Φαγητό - Συνταγές, Προτάσεις, Φωτογραφίες, Γεύσεις

Νταξ αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα καποια απ αυτα μου ειναι τοσο αδιαφορα που εχω χρονια να τα φαω

1 Like

Για τους άνετους της παρέας, σας θέλω λιγάκι εδώ πέρα.

image

2 Likes

Κι εμενα αδιαφορο μου ειναι το τι τρωει ο καθενας :stuck_out_tongue:
Δηλαδη περα απο τον χαβαλε της υποθεσης εννοω. Free will κι ετσι

2 Likes

Και εγώ ίδια φάση αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω πχ δημητριακά με νερό

Α και επειδή έχει και ανανά μέσα να πω ναι στην πίτσα με ανανά. Εμένα μ αρέσει

1 Like

δημητριακα μονο με ουισκι

7 Likes

Είχα φίλο όταν ήμουνα φοιτητής που μετά από χωρισμό ήταν χάλια και για πρωινό έπινε κρασί, και ενίοτε έριχνε και δημητριακά μέσα επειδή “το πρωινό είναι σημαντικό γεύμα”

6 Likes

Στη δουλεια παντως που ειχαμε εσπρεσιερα, επαιζα που και που το εσπρεσσακι μεσα στο γαλα των δημητριακων :smiley:

Ηταν ενας τυπος στον στρατο,ο οποίος κάθε μα κάθε μέρα,για μήνες, για πρωινό έτρωγε Δρακουλίνια με Κοκα κολα…
Δεν ξερω αν ζει ακομα…

5 Likes

Γαμάνε τα δρακουλίνια. Και η κόκα κόλα.

Τι σου γ***νε είναι το θέμα, μεταφορικά πάντα!!!

5 Likes

Στον στρατό είχα και εγώ δύο τύπους στην αρχή που σε κάθε έξοδο περνούσαν καμία ώρα στο σούπερ μάρκετ και γέμιζαν σακούλες με σοκολάτες, μπισκότα κλπ για όταν δεν τους αρέσει το μενού, δηλαδή 8/10 φορές. Γενικά ήταν καλή φάση γιατί ο ένας μου έδινε και την μερίδα του μέχρι που κάποιος του είπε ότι το στήθος κοτόπουλο δεν έχει κόκκαλα και από τότε άρχισε να το τρώει. Δυστυχώς δεν έμαθα ποτέ ποιος ήταν. Ή μάλλον καλύτερα γιατί θα με βγάζαν άοπλο.

Κατά τα άλλα να πω ότι στον στρατό έφαγα από υπέρτιμια έως φοβερά και ήταν τελείως τυχαίο ότι όλες τις άδειες μου τις πήρα όταν πήρε και ο καλός μάγειρας τις δικές του

5 Likes

Ναι δίκιο έχει ο @Ian_Metalhead και δεν ειναι για συχνα, αλλά μια είναι η απάντηση στο ερώτημα δρακουλινια ή πακοτινια

Εναλλάξ και τα δύο

Η αγαπημένη μου σαβουρα της κατηγορίας “σνακ σε σακουλάκι” πάντως είναι τα nachos. Με dip ειδικά , απογειώνονται, και αν είναι και κάυτερο το dip, ξεφεύγει η φάση εντελώς.

Και το ποπ κορν φυσικά, που ταιριάζει τέλεια και με μπύρα.

1 Like

Στο διαχρονικο ερωτημα Δρακουλινια ή Πακοτινια η απαντηση ειναι παντα Πιτσινια.

1 Like

Δρακουλίνια μέχρι τελικής πτώσης. Μετά πιτσίνια, σχεδόν ισόπαλα με γαριδάκια και τέλος πακοτίνια.

Η σωστή απάντηση στο δίλλημα “δρακουλίνια ή πακοτίνια” (βάλτε και πιτσίνια μέσα αν θέλετε) είναι ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ

2 Likes

Δυνατα και τα Φουντουνια. Για πειτε λοιπον.

Αγαπημενο σνακ σε σακουλακι
  • Δρακουλινια
  • Φουντουνια
  • Πακοτινια
  • Πιτσινια
  • 3D
  • Πατατακια με Ριγανη
  • Πατατακια με αλλη γευση (διευκρινιστε)

0 voters

οταν ημουν μικρουλης και πηγαινα εκδρομες με το δημοτικο στη νεα ελβετια, επαιρνα πατατακια με αλατι και ξυδι για να μη μου ζηταει κανεις

4 Likes

κλαιω, ηταν οτι χειροτερο οντως

1 Like

εκπληκτικά.
Εντιτ: ψήφισα πατατάκια με ξύδι μόνο και μόνο για χάρη σου

3 Likes