλοφορία, ολόκληρο το άλμπουμ μέσω YouTube.

4 Likes

The Black Keys announce new blues covers album 'Delta Kream' :partying_face:

1 Like

Ο νεος δισκος των Paysage d’Hiver ειναι εκει εξω για οποιον ενδιαφερεται

4 Likes

Ωραιότατος.

2 Likes

βγηκε!

2 Likes