Ναι, καλησπέρα σας. Παρακαλώ, όποιος αγαπάει το post rock, ας δώσει δέκα λεπτά από τον χρόνο του.
Δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να το ακούσετε χωρίς πρόλογο.
Κρατήστε μεγάλο καλάθι.
Ναι, καλησπέρα σας. Παρακαλώ, όποιος αγαπάει το post rock, ας δώσει δέκα λεπτά από τον χρόνο του.
Δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να το ακούσετε χωρίς πρόλογο.
Κρατήστε μεγάλο καλάθι.
Νέο άλμπουμ (?) από Neptunian Maximalism. Ένα κομμάτι 52 λεπτών
Tracklist:
His Master`s Voice [07:17]
Hate Cloak [09:16]
Wake of the Awakened [08:24]
Voyage to a North Pole Adrift [09:24]
Lost Arcane City of Uppakra [07:02]
Και το σχόλιο του Fenriz: “Five heavy dinosaurs looking in wonder and bewilderment at the stars”.
Αριστούργημα το εξώφυλλο
Έχει μια εσάνς από total deatb
Καλημέρες με μια σκέψη μου για το επίμαχο εξώφυλλο (ή πίνακα;)
Edit: εντάξει όχι σκέψη, έρευνα ας πούμε χαχ. Επίσης προφανώς εκκίνηση δίσκου με κομμάτι ονόματι “His Master’s Voice” ηχεί ήδη επική στη φαντασία μου…!
Ήδη φαντάζομαι τον Φένριζ με μπλουζάκι Θου-βου μέσα στο μπούκλετ… συγνώμη, δεν άντεξα.
Μπορεί αφού δε χρησιμοποιούσε triggers…
Το νεο Gojira ειναι εκει εξω
Νόμιζα ότι με τη σφαλιάρα των Gojira και παραγγελία cd+μπλουζάκι έκλεισε η μέρα μου, αλλά είδα το ρηβιού στην κεντρική, έβαλα να ακούσω, μλκ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. Από τα πιο γρήγορα “add to cart” μου, άλλα 2 cd (το 1ο τους έτσι στη φάση, χωρίς να έχω ακούσει νότα) και μπλουζάκι, μπράβο τα παιδιά.
Νέο σινγκλ από Warpaint για την τηλεοπτική σειρά Made for love. Ελπίζω να κυκλοφορήσουν νέο αλμπουμ γιατί 5 χρόνια είναι πολλά!
Νομίζω αυτό το heavy feather θα γίνει το αγαπημένο της χρονιάς μου . Θα παίζει με το Gojira