Εθνική Μπάσκετ

πρεπει να ηρεμησουμε στην επιθεση

και να φορτωσουν το σκολα με φαουλ, γιατι δεν εχουν αλλο σαν αυτον

Σβηστε το ποστ μου,γρηγορα :expressionless:

παπαλουκας φετος βαραει στο γαμο του καραγκιοζη… διαμαντιδης επισης μετριος στο τουρνουα, κουρασμενος πολυ…

κουραστηκε ο σπανουλης και χασαμε το μπουσουλα καπου στην επιθεση… παντως δε γινεται να εχουν 3-11 τριποντα και μαλιστα τα περισσοτερα ελευθερα, ενω οι αργεντινοι βαζουν και τα σκοτωμενα

Γαμω το Βαλ’το αγορι μου γαμω.Γιατι τριποντο ΡΕ.

Πω ρε με το που έχασε ο σπανούλης το σουτ και τέλειωσε το ματς,ένας απ’ τη πολυκατοικία μου έκανε λες και του πέθανε η μάνα.Ανατρίχιασα.

μα ο delfino να μην σταματιεται ??? :frowning:

αντε το 2012…

Καλα να παθετε!Αντε γεια!

Ξενέρααααα.

το οτι δεν κερδισαμε καμια ομαδα θεωρητικα ισαξιας αξιας (ισπανια , αργεντινη) ή μεγαλυτερης (ΗΠΑ), μονο τυχαιο δεν ειναι… Δικαια 5η θεση λοιπον…

ΧεστήκαΜΕ για το τι κερδίσαΤΕ ή δεν κερδίσαΤΕ.

Αφήστε τη γκρίνια και συνειδητοποιήστε ότι σήμερα το ματς ήταν διαφήμιση του μπάσκετ. Συγκλονιστικό όσο δεν πάει.

όταν από εκεί υπάρχει ένας τζινόμπιλι που τα βάζει ΟΛΑ τι περιμένουμε ?

πάντως στο τέλος μαλακία. βάζεις δίποντο, τους πας παράταση, για ξύλο φάουλ κ τρέξιμο… θα κλατάρανε…αλλά…

Αυτό.

Πέστα γλύκα!

απο τον τζινομπιλι το περειμενιες να τα βαλει ΟΛΑ…οποτε πας προετοιμασμενος οτι θα τα βαλει… οταν σου βαζει ο δελφινος αλλα τοσα, που δεν το περιμενεις, εκει υπαρχει προβλημα…και δεν ειναι καθε μερα του αι-γιαννιου…

κ ο δελφίνος περιμένεις να στα βάλει όλα…

πάντως η άμυνα-μεγγένη σήμερα είχε πάει διακοπές…

Το ματς σήμερα κρίθηκε εκεί που δεν το περίμενα: Στην κακή μέρα όλης της περιφέρειας. Ναι ok, παικταράδες ο Ντελφίνο και ο Τζινόμπιλι αλλά με τόσα τζάμπα λάθη (χωρίς να υπάρχει μεγάλη πίεση, όπως πχ με την Αμερική) νομίζω πως εμείς το χάσαμε το παιχνίδι.
Καλά έκανε ο Σπανούλης και σούταρε 3ποντο, ή όλα ή τίποτα.
Θα μπορούσαν επίσης να είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη και των διαιτητών: Επιθετικό στο Σπανούλη (το 2ο), η μπάλα βγήκε εμφανώς από τα πόδια του Πριτζιόνι, ο οποίος είχε κάνει καθαρά βήματα λίγο νωρίτερα, 2-3 καθαρά αντιαθλητικά με κατέβασμα χεριών που δε δόθηκαν…

Όπως και να το κάνουμε, η Εθνική θέλετε δε θέλετε, έκανε άλλη μία πολύ καλή πορεία και είμαστε περήφανοι! Σιγά μην γκρινιάξω που βγήκαμε 5οι. Η ομάδα αυτή είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα, τελεία και παύλα.

Ποιος είπε ότι δεν περιμέναμε τον Ντελφίνο; 8O
Ο άνθρωπος είναι παικταράς και για αυτόν τον ήθελε και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός!
Αν πιστεύεις πως η εθνική κερδίζει μόνο του Αι-Γιαννιού… οκ, τι να πω;

Δεν είναι μόνο ότι ο έχασε το τρίποντο ο Σπανούλης είναι και ότι καθυστέρησε πολύ να κατεβάσει την μπάλα. Αν δείτε την τελευταία μας επίθεση θα το διαπιστώσετε. Γνώμη μου πως έπρεπε να περάσει την μπάλα στην ρακέτα αντί να σουτάρει.