Φαγητό - Συνταγές, Προτάσεις, Φωτογραφίες, Γεύσεις

Δεν εχω καποια συνταγή.
Πηρα:
Σελινοριζα
Καροτα
Πατατες
Σελινο
Κρεμμύδι

Έκανα ζωμο με κυβο κνορρ βοδινου, τα εβρασα ολα εκει μεσα, μετα εβαζα τα λαχανικά στο μπλέντερ κ σιγα σιγα προσθετα τον ζωμο μεχρι εκει που ήθελα.

Ξερω ξενέρωτο :stuck_out_tongue:

Αλλα δούλεψε. Χθες αντι για πατάτες εβαλα γλυκοπατάτες.

1 Like

καροτοσουπα και κολοκυθοσουπα ειναι δυο που εχω κανει καποιες φορες και βγηκαν πολυ ωραιες.

μια που δεν εχω κανει/φαει ποτε αλλα την βλεπω σαν συνταγη πολυ συχνα ειναι μπροκολο/τσενταρ

αν ηταν καλοκαιρι ή αν με καποιο τροπο βρεις καλες ντοματες, τοτε φυσικα γκασπατσο

1 Like

Βελουτε σουπα σπανακι με stilton/blue cheese ειναι επικ επισης.

Ένα πόντο για κάθε τι που δεν τρώτε. Για να βγάλουμε τον πιο περίεργο με τα φαγητά . Για πείτε.

Εγω εχω 5 ποντους, η τριτη στηλη με πηγε απο το δυο στο πεντε.

• Blue cheese, ροφκορ, γκοργκοντζολα, δεν με ψηνει γενικα χαλασμενο φαγητο
  • Στρειδια, εντελως περιττα και γλιτσερα
  • Σταφιδες, γαμω το χριστο τους
  • Ελιες, ξερναω
  • Σαλιγκαρια, ελα αηδια

Δεν τρώμε aka δεν βάζουμε στο στόμα μας ή και πράγματα που είναι αδιάφορα (τα σπαράγγια πχ για μένα είναι αδιάφορα, δεν θα τα επέλεγα ποτέ, αλλά άμα τύχει και είναι side σε κάνα πιάτο μπορεί και να τα φάω);

Το πρωτο, πολλα μου ειναι αδιαφορα αλλα θα τα φαω αν χρειαστει… ή ας πουμε οτι δεν εχω θεμα μαζι τους τελος παντων, οπως τα κοκκινογουλια ας πουμε ή το τοφου. Απλα δεν τα επιλεγω, αλλα δεν μου ειναι δυσαρεστα στην γευση/υφη.

Τότε 1 (beans) και αυτό λόγω αλλεργίας.

1 Like

• Blue cheese, ροφκορ, γκοργκοντζολα: γαμάνε
  • Στρειδια: μέτριο όστρακο, προτιμώ πολλά άλλα (γυαλιστερές, κυδώνια κ.α.)
  • Σταφιδες: έχω εκτιμήσει πρόσφατα, δεν καίγομαι κιόλας
  • Ελιες: έχω σχεδόν εθισμό -κάποτε μας είχαν φέρει τενεκέ καλαμών και πρέπει να είχα φάει μια 200αριά σε μια δόση, με κυνήγαγε η μάνα μου
  • Σαλιγκαρια: δεν με ενοχλούν αλλά δεν καταλαβαίνω και το hype
3 Likes

Σπαράγγια, Λαχανάκια Βρυξελλών (νομίζω) και καβούρι δεν έχω δοκιμάσει.

Από εκεί και πέρα, πράγματα που δεν τρώω καθόλου, σε καμία μορφή και δεν μου είναι απλά αδιάφορα:

1. Πατζάρια
  2. Ωμό ψάρι, σούσια κτλ
  3. Κουνουπίδι
  4. Οστρακα
  5. Σαλιγκάρια

Υπάρχουν δύο κατηγορίες που είναι λίγο περίεργες περιπτώσεις. Π.χ. κολοκύθι δεν μου αρέσει μαγειρευτό ή γεμιστό αλλά τηγανιτό πέφτω με τα μούτρα. Blue Cheese και τα συναφή δεν μου αρέσουν αλλά από την άλλη σε τυρένιο μιξ δεν με χαλάνε καθόλου (π.χ. πίτσα με 4 τυριά όπου απαραιτήτως το ένα θα είναι τέτοιο).

1 Like

Αν πάμε σε προτίμηση τότε μόνο 1, τα σαλιγκάρια.
Διαφορετικά λόγω δυσανεξίας βάζω και wheat bread, sourdough bread και soy sauce.

Μόνο τα ωμά ψάρια. Θα μπορούσαν και τα σαλιγκάρια αλλά δεν έτυχε να φάω

Κατά τ άλλα οκ αγάπη στα γνωστά κοτόπουλα, χοιρινά κλπ αλλά μεγάλη αγάπη επίσης στα παντζάρια που είναι και θρεπτικά.

Bears, Beets, Battlestar Galactica!!

Οσα δεν εχετε δοκιμασει μετρανε επισης ως ποντος προφανως.

Ενταξει εκει το τρωω κι εγω, γιατι ειναι ανεπαισθητο.
Αλλα απο μονο του δε μου αρεσει καθολου.
Εχω φαει και μπεργκερ που ειχε μεσα blue cheese και δε με χαλασε παρα πολυ.
Το μετραω ως ποντο ομως γιατι πλεον θα το απορριψω σε καθε ευκαιρια.

Οκ τότε 2 πόντοι

1 Like

Παμφάγος εδώ, μηδέν στρογγυλό το σκορ.

Τόφου και κουνουπιδι τα πλέον αδιάφορα.

2 Likes

Συκώτι, blue cheese, ελιές
Vomit GIFs | Tenor

Σάλτσα ραντς, τόφου
What Is That GIFs | Tenor

Ωμό ψάρι, σαλιγκάρια
Johnny Bravo Sickened But Curious GIF - Johnny Bravo Sickened But Curious - Discover & Share GIFs

Τόνος κονσέρβα, καβούρι, φυστικοβούτυρο, καρπούζι, μουστάρδα, οστρακοειδή, Nutella, κρεμμύδια, λευκή σοκολάτα, μανιτάρια, φράουλες, μαγειρεμένο ψάρι, κοτόπουλο (μόνο στήθος), μοσχάρι, σκόρδο
Yes GIFs | Tenor

Γαρίδες
Δεν υπάρχει GIF για το καλύτερο φαγητό του κόσμου. Και με σκατά να 'ναι πασαλειμμένες, θα τις καθαρίσω και θα τις φάω.

Δεν έχω αντιληφθεί να έχω αλλεργία σε τίποτα στη ζωή μου μέχρι σήμερα.

2 Likes

0 πόντους, έλα τωρα πολύ light. Το τόφου και να μην το ξαναέτρωγα θα πέθαινα και πάλι ήσυχος χιχιχιχιιχχι

2 Likes

1, σαλιγκάρια προφανώς. Κάπου τραβάω τη γραμμή στο τι είναι αποδεκτή τροφή, δεν προτίθεμαι να φάω έντομα πχ. 99% των υπολοίπων γαμάνε

Zero πράσινο για μένα. Όλα δεκτά

Ενταξει παιδια γενικα δεν ειναι πιο κουλ το να τρωει καποιος περισσοτερα πραγματα :sweat_smile: Δεν πειραζει να εχετε και μερικους ποντους, δεν ειναι περιεργος οποιος δεν σαβουριαζει οτι υπαρχει. Πιστευω για να ειναι καποιος “περιεργος” στο φαγητο θα πρεπει να εχει πανω απο 12-15 ποντους στον αποπανω πινακα, μεχρι 10 ειναι πολυ φυσιολογικο.