πολύ δυνατό
Οι Bruit είναι φέτος από τις μεγάλες εκπλήξεις της χρονιάς, κατά την γνώμη μου.
Ήχος και ενέργεια που δεν περίμενα από τους Scorpions μετά από την φοβερή πατάτα του Return to Forever, με παραπομπές κατευθείαν στο Savage Amusement (αμερικάνικο ροκ για αρένες, αλλά με ποιότητα). Ένα μικρό κομμάτι δυναμίτης (χεχε) που ανοίγει την όρεξη για το τι θα έρθει. Δύσκολο να ξεπεράσει το κορυφαίο post-2000 Humanity Hour 1 (τι κριτική είναι αυτή ρε παιδιά, της δίνω 0/10), αλλά μπορεί να είναι εξίσου καλό με το Unbreakable αν είναι συγκεντρωμένο και μεστό.
Και εξωφυλλάκι (δεν το βρήκα σε καλύτερη ποιότητα)
Τι μου θύμισες τώρα
Αν μου πεις ότι σου θύμισα όταν διάβασες την κριτική και διαφώνησες θα σε εκτιμήσω, αλλά αν μου πεις ότι σου θύμισα κάτι εντελώς άσχετο, που δεν βγάζει καν συνειρμικό νόημα, θα σε αγαπήσω
Την κριτική του Cozy παίζει και μην την διάβασα ποτέ αλλά το impact που δημιούργησε στο τότε φόρουμ κράτησε για χρόνια και ήταν πραγματική απόλαυση.
Μέλη από (την μπαντάρα) The Black Heart Rebellion δημιούργησαν τους Takh και θα κυκλοφορήσουν δίσκο στις αρχές του νέου έτους.
Το πρώτο δείγμα είναι καταπληκτικό!
Βάσει του Smith/Kotzen ανωτέρω, δεν νομίζω να μας χαλούσε να είχε πει καμία στροφή στο “The Writing on the Wall” ο Adrian, έτσι; Για να μην πω, να το έλεγε όλο. Μία χαρά του ταιριάζει, είναι και δικό του.
Επίσης, ευχάριστη έκπληξη ακολούθως. Τίμιο, ωραίο κομμάτι.
Για να δούμε, μακάρι! Γιατί το προηγούμενο απογοήτευσε - σε σχέση με το ντεμπούτο.
Προσωπικά, λέω να τους δω εδώ:
Βγήκε όλος ο δίσκος στο ΥΤ, συνοδεία ενός 50λεπτου βίντεο από τις ηχογραφήσεις
Νέο album από τους MOL (blackgaze) που και το 2018 είχαν βγάλει έναν αξιολογότατο δίσκο: