Νέες Κυκλοφορίες 2021

*τα ντραμς

4 Likes

Μολις το ακουσα και εμεινα με το στομα ανοιχτο :open_mouth:

2 Likes

Εμεις στο καφενείο τα παλιά τα χρόνια λέγαμε Η ντραμς.

4 Likes

Έχω κι ένα φίλο ντράμερ που μας διορθώνει συνέχεια ο εξυπνακιας :laughing:

2 Likes

Το πιο σωστο απο ολα ειναι “τα τυμπανα” για να μην μπερδευομαστε

Τα κρουστά θα έλεγα. Ή τα κύμβαλα.

Εντάξει, πλάκα κάνω ε; Μην το παρατραβήξουμε, έχω τρολάρει αρκετά νήματα ως τώρα, όχι κι αυτό. Μόλις άρχισε το 2021…

1 Like

Μονο αυτοι πρεπει να το λενε “η ντραμς”, χεσ’ τους :stuck_out_tongue:

2 Likes

Prog supergroup, με συμμετοχές από Karnivool, SikTh, και Monuments.

2 Likes
2 Likes

AOTY Contender.

2 Likes

Πείτε για Soen ρε,lotus 2,πολύ ωραία τραγούδια ,μόνο το illusion δεν έχω συμπαθήσει με τις πρώτες 3-4 ακροασεις

1 Like

Πολύ καλό άλμπουμ και πάλι από τους Soen, το ακούω το ίδιο ευχάριστα εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, αν είναι καλύτερο, χειρότερο ή στα ίδια επίπεδα με το “Lotus” θα δείξει ο χρόνος, αν και είναι τόσο αντίστοιχου επιπέδου που δεν έχει και τόσο νόημα. Μοιάζει, πάντως, μια φυσική συνέχισή του.

Επίσης, μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δει κάποιον να επισημαίνει πόσο επηρεασμένο από Disturbed είναι το “Monarch”.

3 Likes

albumάρα soen, λιγο πιό κάτω απο lotus αλλά αυτή η απλότητα που βγάζουν και οι απιστευτες μελωδίες που έχουν…πάλι θα κάνω καιρό να ακούσω κάτι άλλο…

2 Likes
3 Likes

Την τραγουδάρα την ακούσατε ή είστε εκείνοι οι περίεργοι που μπαίνουν φόρουμ χωρίς να διαβάζουν την κεντρική σελίδα;

7 Likes
1 Like

Lol, τι μαλάκας ο Fat Mike, το riff είναι το “Smoke on the water”, ρε παιδιά.

Μουσικά δεν είπε και πολλά, αλλά σαν να γάμησαν λίγο οι στίχοι μου φάνηκε, πρέπει να τους ξαναδιαβάσω γιατί είχε διάφορες ορολογίες που δεν ξέρω,

Ε ναι μουσικά στα γνωστά λημέρια, αυτό με το smoke δεν το έπιασα, αύριο τώρα μην ξυπνάμε και τους γειτονοι, νομίζω και εγώ πως η παρωδία που περιγράφει στο στιχουργικό κομμάτι έχει την αξία του, όπως και οι μπλούζες του el hefe και ειδικά των Propagandhi, αλλά και του killers που θα με κάνουν να ξανακουσω μετά από αιωνες

Ψυχραιμη τοποθετηση: Οι Yoth Iria, βασισμενοι στις πολυ δυνατες και στοχευμενες συνθεσεις βγαζουν ενα δισκο που βλεπει το παρελθον με αναθεωρητικη και οχι μονο νοσταλγικη διαθεση, με αποτελεσμα παρολο που αυτο που παιζουν ειναι σχετικα old school, να ακουγεται παρα πολυ φρεσκο. Οι ιδεες που εχει μεσα ο δισκος ειναι εξαιρετικες. Ειδικα οι κιθαρες, χωρις να παιζουν κατι φοβερα πρωτοτυπο ή φοβερα τεχνικο, πολλες φορες θα αφησουν τον ακροατη εντυπωσιασμενο απο το ποσο ωραιο και εμπνευσμενο ειναι αυτο που παιζουν.

Μη ψυχραιμη τοποθετηση: Γαμει

Τοποθετησεις πιο ειδημονων (για να μη μας λενε πως διαβαζουμε μονο το forum :sunglasses: )

5 Likes