Καλός, πολύ καλός! Δεν απέχουμε και πάρα πολύ, ενώ δεν ξέρω τι ξεχνάς, η αναφορά στους Wode όμως και DSKNT αξίζει επανάληψης. Και βγάζουν και οι Altarage σε δύο εβδομάδες δίσκο, γενικά ο μήνας αυτός είναι ακραίος.
Επίτηδες το έκοψα εκεί πάντως το quote να ξέρεις
Αν θεωρείς/τε υποσχόμενο το Aara πάντως, να τσεκάρει όποιος/α ενδιαφέρεται και το φετινό Mare Cognitum, νομίζω στο ύφος του θα παίξει μπάλα μόνο του. Από κοντά και το Spectral Lore που έρχεται, επίσης αυτό τον μήνα.
Εδώ να πω απλώς και εγώ πως αυτό που κάνουν οι Portrayal Of Guilt είναι ένας ήχος που πάντα ήθελες να ακούσεις αλλά ποτέ δεν ήξερες πως θα ακουγόταν ο συνδυασμός. Εντελώς κτήμα τους το κοκτέιλ που έχουν πετύχει. Δεν έχει το σοκ του ντεμπούτου, είναι όμως πιο ακραίο και το ισορροπεί για μένα. Ωραίο νο1 έχεις προς στιγμήν!
Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν αναφερθεί πιο πάνω(αν και ίσως τους έχει αναφέρει ο @RiderToUtopia ).
Αυτοί οι φίλοι λοιπόν, παίζουν ένα τεχνικό thrash-o-death, με scifi χαρακτήρα.
Ναι ναι, καλά πάει το μυαλό σας σε Vektor, μόνο που εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά (και καλύτερα για μένα): ελαφρώς πιο κοντρολαρισμένοι σε ταχύτητες, πιο καθαρό παίξιμο, ρίχνουν ταχύτητες χωρίς να ντρέπονται, και σαφώς πιο προσβάσιμα φωνητικά - τα οποία αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σίγουρα δεν ενοχλούν.
Αν ήταν Καναδοί, θα έδενε το γλυκό.
Ειναι πολυ ωραιος δισκος, συμπαγεστατος και χωρις τιποτα περιττο. Σχετικα τεχνικος και με progressive αισθητική, με μελωδικα περασματα, χωρις ομως να χανει το thrash χαρακτηρα.
Σε λιγο πιο (αλλα οχι απολυτα) παραδοσιακο thrash, και οι Nervosa βγαλαν εναν ωραιο δισκο. Αλλα το Demoniac ειναι νομιζω ο καλυτερος δισκος στο ιδιωμα που ακουσα φετος
Ο τελευταιος των The crown (αν και αυτος παιζει σε thrash/death στυλ με μαλλον περισσοτερη βαρυτητα στο death) μου αρεσε λιγοτερο απο τα παραπανω, ετσι για μια μινι ανασκοπηση τι εχω προλαβει να ακουσω απο thrash και thrash/death φετος, αν δεν ξεχναω καποιο
Οι αγαπησιάρηδες του post metal ήχου ετοιμαστείτε για μία νέα κυκλοφορία τον Ιούλιο. Η οποία, μάλλον, μαζί με το νέο Allochiria αν καταφέρει να βγει φέτος θα χτυπήσουν φλέβα. Και γι’ αυτό σας λέω μόνο ένα πράγμα, την Aletheia.
Πολύ δυνατό ρεφρέν. Μ’ αρέσει που γράφουν σε αρκετά κανάλια τα φωνητικά και είναι ωραίος ο νέος. Κάτι με την παραγωγή θαρρώ μ’ ενοχλεί, αλλά θα το δω και στον υπόλοιπο δίσκο.