Δεν τρώμε aka δεν βάζουμε στο στόμα μας ή και πράγματα που είναι αδιάφορα (τα σπαράγγια πχ για μένα είναι αδιάφορα, δεν θα τα επέλεγα ποτέ, αλλά άμα τύχει και είναι side σε κάνα πιάτο μπορεί και να τα φάω);
Το πρωτο, πολλα μου ειναι αδιαφορα αλλα θα τα φαω αν χρειαστει… ή ας πουμε οτι δεν εχω θεμα μαζι τους τελος παντων, οπως τα κοκκινογουλια ας πουμε ή το τοφου. Απλα δεν τα επιλεγω, αλλα δεν μου ειναι δυσαρεστα στην γευση/υφη.
Σπαράγγια, Λαχανάκια Βρυξελλών (νομίζω) και καβούρι δεν έχω δοκιμάσει.
Από εκεί και πέρα, πράγματα που δεν τρώω καθόλου, σε καμία μορφή και δεν μου είναι απλά αδιάφορα:
Πατζάρια
Ωμό ψάρι, σούσια κτλ
Κουνουπίδι
Οστρακα
Σαλιγκάρια
Υπάρχουν δύο κατηγορίες που είναι λίγο περίεργες περιπτώσεις. Π.χ. κολοκύθι δεν μου αρέσει μαγειρευτό ή γεμιστό αλλά τηγανιτό πέφτω με τα μούτρα. Blue Cheese και τα συναφή δεν μου αρέσουν αλλά από την άλλη σε τυρένιο μιξ δεν με χαλάνε καθόλου (π.χ. πίτσα με 4 τυριά όπου απαραιτήτως το ένα θα είναι τέτοιο).
Οσα δεν εχετε δοκιμασει μετρανε επισης ως ποντος προφανως.
Ενταξει εκει το τρωω κι εγω, γιατι ειναι ανεπαισθητο.
Αλλα απο μονο του δε μου αρεσει καθολου.
Εχω φαει και μπεργκερ που ειχε μεσα blue cheese και δε με χαλασε παρα πολυ.
Το μετραω ως ποντο ομως γιατι πλεον θα το απορριψω σε καθε ευκαιρια.
Ενταξει παιδια γενικα δεν ειναι πιο κουλ το να τρωει καποιος περισσοτερα πραγματα Δεν πειραζει να εχετε και μερικους ποντους, δεν ειναι περιεργος οποιος δεν σαβουριαζει οτι υπαρχει. Πιστευω για να ειναι καποιος “περιεργος” στο φαγητο θα πρεπει να εχει πανω απο 12-15 ποντους στον αποπανω πινακα, μεχρι 10 ειναι πολυ φυσιολογικο.