Εθνική Μπάσκετ

κατά τα άλλα κοροιδεύαμε τους Ρώσους που πήραν τον Holden στην ομάδα τους :stuck_out_tongue:

Αντικειμενικά όμως και εμείς παίζουμε σκληρή άμυνα, στα όρια του φάουλ. Εγώ πάντως ευχαριστιέμαι να βλέπω τους NBAers να παίζουν τόσο ψυχωμένα. Φοβερή άμυνα, τρομερές ενέργειες στην επίθεση, θέληση για νίκη. Καμιά σχέση με τις ομαδάρες πλην καφενεία των 2000,2002,2004.
Το μόνο που με ενοχλεί είναι στο ότι ο Σιζέφσκι επιμένει να μην χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τους Ρεντ, Μπούζερ και Πρινς.
Σε περίπτωση που συναντηθούμε μαζί τους στον ημιτελικό εννοείται ότι έχουμε κάποιες ελπίδες για νίκη, άλλωστε σε 40 λεπτά όλα μπορούν να γίνουν. Όμως τότε η άμυνά τους ήταν αστεία, εμείς κάναμε το τέλειο παιχνίδι ενώ βοήθησε και ο Σιζέφσκι που επέμενε σε όλο το 2ο ημίχρονο να παίζει χωρίς Σέντερ.
Πάντως προέχει η Αργεντινή που με τίποτα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε την έχουμε εύκολα.

δεν νομιζω οτι σαν ελληνες δικαιουμαστε να μιλαμε, οταν στις διαφορες εθνικες ομαδες, υπαρχουν κατι ηλιαδηδες, κατι μανιανιδες, κατι κακιασβιληδες κλπ…αντιθετως γουσταρω μπατιστ στην εθνικη γιατι θα δωσει κατι που της λειπει…
τπουλαχιστον σε αυτον δε θα του ελληνοποιησουν το ονομα…:stuck_out_tongue:

Ο Μπατίστ συμπλήρωσε τα νόμιμα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και όπως οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος (εξαιρούνται οι μετανάστες και όσοι δεν έχουν λεφτά) έχει το νόμιμο δικαίωμα να γίνει Έλληνας πολίτης. Ο Χόλντεν έγινε Ρώσσος στο 2ο χρόνο…

Το ότι παίζουμε σκληρά δε σημαίνει και πως δε μας βολεύει να σφυρίζονται τα φάουλ. Στην Ελλάδα και οι 12 παίκτες μπορούν να παίξουν και για αυτό μας συμφέρει να σφυρίζονται τα φάουλ. Άλλο πράγμα να έχουν φορτωθεί φάουλ οι Μπουρούσης, Βασιλόπουλος και Διαμαντίδης και στη θέση τους να είναι ο Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης και Ζήσης και άλλο να φορτωθεί φάουλ ο Τζινόμπιλι ή ο Μπριγκιόνι και να μπει ένας τίποτα στη θέση του… :wink:

Πυραμίδα, το πιο πιθανό είναι να χάσει η Εθνική και από Ισπανία και από Αμερική. Δε θα χάσει όμως με κατεβασμένα τα χέρια και σίγουρα όχι σαν πελάτισα όπως νομίζεις. Βιάζεσαι και βγάζεις πολύ πρώιμα συμπεράσματα για ένα τουρνουά που μόλις τώρα ξεκινά. Ο χρόνος θα δείξει αν εγώ ή εσύ είχαμε το δίκιο. Από ότι διάβασα όμως, και το περσινό ματς με την Ισπανία εσένα σου φάνηκε πελατειακή σχέση μεταξύ Ελλάδας-Ισπανίας, άρα αμφιβάλλω αν θα σε πείσω…

ΥΓ. Δε νομίζω πως ο Poll τα πήγε άσχημα… Μάλλον σε καλό τους βγήκε που πήρε το φάουλ (το ένα ήταν και αντιαθλητικό για παράδειγμα) ο Κιντ γιατί πήγε η μπάλα περισσότερο στα χέρια των υπολοίπων.

ΥΓ2. Επαναλαμβάνω: Με σοβαρότητα, αυτή την Αργεντινή που έχω δει ως τώρα, την περνάμε…

Δε θα χάσει όμως με κατεβασμένα τα χέρια και σίγουρα όχι σαν πελάτισα όπως νομίζεις. Βιάζεσαι και βγάζεις πολύ πρώιμα συμπεράσματα για ένα τουρνουά που μόλις τώρα ξεκινά. Ο χρόνος θα δείξει αν εγώ ή εσύ είχαμε το δίκιο. Από ότι διάβασα όμως, και το περσινό ματς με την Ισπανία εσένα σου φάνηκε πελατειακή σχέση μεταξύ Ελλάδας-Ισπανίας, άρα αμφιβάλλω αν θα σε πείσω…

Μα δεν είπα ότι θα χάσει με τα χέρια σταυρωμένα. Ούτε ότι δε θα προσπαθήσει. Μπορεί και να νικήσει. Το που βιάστηκα για τα συμπεράσματα (που δεν έχουν βγεί) το ψάχνω ακόμη.

όσο για το μάτς με την Ισπανία, όταν αν δεν κάνω λάθος η τελευταία νίκη ήταν το 1998 και απο τότε οι Ισπανοί έχουν μόνο νίκες, λογικό είνα να θεωρείτε πελατειακή η σχέση των 2 ομάδων, για την ώρα τουλάχιστον.

Θα ξενερώσω πολύ αν δώ τον Μπατίστ στην εθνική… [-X

Κι εγώ επίσης… :frowning:

Λοιπόν, ακούστε σενάριο επιστημονικής φαντασίας που συζητούσαμε χθες στηνπαρέα: Μέχρι την τετράδα οι αγώνες εξελίσσονται λίγο-πολύ χωρίς απρόοπτα και στους ημιτελικούς έχουμε τα ζευγάρια ΗΠΑ-Ελλάδα και Ισπανία-Λιθουανία…μόνο που οι αγώνες των μεταλλίων είναι (!!!) Ελλάδα-Λιθουανία στον τελικό και ΗΠΑ-Ισπανία για τον μικρό τελικό (!!!). Σφαγή!!! Να δω Κόμπε και Γκασόλ να κοπανιούνται για το χάλκινο και τι στον κόσμο!!! :lol: :lol: :lol:

Xαίρομαι! :slight_smile:

Και πριν βγεί κανείς να γράψει πως δεν θέλω τον Μπατίστ στην εθνική επειδή είμαι γνωστός κωλόγαυρος, να υπενθυμίσω πως η φίλη μας η RoPe είναι βαζελίτσα αν θυμαμαι καλά! :stuck_out_tongue:
Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να σκέφτεται σωστά: Δηλαδή θα κάνουμε στην εθνική αυτό που γινόταν στους συλλόγους πριν 15 χρόνια; Ούτε τον Τάρλατς θα ήθελα πριν από 15 χρόνια που ήταν και πολύ πιό απαραίτητος! Πόσο μάλλον που αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πολύ καλή φουρνιά νέων Ελλήνων παιχτών που χρειάζονται ευκαιρίες!

[QUOTE=Mule;418297 ]Xαίρομαι! :slight_smile:

Και πριν βγεί κανείς να γράψει πως δεν θέλω τον Μπατίστ στην εθνική επειδή είμαι γνωστός κωλόγαυρος, να υπενθυμίσω πως η φίλη μας η RoPe είναι βαζελίτσα αν θυμαμαι καλά! :stuck_out_tongue:
Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να σκέφτεται σωστά: Δηλαδή θα κάνουμε στην εθνική αυτό που γινόταν στους συλλόγους πριν 15 χρόνια; Πόσο μάλλον που αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πολύ καλή φουρνιά νέων Ελλήνων παιχτών που χρειάζονται ευκαιρίες![/QUOTE]

Επιβεβαιώνω! :stuck_out_tongue: Όσο κι αν αγαπάω την ομάδα μου, όσο και να αναγνωρίζω το ταλέντο του Κου Μπατίστ, αυτά που κορόϊδευα πέρυσι με τον Χόλντεν και τους Ρώσους δεν θέλω να τα δω και στη δική μου ομάδα… Ας προσέξουν τα νέα παιδιά που έρχονται ήδη φορτσάτα (Εθνική Εφήβων? Κανείς?) και μετά άμα περισσέψει χώρος το συζητάμε… Και μη μου πει κανείς οτι πιτσιρίκια δεν παίζουν στις Εθνικές Ανδρών γιατί ο Ρούμπιο τον περιμένει στη γωνία… :wink:

Συμφωνώ με τους από πάνω περί Μπατίστ. Να σημειωθεί πως αν και γνωστό χανούμι τα ίδια έλεγα και στην περίπτωση Τσακαλίδη πριν κάτι χρόνια. Στην περίπτωση Μπατίστα συμφωνούσα αλλά ήταν διαφορετικά, ο Ντανιέλο ήταν όντως Έλληνας στην ψυχή. Η ελληνοποίησή του δεν ήταν μεταγραφή ομάδας. On topic δεν μας βλέπω καλά με Αργεντινή. Κάτι μου λέει πως ο τελικός θα είναι Λιθουανία-ΗΠΑ.

Μην ξεχναμε οτι ο Μπατιστα περασε και απο το λουκι της στρατιωτικης θητειας, πραγμα που δεν θα το κανε κανενας που θα βλεπε την ελληνοποιηση τελειως στο φλου και δεν το ειχε κιολας μεσα του.

Για τα υπολοιπα που λεχθηκαν εχω να πω οτι συμφωνω απολυτα με τον μιστερ Καρβου και πραγματι ρε πυραμιδα, ωρες-ωρες μιλας λες και εχεις απωθημενα εναντιον της εθνικης Ελλαδος.
Σε τελικη αναλυση το οτι σε ενοχλησαν τα σχολια που εχουν πεσει απο πολλους για το επιπεδο του αμερικανικου μπασκετ, δεν θα επρεπε να μπαινει στην μεση. Ασε που την πλεοψηφια των σχολιων, τα βρισκω δικαια. Καθεσε να δεις τελικους ΝΒΑ και βλεπεις ενα κλωτσοσκουφι. Παρε μπαλα, τρεχα, ριξε το καρπουζι.

ουτε εγω συμφωνω ο μπατιστ να παει στην εθνικη ελλαδας.οσο για το ΝΒΑ ειναι μεν το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο αλλα πλεον η ψαλιδα μεταξυ αμερικανων και ευρωπαιων πιστευω εχει κλεισει αρκετα γι’αυτο εξαλλου και βλεπουμε παρα πολλους ευρωπαιους να ειναι τα αστερια στις ομαδες τους στο ΝΒΑ.

απο τη στιγμη που οι αμερικανοι αποφασισαν να παιξουν αμυνα δεν παιζονται απο κανεναν…οι εγχρωμοι αθλητες ειναι ανωτεροι σε ολα με μεγαλη διαφορα… στο αλμα,στη ταχυτητα,στη δυναμη…και οι αμερικανοι εχουν τους καλυτερους εγχρωμους στο κοσμο,οποτε θα το παρουν για πλακα…αν και ειμαι 100% αντιαμερικανος…[-X[-X[-X[-X

Ποιοι ηταν αυτοι που ειχαν δειρει τον Ιωαννου και τον Σκουντη?Οι γαυροι ε?
Ε να τους πειτε δεν καναν καλα τη δουλεια τους.Ακομα μιλανε!

αν τους κόψουμε τα τρίποντα, περνάμε…

θα μου πει ένας τι είναι αυτό το πικ ν ρολ ρε γμτ ???

Σκρην του ψηλου στον κοντο,ο παικτης που μαρκαρει τον ψηλο παει να μαρκαρει τον κοντο και ο ψηλος γυρναει και κανει κινηση για να παρει την μπαλα.
Θες να στο ζωγραφισω?Αν σκασεις τον Σκουντη και τον Ιωαννου θα το κανω.

μας τα εχουν κανει τσουρεκια τα τελευταια χρονια με το πικ ν ρολ…χαχα…αμα το ματς παει στον ποντο, θεωρω οτι το προβαδισμα το εχουν οι αργεντινοι…ξεκωλωθηκαν στα 3ποντα…

Bασικά ευτυχώς που σταματήσαμε τα καλάθια και φάουλ, τους δίνουμε 3ποντα κει που δεν υπαρχουν. Και με τους αμερικανους τα ιδια καναμε (οχι πως το σώναμε δηλαδή.)

απλά ρε γμτ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το πικ ν ρολ. έχω αρχίσει να θεωρώ ότι είναι κάτι σαν το ιπον στο τζούντο : αν το καταφέρουμε, οι άλλοι χάνουν εκείνη την στιγμή…

ωραίο ματς… για να δούμε…

Μεχρι στιγμης παντως παιζουμε αρκετα καλα σε ολο το ημιχρονο και δεν εχουμε τα κλασικα 3λεπτα-4λεπτα που κανουμε ολο μαλακιες στην επιθεση.
Τα μονα κακα μας διαστηματα ηταν οταν μπηκε ο Ζησης.