@lostparadise
I hear you, αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικες περιπτωσεις.
Στην περίπτωση των Grave Pleasures η αλλαγή ονόματος ήταν μάλλον συνέπεια των αλλαγών που είχαν προηγηθει στο line up ( είχαν ήδη αποχωρήσει οι Snell κ Paile) και όχι αιτία. Και προφανως αυτες οι ανακατατάξεις επηρέασαν κ τις συνθετικές ισορροπίες.
Να πω βέβαια, κάπου εδώ, ότι ,δεν ξέρω αν είναι λόγω της αδυναμίας που έχω στον Kvohst από εποχές Code/ Dodheimsgard, ωστόσο,το τελευταίο τους album ως Grave Pleasures ( το Motherblood), μου είχε αρέσει πολυ ( σε σημείο που παιζει να το ειχα λιώσει εξίσου με το ντεμπούτο των Beastmilk).
Οπως κ να χει, στην περιπτωση των Idle Hands/Unto Others, δεν έχουμε τίποτα τέτοιο. Ουτε αλλαγή στο line up , ουτε στην κατεύθυνση, ουτε τιποτα. Απλή αλλαγή ονόματος, λόγω κατοχύρωσης του προηγουμενου από άλλους. Οπότε καμια ανησυχία εδώ, σχετικά με την ποιοτητα.
Από κει κ πέρα,το αν ο δίσκος σταθεί στο υψος τέτοιου ντεμπουτου είναι μια προκληση που ουτως ή άλλως όλες οι μπαντες με δυνατό πρωτο δίσκο έχουν να αντιμετωπίσουν.
Πάντως από το λίγο που έχω προλάβει να ακούσω το νέο άλμπουμ, νομίζω πως οι συγκεκριμένοι τυποι δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να ανταπεξέλθουν στις προσδοκιες.
( αλλιώς: ΤΙ ΜΠΑΣΙΜΟ ΔΙΣΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ;;!)
Cheers!
Και αν τυχόν δεν τους είχες ακουσει νωρίτερα, άκου το Mana χθες!
Και ένα ασχετο trivia, για όποιον ενδιαφέρει:
Ο ένας από τους κιθαρίστες της μπάντας παίζει και στην μπανταρα Silver Talon (που με έκανε να ξαναπωρωθω φετος- μετά από πολλα χρόνια- με US Power).
Σε όποιον έχουν λείψει άπειρα οι Nevermore/Sanctuary, αν δεν τους έχει ανακαλύψει/λιώσει ήδη,εγώ θα έλεγα να το κάνει άμεσα.
Αφήνω δείγμα εδώ που είναι κ ον τοπικ, φετινή κυκλοφορία γαρ
(αν κ έχουν ήδη ποσταριστεί εδώ κ σε άλλα θρεντς,νομίζω…)
Respect στην σκηνή του Portland για άλλη μια φορά!