Νέες Κυκλοφορίες 2021

Θα πρότεινα πάντως να μην μένετε στο 20λεπτο, όσο δύσκολο και αν φαίνεται, γιατί υπάρχουν στιγμές και ένα κομμάτι συγκεκριμένα που αγγίζουν το avant εκεί μέσα.

Χωρίς να ανήκω στο είδος, θα έλεγα το Terminal Redux των Vektor

1 Like

Εισαι παιχταρας! Πραγματι αυτο εννοουσα, οχι τοσο τα δυο πρωτα τους οσο το terminal redux που εχει περισσοτερο black/thrash αισθητικη σε πολλα σημεια και ακομα περισσοτερα prog περασματα απο τα πρωτα δυο.

Οι demoniac παιζουν κατι διαφορετικο σαφως, επηρεασμένο πολύ από γερμανικο thrash, εχουν και κλαρινετο με πρωταγωνιστικο ρολο σε πολλα σημεια, εχουν πιο avant garde αισθητικη, αλλα σε αρκετα σημεια μου θυμισαν και το T.R.

Επειδη πολλοι ακουτε vektor και βγαζετε σπυρια για μη μουσικους λογους, :peace_symbol: στη μουσικη αναφερομαι

1 Like

yayyyy, είμαι παιχταράς :blush:

2 Likes

@apostolisza8 φανταζομαι αναφερεσαι στο Extraviado - song by Demoniac | Spotify σωστα?

Ειναι το πιο περιεργο και το πιο προοδευτικο κομματι του δισκου, εξαιρετικο, και ταιριαζει αρκετα οπως ειναι τοποθετημενο στη μεση του. Το κλαρινετο ειναι ο απολυτος πρωταγωνιστης στο κομματι. (εγω συνεχιζω τα repeat :metal: )

1 Like

Με αφορμή αυτό, θα πρότεινα να συσταθεί μια επιτροπή, ας είναι και τριμελής από πέντε άτομα (copyright: Νίκος Βαμβακούλας) που να μας υποδεικνύει ποια συγκροτήματα είναι ασφαλές να ακούμε για να μην “διαφθαρούν” τα politically correct ήθη μας – όχι τίποτε άλλο, γιατί τα όρια του τι επιτρέπεται και τι όχι είναι ρευστά απ’ ότι φαίνεται και υπάρχει ο φόβος μήπως μας ξεφύγει κάτι σε εμάς που δεν… επαγρυπνούμε!

Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι τα ίδια έκαναν/κάνουν οι παραθρησκευτικές/υπερσυντηρητικές οργανώσεις τύπου PMRC κλπ. Όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι κατακριτέο, όταν γίνονται στο όνομα της “προοδευτικότητας” είναι σωστό, αν όχι επιβεβλημένο!

2 Likes

Γεια σου καλημερα, Γεια σου καληνυχτα.

1 Like

Πολύ δυνατό το The Body. Όπως αναμενοταν.

κάνει Body Building?

Summary

:stuck_out_tongue:

1 Like

Τι οβίδα είναι των Demoniac.βγηκαν όλα μαζί σήμερα γμτ

3 Likes

Κάτι έχουν πάθει οι Χιλιανοί τα τελευταία χρόνια και βγάζουν και γαμώ τις θρασιές

3 Likes
7 Likes

κατι μου λεει οτι παμε για δισκαρα

2 Likes

Τι κομματάρα!

Ομολογώ ότι δεν τους είχα ακουστά. Φαίνεται μπάντα με αρκετές προοπτικές. Ωραίο και το οικολογικό μήνυμα.

1 Like

Πάμε μία βόλτα πίσω στο χρόνο. Mid/late '90s καταστάσεις και μεγαλεία…

1 Like

Υπέροχο απλά.

1 Like
1 Like

Αν θελεις στειλε μου PM να σου πω τι επιτρεπεται να ακους.

Vektor παντως κακη ιδεα, ανεξαρτητα απο τις κατηγοριες.

Έχω σταματήσει να παρακολουθώ το είδος, αλλά αυτό με ξαναφέρνει στα παλιά μονοπάτια. Μόνο η ντραμς μού φανηκε λίγο πιο μπροστά, αλλά νταξ, στο σπίτι από πισι ακούω. Μπορεί να κάνω λάθος.

1 Like